icon

Knižní šifra

partyzanka91
21. bře 2015

http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php

ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu

P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle

beveron
20. bře 2016

co je ta chaloupka s tou ženou jak je smutná a drží brašnu?

beveron
20. bře 2016

a ještě co je to na tom ostrově? vůbec to nevidím.

beveron
20. bře 2016

tak už to mám, chybí ji jedna poslední, nevím už co.

beveron
20. bře 2016

hotovo. 😀

magdalenan
21. bře 2016

Ahoj, tak mi chybi uz jen posledni kniha, ale bohuzel nemuzu najit prislusny obrazek. Muzu nekomu poslat seznam, ze by me navedl k poslednimu obrazku? Diky 🙂

hojda
21. bře 2016

@magdalenan Já neviděla mrtvého ptáka pod tím astronautem, toho máš? a ptáčky na keříčku? ty jsou taky docela zamaskovaný.

magdalenan
21. bře 2016

@hojda Mam 🙂

magdalenan
21. bře 2016

A taky bych se s nekym rada poradila o Tretim bonusu. Uz jsem rozklicovala o jakeho jde spisovatele a dalsi detaily z hadanky (nebudu spoilovat), ale moc nechapu, co se po nas vlastne chce presne urcit. Tak kdyby mel nekdo zajem spolupracovat.. 🙂

mon_88017
21. bře 2016

@magdalenan jedná se o název básně od toho autora a nápověda se skrývá v osvětlovacím zařízení 😉

magdalenan
21. bře 2016

@magdalenan Aha, tak uz to mam 🙂

magdalenan
21. bře 2016

@mon_88017 Jo jo, uz jsem na to prisla sama 🙂

mon_88017
21. bře 2016

@magdalenan šikulka 🙂

magdalenan
21. bře 2016

@mon_88017 Kazdopadne, nemela jsem zajem o primou napovedu, to bych si o ni rovnou napsala, ale nekdo to treba oceni 🙂 Ja davam prednost si na to prijit sama, jen jsem se chtela ujistit, ze jdu spravnym smerem 🙂 Diky

azanka
21. bře 2016

Ahoj, nemůžu přijít na poslední knížku 🙂 poradil by mi prosím někdo? Seznam pošlu 🙂 děkuju moc!

magdalenan
21. bře 2016

@azanka A vis jaky ti chybi obrazek, nebo jsi na tom jako ja? 🙂

azanka
21. bře 2016

@magdalenan Nevím :( mám pocit, že jsem nemohla nic minout. Ale evidentně jo 🙂

olivie14
21. bře 2016

@azanka tako pošli a já tě navedu na obrázek

azanka
21. bře 2016

@olivie14 děkuju moc 🙂

magdalenan
21. bře 2016

@olivie14 Taky jsem ti to poslala, dekuju! 🙂

mercedesse
21. bře 2016

Mám třetí bonus, hurááá

katarina0212
21. bře 2016

@mercedesse poradis?

petratr
21. bře 2016

@mercedesse Můžu taky poprosit o radu???

mercedesse
21. bře 2016

Začátek značí křestní jméno autora, příjmení je tam taky zakódované, ale to už vas asi já napadne. A dílo je o jednom vynálezci

petratr
21. bře 2016

@mercedesse Děkuji, už mi to docvaklo🙂

jppetty
21. bře 2016

ahojte, mam uz 62 knizek a dve za boha nemuzu najit, jedna z toho bude nejspis to s tema zlutyma ptackama v keri ale vubec me nenapada co by to mohlo byt... a ta druha fakt nevim nevim...

mercedesse
21. bře 2016

@jppetty ty ve křoví byly zfilmování a hrál to R. Chamberlain. A mas toho mrtvyho kosa u Martana?

partyzanka91
autor
21. bře 2016

Prosím jaký obrázek je ještě samostatný chybí mi poslední mám i mrtvého ptáčka u měsíce i ty v roští. Nemůžu ten obrázek najít
u

mercedesse
21. bře 2016

@partyzanka91 tak mi pošli do IP seznam a já ti to odškrtám, mám to hozené už na papíře

jppetty
21. bře 2016

tak ptáčky už sem vyřešila, děkuju :D a kosa mám taky :(

jppetty
21. bře 2016

napadá mě ještě jesstli neco neznamenají ty dve dvojky na te ceste za tou divkou ve vlaku?

Strana