Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@olivie14 díky, už to mám
@rory_g myslíš to roští s čimčarákama a tu flašku co po ní leze krab? ty mám, já už fakt nevím, co chybí. pořád se motám u těch dvou DVOJEK co jsou u té holky v kolejovém dopravním prostředku - jestli ty dvojky něco neznamenají - napadaly mě věci jako Dvakrát do jedné řeky - ale nebere to, takže to asi není nic.
@zelvik Mě taky chybí jedna knížka a za boha nemůžu přijít na to, která to je 😀
@velulinkas No to je peklo, fakt. Už se s tím trápím od večera a nic mě nenapadá.
@zelvik dvojky nic neznamenají. co ta zídka na zahradě, tu máš?
@betelgeuzz Mám.
@zelvik mrtvý pták, ovocný stromky? Nebo zkus projít tuhle diskuzi od března, na spoustu knížek už tu je nápověda.
@mercedesse Ahoj, protože si oči můžu vykoukat a tu poslední ne a ne najít, mohla bych poslat do IP seznam, že bys mi na to koukla? Už jsem z toho na mrtvici🙂Děkuji
@betelgeuzz To všechno mám, já už z toho obrázku nevidím jediný kus, na který bych ještě nekoukla.
@rousse ja jsem si do tabulky opsala vsechny vylustene knizky a srovnala si je podle abecedy a diky tomu jsem prisla na to, ze mi to jednu nevzalo. tak jsem ji zadala znovu a voilá...hotovo
@kockolada1 Podle abecedy? To něčemu pomůže?
ZPĚT a všem děkuji - tak opravdu v seznamu jedna vypadla, již uhodnutá. Taky mi ji to předtím zřejmě nevzalo. To by se nemělo stávat - je to pak o nervy. Mám tím pádem vše🙂
jej nečtu 🙂
Prosím, prosím, nevíte někdo toho vlka? Už mi chybí jen dvě knihy - ale u té druhé ale ani nevím, který obrázek k ní patří... Moc děkuji za malilinkatou nápovědu! 🙂
Olivie, moc děkuji! 🙂
@kockolada1 no to jsem chtěla taky udělat, ale bylo mi líto toho času a tak jsem to hodně důkladně prošla a zjistila jsem stejnou závadu - takže konečně můžu říct: MáM HOTOVO!!! 😀
Pomoooc prosim ,chybí mi 3 knihy a uz nevim :(
Holky prosim posledni 2 knizky: ten zelenej barak s zenskou pred nim nad tim sadem a jakoby soudcovske kladivko vedle strasidelnyho domu...poradite? Diky!!!
Ahojky holky, prosím Vás. Chybí mi poslední knížka. Vůbec nevím co mi chybí. Je něco ta oranžová zeď ? Popřípadě prosím o nápovědu 🙂 Moc děkuji 🙂

@mercedesse silně feministické dílo-esej, má dvě slova v názvu kdy jedno je přídavné jméno a druhé podstatné jméno. napsáno v roce 1929