Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@dreva ano
@rebe já psala, co jsem viděla, ale pořád to nebylo ono. Už to mám, druhou část taky.
@betelgeuzz Taky mi to docela trvalo, druhou půlku bych bez googlu nedala..
@rebe Taky jsem googlila, přitom autora, knížky i filmy znám.
Holky!!!!! Nová šifra!!!! tentokrát se to jmenuje Knižní odysea🙂
koukala jsem zběžně, zatím nevím🙂
Já už mám vyluštěno. Je to i film.
Mám, ale znám jen film
Zlatá diskuse na databazeknih🙂 jinak by mě to teda netrklo
@uzivatelkapetra jako mě napadl fiml Danzelem Washingtonem z roku 1999, ale nebere mi to.. asi jsem tupá... ☹
@peggy_5 rok sedí, Denzel ne
@uzivatelkapetra Pak mám ještě množné číslo základního slova a Tondou Banderasem.. ale taky mi to nebere.. tak už fakt nevím...
zkus jinýho hezouna🙂, měl by být teď snad i singl😉
@peggy_5 hraje tam Hulk
@kacakkv @uzivatelkapetra už mááám... mě trochu zradil ten box... 😀
Ty blaaaho, to byla fuska 😀
Holky, už se jede zase!!! 🙂
A už mám celou jednu knihu🙂
@uzivatelkapetra jestli jsem říkala vloni, že je to těžká tipovačka, tak nevím, jak bych to nazvala letos 😀 ještě, že počítadlo nepíše počet špatných pokusů a jen ty uhádnuté 😀
jejda to zas bude zabitýho času, al už se těším, zatím mám jednu knihu. Nemá tu někdo zase ty odkryté obrázky dopředu?
No moje nervy... 😀 mám jednu.. a asi jsem skončila.. 😀 jsou někde nápovědy? nevíte?
@peggy_5 na databaziknih je rozsáhlá diskuze s nápovědama
Tak já na to vlítla teď a mám jich 7🙂
Tak jsem ještě počkala na dnešní políčko a mám jich 11.
@hojda ve skupince Knihy, čtení, čtenářství si i radíme, tak když to pročteš, nasbíráš i nějaký bodík navíc 🙂

@chimneysweeper1
Taky uz mam. A motyl patri k medvidkovi?