Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@hancazivocich diky! Než dorazila tva pomoc tak jsem na to přišla. Ještě 2ks. Černy ptak a pak nevim co. Žluty obraz, dvojky???
😲
Ahojte nevíte někdo toho budhu a vesmír ve skořápce?Za odpověd předem děkuji
Hermann Hesse - je autor, vynech u jména předposled. písmenko - mají tam chybu, u vesmíru to zadej slovensky a naskočí český překlad.. nebo si najdi spisovatele, upoutaného na vozík, co to napsal..
@oldminy černý pták je jak zabít ptáčka
@hancazivocich tak toho jsem si ani nevšimla (jsem jen na mobilu). Plus nemám svíčku a slečnu za mikrofonem (nebo co to je)
Už jen jedna kniha!!! Máte někdo jako napovědu ten žlutý obraz vedle domu duchů?
@ajvee - to je pán, co má převrácený režim....dělají s ním rozhovor a má kapánek delší špičáčky..
@hancazivocich moc děkuji za radu
@lulucinka222333 diky! Uz jsem to nasla, ale nevim co je ta posledni napoveda
@hancazivocich ta nápivěda mě pobavila! Moc díky 🙂 tak mi chybí už jen jedna!
A nevíte, jestli je něco mezi půlměsícem a čokoládou?
@ajvee - mně chybí 5.. a děkuji... 😉
Ahoj holky! Taky jsem se do toho dneska pustila 🙂 můžete mi prosím poradit, co za dílo je ten natahovací žlutej ptáček, co stojí na knize a ten mrtvej pán na gondole?
A ještě jedna taková technická: jak poznám, kolik knih se ukrývá v tom daném čtverečku?🙂
@hancazivocich tak to ráda s něčím napovím ;)
@ajvee - děkuju, já teď chystám věci do školky a na plavání, tak to nehrotím, ale ozvu se... díky....
@oldminy - tady je takový nepsaný pravidlo, že názvy knih se dávají v nápovědách, konkrétní názvy na žádost do IP.. Tím, že tady napíšeš název knihy, třeba někoho připravíš o radost ze hry.... 😉
@velulinkas mrtvej pan na gondole - umyslne a planoane zabiti je ... ve městě, kde jsou gondole
@evaviki To jsem tam psala, ale nějak mi to nevzalo ☹ ještě zkusim nějak obměnit... Děkuji 🙂
@hancazivocich ptam se jen kde hledat napovedu! A pokud nekdo chce napovedet, tak napovim - nehonim se za vitezstvim, a kdo nechce, ten sem ani nechodi
@ajvee myslím že ne a nevíte někdo humra asi frankensteina,černý dům,vlka a muže s lopatou?
@evaviki Jupíí, už jsem na to přišla, to první slovo chtělo napsat trošku jinak 🙂
@velulinkas vygoogli si presny nazev, nesmis tam mit ani chybicku, jinak to nebere
A ještě jsem se chtěla zeptat, na pána s maskou na obličeji, má na zádech pytel, z něj mu vykukuje knížka a knihu má i v ruce...
@velulinkas natahovací ptáček je:kronika ptáčka na klíček
@velulinkas zlodějka knih
@lulucinka222333 Já myslela, že se to tady dává v nápovědách, četla jsem to o několik příspěvků výše :D Nicméně moc děkuju, myslím, že i s těma nápovědama bych na to nepřišla :D

@oldminy - bílí s křídlama a černí z pekla...a + d