Kolik dětí mít po čtyřicítce s různými partnery?
Mám dvě děti a každé s jiným?Těhotná jsem taky byla už s více muži, byli i nucené interupce.Teď mám přítele, který chce třetí,ale bude mi už 40? Nevím jak se rozhodnout je to složité.Děkuji moc za odpovědi 💚
@andelicka
Tak kdyz je to tady takova katastrofa tak nam udelej laskavost a zrus si ucet.Bude to tak pro vsechny lepsi 🙂
@lenkalubina Já mám právě kamarádku,ta má taky 4 děti, první byla vdaná.S druhým přítelem má dvě a teď s přítelem má čtvrté dítě a až teď je šťastná 😊 A i děti jí dělají velikou radost, stejně jako mě?? Dokonce ta nejstarší dcera jde studovat veterinu.Je to pro ni požehnáním 😇
@zelenaesmolda No to určitě,táhni ty!
@andelicka Ja jsem tu spokojena,Berusko 🙂
@zelenaesmolda Asi na toto znamení přesně čekám.A co je na ní špatného,je to idealista❤️
@andelicka Ano nebo taky puberťačka bez zkušeností. To už snad není tvůj případ ne
@andelicka
Nechces uz toho trolleni nechat?
Zatím jsem se nedočetla, jak dlouho se znáte, kolik jste spolu strávili času, jak ho berou tvoje děti, jak se ty snášíš s jeho matkou, se kterou byste bydleli společně.
@betelgeuzz Oni si zatím píšou jenom na netu. Řekla bych že se ani neviděli.
@michaela666 mně to tak taky připadá, ale přímo to nenapsala, tak se ptám.
@andelicka hele a ty další dítě chceš? A můžu se zeptat proč, když už několik dětí máš? Ptám se bez ironie. Mám v rodině případ, kdy dotyčná má 4 děti se 3 otci, čtvrté nechala v porodnici a tipuji, že ještě neskončila. Nadělala si řadu problémů, ale proč do toho tahat děti? Co když ten vztah zase nevyjde? Privedes dětem dalšího "tatínka"? Dokážeš je sama uživit?
@victress Tak ale to že celebrity to tak mají tak to má být jako in? 🙄 ale jako asi jo,je moderní být samoživitelka a x dětí s x tatínkama 🙄 divná doba.
@superkousky Ono to není jen o užívání života, ale v tomhle věku přece jen už člověk nemá jistotu že se dožije dospělosti dítěte...
Proč mám pocit že poslední dobou si lidi dělají děti bezhlavě jako by to byly morčata?🤔
@klokanka31 to ne, ale znám i ve svém okolí spoustu takových případů, kdy mají ženy 2 děti se 2 muži, akorát že takovou Janu Vopičkovou z Horní Dolní na MK asi nikdo nezná, tak jsem ji za příklad nedávala...tohle se může stát a nikdo se z toho nehroutí, to jako když to nevyjde napoprvé, tak ta žena už "nemůže" mít další dítě s dalším chlapem, aby nebyla divná? kdyby měla 8 dětí s 8 otci, tak už by to bylo na pováženou, ale 2 děti s 2 otci je v dnešní době OK, nemůžeš to porovnávat s minulostí, protože naši rodiče se nerozváděli tolik, co lidi dnes, když měli problém, tak ho prostě neřešili, matka řekla dceři "už to s ním přece doklepeš, ne? ses zbláznila se rozvádět" no a proto spousta žen měla děti jen s 1 chlapem, protože druhou šanci už prostě nedostala...
@tahejhula chtěla jsem napsat, že v minulosti se problémy tolik neřešily rozvodem, buď se to vyřešilo v manželství nebo se dělalo, že problém neexistuje, ututlalo se to a manželství pokračovalo, ale dnes se první problém v manželství řeší tím, že se lidi prostě hned rozvedou a nabrnknou si někoho dalšího, ale pak se zase objeví problém a oni se zase rozvedou...
@victress v minulosti byl rozvod hlavně hrozná ostuda něco, co se prostě nedělalo a rozvedení lidé už moc šancí na nový vztah neměli, neboť měli tohle stigma. Rozhodně neříkám vdávat se a rozvádět několikrát za život, ale furt se raději jednou rozvedu než trpět celý život v manželství bez lásky. Jako moji rodiče.
@victress To jo,ale já v okolí znám ženský co mají 2 děti s 2 tatínky a jsou buď bez chlapa nebo mají 3.chlapa a chtějí 3.dítě....
@victress no právě. A jestli jsme obecně šťastnější?
@me_druhe_ja vždyť dříve se lidé rozváděli o sto šest.
@tahejhula neni pravda: https://www.ceskovdatech.cz/clanek/38-ne-vsechn...
@felixfelicis ať koukám, jak koukám, tak například v roce rozvodu mých rodičů jich bylo fakt hodně. Například můj otec se ženil třikrát, okolo to bylo dost podobné. Zajímavý náhled mají třeba Manželské etudy.
@klokanka31 To se nemusí dožít ani mladý rodič. Vím o tom své, páč otec dětí zemřel ve 45letech.

@andelicka ty seš vůbec nepoučila. Momentálně si chceš dalšího chlapa udržet dítětem a to jako že se děsně objetujes, protože už dítě nechceš! Paní Samaritánka. Takhle lézt chlapovi do p*dele.
Zkus víc přemýšlet o dětech, které máš. Jak k tomu ti chudáci přijdou, že přibyde další dítě bez otce. Protože k tomu ty přesně směřuješ. Už dospěj!!