icon

Kolik dětí mít po čtyřicítce s různými partnery?

andelicka
23. dub 2022

Mám dvě děti a každé s jiným?Těhotná jsem taky byla už s více muži, byli i nucené interupce.Teď mám přítele, který chce třetí,ale bude mi už 40? Nevím jak se rozhodnout je to složité.Děkuji moc za odpovědi 💚

Strana
z4
drakenn
24. dub 2022

@andelicka ty seš vůbec nepoučila. Momentálně si chceš dalšího chlapa udržet dítětem a to jako že se děsně objetujes, protože už dítě nechceš! Paní Samaritánka. Takhle lézt chlapovi do p*dele.
Zkus víc přemýšlet o dětech, které máš. Jak k tomu ti chudáci přijdou, že přibyde další dítě bez otce. Protože k tomu ty přesně směřuješ. Už dospěj!!

zelenaesmolda
24. dub 2022

@andelicka
Tak kdyz je to tady takova katastrofa tak nam udelej laskavost a zrus si ucet.Bude to tak pro vsechny lepsi 🙂

andelicka
autor
24. dub 2022

@lenkalubina Já mám právě kamarádku,ta má taky 4 děti, první byla vdaná.S druhým přítelem má dvě a teď s přítelem má čtvrté dítě a až teď je šťastná 😊 A i děti jí dělají velikou radost, stejně jako mě?? Dokonce ta nejstarší dcera jde studovat veterinu.Je to pro ni požehnáním 😇

andelicka
autor
24. dub 2022

@zelenaesmolda No to určitě,táhni ty!

zelenaesmolda
24. dub 2022

Rekla bych,ze tohle uplne vystihuje celou diskuzi

zelenaesmolda
24. dub 2022

@andelicka Ja jsem tu spokojena,Berusko 🙂

andelicka
autor
24. dub 2022

@drakenn Dospěje si sama,já jsem spokojená tak jak jsem 😊

andelicka
autor
24. dub 2022

@zelenaesmolda Asi na toto znamení přesně čekám.A co je na ní špatného,je to idealista❤️

michaela666
24. dub 2022

@andelicka Ano nebo taky puberťačka bez zkušeností. To už snad není tvůj případ ne

zelenaesmolda
24. dub 2022

@andelicka
Nechces uz toho trolleni nechat?

betelgeuzz
24. dub 2022

Zatím jsem se nedočetla, jak dlouho se znáte, kolik jste spolu strávili času, jak ho berou tvoje děti, jak se ty snášíš s jeho matkou, se kterou byste bydleli společně.

michaela666
24. dub 2022

@betelgeuzz Oni si zatím píšou jenom na netu. Řekla bych že se ani neviděli.

betelgeuzz
24. dub 2022

@michaela666 mně to tak taky připadá, ale přímo to nenapsala, tak se ptám.

elvira
24. dub 2022

@andelicka hele a ty další dítě chceš? A můžu se zeptat proč, když už několik dětí máš? Ptám se bez ironie. Mám v rodině případ, kdy dotyčná má 4 děti se 3 otci, čtvrté nechala v porodnici a tipuji, že ještě neskončila. Nadělala si řadu problémů, ale proč do toho tahat děti? Co když ten vztah zase nevyjde? Privedes dětem dalšího "tatínka"? Dokážeš je sama uživit?

klokanka31
24. dub 2022

@victress Tak ale to že celebrity to tak mají tak to má být jako in? 🙄 ale jako asi jo,je moderní být samoživitelka a x dětí s x tatínkama 🙄 divná doba.

klokanka31
24. dub 2022

@superkousky Ono to není jen o užívání života, ale v tomhle věku přece jen už člověk nemá jistotu že se dožije dospělosti dítěte...

izzylka
24. dub 2022

@andelicka jako promiň, ale co jsi tu čekala? Samé sluníčkové komenty, jak bude vše zalité sluncem? 🤦🏻‍♀️ Na to jsi snad už dost stará ne? I když, když vidím, jak na které komenty reaguješ, mluví to samo o sobě a vypovídá to o tobě asi víc, než si myslíš 🙈

klokanka31
24. dub 2022

Proč mám pocit že poslední dobou si lidi dělají děti bezhlavě jako by to byly morčata?🤔

victress
24. dub 2022

@klokanka31 to ne, ale znám i ve svém okolí spoustu takových případů, kdy mají ženy 2 děti se 2 muži, akorát že takovou Janu Vopičkovou z Horní Dolní na MK asi nikdo nezná, tak jsem ji za příklad nedávala...tohle se může stát a nikdo se z toho nehroutí, to jako když to nevyjde napoprvé, tak ta žena už "nemůže" mít další dítě s dalším chlapem, aby nebyla divná? kdyby měla 8 dětí s 8 otci, tak už by to bylo na pováženou, ale 2 děti s 2 otci je v dnešní době OK, nemůžeš to porovnávat s minulostí, protože naši rodiče se nerozváděli tolik, co lidi dnes, když měli problém, tak ho prostě neřešili, matka řekla dceři "už to s ním přece doklepeš, ne? ses zbláznila se rozvádět" no a proto spousta žen měla děti jen s 1 chlapem, protože druhou šanci už prostě nedostala...

tahejhula
24. dub 2022

@victress naopak, dnes se problémy moc neřeší.

victress
24. dub 2022

@tahejhula chtěla jsem napsat, že v minulosti se problémy tolik neřešily rozvodem, buď se to vyřešilo v manželství nebo se dělalo, že problém neexistuje, ututlalo se to a manželství pokračovalo, ale dnes se první problém v manželství řeší tím, že se lidi prostě hned rozvedou a nabrnknou si někoho dalšího, ale pak se zase objeví problém a oni se zase rozvedou...

me_druhe_ja
24. dub 2022

@victress v minulosti byl rozvod hlavně hrozná ostuda něco, co se prostě nedělalo a rozvedení lidé už moc šancí na nový vztah neměli, neboť měli tohle stigma. Rozhodně neříkám vdávat se a rozvádět několikrát za život, ale furt se raději jednou rozvedu než trpět celý život v manželství bez lásky. Jako moji rodiče.

klokanka31
24. dub 2022

@victress To jo,ale já v okolí znám ženský co mají 2 děti s 2 tatínky a jsou buď bez chlapa nebo mají 3.chlapa a chtějí 3.dítě....

tahejhula
24. dub 2022

@victress no právě. A jestli jsme obecně šťastnější?
@me_druhe_ja vždyť dříve se lidé rozváděli o sto šest.

tahejhula
24. dub 2022

@felixfelicis ať koukám, jak koukám, tak například v roce rozvodu mých rodičů jich bylo fakt hodně. Například můj otec se ženil třikrát, okolo to bylo dost podobné. Zajímavý náhled mají třeba Manželské etudy.

superkousky
24. dub 2022

@klokanka31 To se nemusí dožít ani mladý rodič. Vím o tom své, páč otec dětí zemřel ve 45letech.

Strana
z4