icon

Kolik dětí mít po čtyřicítce s různými partnery?

andelicka
23. dub 2022

Mám dvě děti a každé s jiným?Těhotná jsem taky byla už s více muži, byli i nucené interupce.Teď mám přítele, který chce třetí,ale bude mi už 40? Nevím jak se rozhodnout je to složité.Děkuji moc za odpovědi 💚

Strana
z4
zelenaesmolda
23. dub 2022

Jedna diskuze na tohle tema by nestacila?

vendelinka08
23. dub 2022

V tvém případě bych do dalšího dítěte nešla, takových znám kem sebe a dítě není řešením pro fungující vztah.

zelenaesmolda
23. dub 2022

@vendelinka08 taky si myslim.ma kazde dite s jinym chlapem,nekteri jeji partneri ji donutili jit na potrat.v tomhle pripade mi vychazi,ze to ani s tim poslednim nevyjde.

tahejhula
23. dub 2022

Mám trapně čtyři s jedním.

andelicka
autor
23. dub 2022

@zelenaesmolda Přesně kvuli odpovědím tohoto typu sem spoustu lidí nepíše a negativní energii si nech pro sebe!

andelicka
autor
23. dub 2022

@zelenaesmolda Tohle je diskuse úplně o něčem jiném,jestli nečtes název diskuse???

vendelinka08
23. dub 2022

Pokud nevíš ty sama, tak ne to opravdu složité. Ale záleží, jak dlouho s partnerem jsi, jak dlouho žijete spolu, jakse stará o nynější děti. Máš uz věk, může se stát, ue zůstaneš sama na 3 děti, tak si odpověz, jak by se ti žilo. I bez dětí to snad jde. Mam stálého partnera, máme spolu 3 děti.

klokanka31
23. dub 2022

@zelenaesmolda Otázkou je v kom je problém,jestli v chlapech...

klokanka31
23. dub 2022

@andelicka Nechci rýpat, ale člověk když chce dítě, tak by si měl dobře promyslet s kým si ho dělá. A ne si ho dělat pomalu s kýmkoliv na potkání. Takže se zamysli sama co od toho očekáváš - chceš opravdu další dítě, nebo to chceš kvůli partnerovi? A pokud kvůli němu tak proč - aby sis ho "pojistila", nebo aby i on měl dítě (v minulé diskuzi jsi psala že je bezdětný)..

zelenaesmolda
23. dub 2022

@andelicka
uplne o necem jinem teda neni,v obou diskuzich resis jeslti mit treti dite s novym chlapem.

@klokanka31
obavam se,ze v chlapech to nebude.

mamadvoudeti
23. dub 2022

Mám 1 chlapa s ním 2 děti 😊😊jsem spokojená

andelicka
autor
23. dub 2022

@klokanka31 Asi proto,aby i on měl dítě,sama kvůli sobě už dítě asi nechci🙄

andelicka
autor
23. dub 2022

@zelenaesmolda Co jsi tak hnusná,jenom tu provokuješ,o co ti jde,tak běž jinam.Je tu dost jiných diskuzí,asi??

zelenaesmolda
23. dub 2022

@andelicka
Ne,ja nejsem hnusna.Pisu jak to realne vidim.Jestli ti to pripada jako provokace tak to je tvuj problem.
Kdyz to shrnu tak mas dve deti-kazde s jinym.Mezitm jsi mela nejake znamosti a ti chlapi s tebou taky dite nechteli (viz nucene interupce) a kazdy z nich nakonec odesel.Proc si myslis,ze tentokrat to vyjde?Pokud budes porad dokola delat tu stejnou vec tak vysledek bude porad stejny.2x2 nikdy nebude 5.
Pokud na sobe nezapracujes tak budes porad vyhledavat ten stejny typ partneru a dopadne to vzdycky stejne.

michaela666
23. dub 2022

Už sis tady odpověděla sama. Další dítě bys měla hlavně protože ho chce on. A až tě ze svého domu vystěhuje se 3 dětma? Najdeš si dalšího, ten bude chtít taky svoje a co potom? Nebo najednou bude upřednostňovat jenom to svoje dítě a kukačky bude odstrkovat a chovat se k nim špatně? Když si našel ženu s dětmi, tak snad musí počítat o a variantou, že ona další prostě nechce.

cherie24
23. dub 2022

@andelicka mám 2 děti, 2 otce. První byla neplánovaně přes kondom i prášek po, probíhal 2 měsíce nátlak k interupci. Druhé plánované. Zaráží mě ty nucené interupce. Nevím, co si o tom myslet... Pro mě je na prvním místě dítě, pak až chlap. Takhle jsem to řekla i ex, že pokud nechce dítě, ať táhne. Moje tělo, moje dítě, moje rozhodnutí. 🤷 A s dětmi vychází současný jak? Pokud si s nimi nerozumí, další bych nechtěla.

andelicka
autor
23. dub 2022

@zelenaesmolda Tento se od mých bývalých zásadně liší v jedné věci,je samostatný zajištěny chlap,který zda se ví co chce,ženu,co ho bude milovat a dítě.Bývalý vůbec,ani neměli kde bydlet a byli mladší než já.Tento je starší.Prosím nesoudit,hoď kamenem,kdo má dokonalý život tu bez chyb????Asi

codal
23. dub 2022

Pokud už jsi byla těhotná několikrát, dvakrát ti nevyšlo manželství a několik mužů tě poslalo na interupci, tak asi nemáš šťastnou ruku na muže a v takovém případě bych se do dalšího dítěte nehrnula. Je skvělé, že jsi našla fajn může, který tě má rád, který přijal i tvé děti, ale do dalšího dítěte bych nešla, zvlášť pokud je ti 40.

andelicka
autor
23. dub 2022

Na interupci jsem šla pod tlakem jeho a mojí rodiny,už bych to neudělala,bylo to moje první manželství i těhotenství,bylo to velmi bolestivé,těžko vysvětlovat.Druhý potrat ve mě odumřelou v 3 měsíci dvojčata,tak nutný výškrab,to bylo druhé manželství.

lv
23. dub 2022

Úplně obyčejně 2 děti s manželem. U tebe bych řešila - vztah alespoň 2 roky, finance na to jsou, jak se chová k tvým dětem?

andelicka
autor
23. dub 2022

@lv To je opravdu co závidět,v tom nejlepším slova smyslu 😔🙏Furt partnera měnit,rozvádět se,potraty.A 11 let jsem sama,to je hrozný život.Blahopřeji a moc ráda bych všechno už udělala s tím největším rozmyslem,ať se daří dál 🍀

zelenaesmolda
23. dub 2022

@andelicka ento se od mých bývalých zásadně liší v jedné věci,je samostatný zajištěny chlap,který zda se ví co chce,ženu,co ho bude milovat a dítě
A proc je teda sam a lovi zenske na seznamce?Taha je k sobe za vidinou stastneho zivota.Sorry ale to je too good to be true.

veruuu_kubesovic
23. dub 2022

@andelicka
Mám s jedním mužem, mým manželem 2 děti, uvažovali jsme i o třetím prckovi...
Jinak mám kamarádku, která má 2 děti každé s jiným, několikrát o miminko přišla a vždycky si myslí, že miminkem "slepí vztah" ..neslepí...teď má nového partnera, očekávám že zanedlouho bude těhotná, její volba 🤷‍♀️

dandaa
23. dub 2022

Moje macecha má dvě děti, každé s jiným, oba idioti. Pak se seznámila s mým otcem ,děti nemají, ale zijou spokojeně 15 let . Někdo má holt na mužský smůlu no .

andelicka
autor
23. dub 2022

@zelenaesmolda Ale prosím tě,už už jsi tu nechytrejsi,go

andelicka
autor
23. dub 2022

@veruuu_kubesovic Blahopřeji to je moc hezké a kolik je vám let?

veruuu_kubesovic
23. dub 2022

@andelicka v létě mi bude 36 😉

ilonne
23. dub 2022

@andelicka na další dítě se vykašli, už takto si každému pořídila jiného tatínka a to už by ti mohlo stačit, ne? Není umění rodit na požádání děti, ale udržet si stabilní rodinu.
Jinak k otázce - jeden manžel a máme 3 děti.

zelenaesmolda
23. dub 2022

@andelicka
Nejchytrejsi urcite ne ale aspon nejsem tak naivni jako ty.
Jak muzes vubec uvazovat o stehovani za chlapem,ktereho vlastne vubec neznas?Zvlast kdyz jsou v tom deti.Prestehujes je z jejich domova za uplne cizim chlapem o kterem nemas ani paru jestli je prijme a jak se k nim bude chovat.Co kdyz je bude tyrat?Nebo tebe?Nebo je to pedofil?
Jeste spolu ani nezijete a uz premyslis nad ditetem...

daasqua
23. dub 2022

Nevím, co pořád rejete. Takhle by nikdo nenašel žádného partnera, když by mu hned každý na začátku říkal, že ten chlap bude určitě stát za houby. Já manžela našla taky na seznamce a je úžasný, chytrý, perspektivní, pohledný. Kamarádka má třeba taky problémy najít vhodného chlapa, vztahů měla asi 20 a taky ji dělá vždy problém se znovu otevřít novému partnerovi, je zatím v 35 bezdětná, ale je to perspektivní hezká vysokoškolačka s vlastním bytem v Praze. A přemýšlet a kalkulovat dopředu mi přijde v pohodě, člověk si to musí rozmyslet, než pustí dolů ty zdi kolem srdce.
K hlavní otázce - mám 2 děti s jedním mužem. 90% mého okolí má 1/2 (to nejvíc)/3 děti s 1 partnerem, z toho 50% je sesdaných a 50% svobodných. 9% holek z mého okolí si vzalo o dost staršího (nebo i cizince), který už měl potomka. 1% mého okolí má děti s více muži (ale moje okolí je většinou cca 35 věk, zatím rozvedení moc nejsou).

Strana
z4