icon

Kterou barvu auta byste vybraly?

recarka
3. říj 2017

Vím, že to tu uplně neptří ale i tak prosím o radu, kterou barvu by jste si vybraly a proč? Mmoc děkuji za každou odpověd'.

Kterou barvu auta byste vybraly?Kterou barvu auta byste vybraly?
Strana
z2
ninive211
4. říj 2017

Asi taky tu druhou barvu, je fakt, že bílá evokuje firemní auto 😀 Jinak co se viditelnosti týče, tak podle mě mezi těmito dvěma barvami zas až takový rozdíl nebude, to leda kdybyste srovnávali bílou a černou...a jak už se zde píše výše, snad je povinnost používat světla a za zhoršené viditelnosti i mlhovky, takže na barvě zas až tak nezáleží.

misa357
4. říj 2017

Na vozeni deti urcite bilou. Vzhled fakt neni u auta to nejdulezitejsi.

nikody
5. říj 2017

Z osobní zkušenosti bych brala béžovou ... vypadá skvěle ... sama mám bílé SUV a z prvotního nadšení, jak je to jako bomba, je zoufalství, že je to furt jako prase :D

dzogobela
5. říj 2017

Bezova, bile byvaj sluzebaky.

journals
5. říj 2017

Zajed se na auto podivat nazivo a uvidis... kdyz jsme kupovali auto tak jsme barvu objednavali taky az podle toho, jak to vypada nazivo.
Abych rekla pravdu, tak me se nelibi ani jedna barva. To jsou dve zakladni bezpriplatkove?
Stejne se musis rozhodnout ty a ne anonymni zenske na internetu 😄

lenisek35
6. říj 2017

@journals Karoqy snad nejsou ještě ani venku, nee? Teprve mají být uvedený 🙂

babanci
6. říj 2017

Bílá, evokuje mi luxus.

recarka
autor
10. říj 2017

@journals :D Ne bohužel ani jedna není bezpříplatková a jsou to metalické barvy za celkem velký příplatek. Mě se líbí obě ty barvy, mám objednanou bílou ale ta cappucino mě ještě lámala, proto jsem se ptala i na zkušenosti těchto ,,anonymních ženkých,, a věz byly mi přínosem. Ale děkuji za nic neříkající názor..

@lenisek35 Nene oficiálně nejsou venku ale na prodejnách už jsou v garažích, byli jsme se podívat a je to krásné auto.

Děkuji všem za názory 🙂

rickym
10. říj 2017

Takto na fotce mě víc zaujala bílá, ale ta druhá zase muže být hezčí naživo a nejezdi jich tolik..tak jsem neporadila😁

luj89
10. říj 2017

Nelibi se mi ani jedna, u bile pocitejte s tim, ze bude porad spinava nebo budete muset porad do mycky. Bezova zase neni tak elegantni.

78marcela
10. říj 2017

@recarka u me jednoznacne bila.

penelopaw
10. říj 2017

Líbí se mi bílá, ale na druhém bude míň vidět špína, takže z praktických důvodů bych šla do druhé barvy 🙂.

Strana
z2