Líbí se vám tetování portrétů?

nici121
1. zář 2021

Ahoj,

líbí se vám tetování portrétů dětí a mazlíčků? Viz přiložené foto?
Díky 🙂

jaja01k
1. zář 2021

Nelíbí.

verunkanatalka
1. zář 2021

Ne, nelíbí …

linducha90
1. zář 2021

Pokud je to kvalitně provedený tetování tak proč ne, ale zrovna přiloženej obrázek je fakt nepovedenej...

janina228
1. zář 2021

@nici121 záleží na provedení, to co je na přiloženém obrázku vypadá jako kočkopes😂

leniczka23
1. zář 2021

Spíš ne, ale pokud je to povedené, dokazu to ocenit. Přiložený obrázek je ovšem hrůza.

aurum4
1. zář 2021

Ano libi, pokud je povedene. Ja sama mam sveho psa. Ale tento pes pekny neni.

agneska7
1. zář 2021

Ne nelíbí

antoinet
1. zář 2021

Ne nelíbí, viděla jsem dokonce vytetovaný obrázek batolete a jsem si jistá, že až bude v pubertě, nebude rád. A to stejné si myslím o jménech a datech narození dětí, já osobně bych nebyla ráda, kdyby moji rodiče chodili popsaní mými osobními údaji.

gracinka7
1. zář 2021

@nici121 zvířata mi nevadí, když je to pěkně udělané. Vytetováné děti mě celkem děsí.

sirinfirst
1. zář 2021

@nici121 většinou to spíš nahání hrůzu.. Já teda nechápu ani jména s daty narození.. Osobní udaje, ne?

bramarfi
1. zář 2021

@nici121 mne se nelíbí tetování. A je vlastně jedno, jaké je. Myslím, že jsem viděla jen jedno jediné, u kterého jsem si řekla, že je super.

nikoulinka
1. zář 2021

Viděla jsem už pár opravdu povedených portrétů. Jak v barvě, tak jednobarevné. Nejsem úplný fanda tetování, ale z pár jsem si už "sedla na zadek". Ale počítám, že hezké to vydrží možná rok? Barvy blednou, člověk se mění. Vím jak teta. Nechala si na rameno vytetovat jednorožce. První rok byl úžasný. Ale pak přišly problémy se štítnou žlázou, přibírání a následné hubnutí a dnes už nejde ani poznat, že to je jednorožec. Dnes to vypadá jen jako flek. Takže za mě osobně je to blbost.

antoinet
1. zář 2021

@nikoulinka po pravdě, ono vypadá jako flek vlastně každé. V létě na koupališti mi přišla půlka lidí prostě ušpiněná, jen úplně z blízka si člověk všiml, co je ta skrvrna zač. Já vždycky jen přemýšlím, jak je staré (byla éra čínských znaků, paroží nad zadkem, latinských nápisů, jmen dětí...).

escapelle
1. zář 2021

@nici121 já tetování miluju. Portréty hvězd mi nevadí,portréty děti ano😂😂
Respektive pochopím,že zemře dítě,tak si nechám vytetovat portrét jak vypadalo,když odešlo. Nějak nechápu smysl nechat si vytetovat batole a dítěti je najednou 20.
Zvirata mi taky nevadí,ovšem ne tenhle příklad,to je hrozná prace🙈😂
Nicméně,ať si každej nechá vytetovat co chce,i když to často nechapu a dost často si řeknu že je to teda nepekna kerka.ale to je jak se vším.kvalita něco stojí ale spousta lidí pořád očekává že za 1500 bude na těle mít mistrovské dílo.

nici121
autor
1. zář 2021
nici121
autor
1. zář 2021

@nici121 Tohle se líbí mně, viz nahoře :D

zuzekk
1. zář 2021

Ne

lachtanice86
1. zář 2021

@nici121 hele ten první obrázek je vtip viď? To je dost nepovedené. A ne portréty se mi nelíbí

nici121
autor
1. zář 2021

@lachtanice86 bohužel. Dostala jsem vynadáno, když jsem známé řekla, že se mi to nelíbí.

linducha90
1. zář 2021

@nici121 tohle si fakt někdo nechal dobrovolně na těle a ještě za to zaplatil? Myslela jsem, že je to fotka stažena z netu 🙈

marta_kovar
1. zář 2021

Portrét pokud je to vyloženě v rámci tetování na celé ruce a zapadá to všechno do sebe. Avšak kvalitní portréty jsou asi nejdražší druh tetování. Sama nějaké tetování mám. Ale minimalistické a jsou vždy schovaná tak, aby neupoutávala tolik pozornosti. Takže ano líbí, ale kvalitní a aby zapadala ke všem tetováním například na ruce.

alubif
1. zář 2021

Ne, obecně se mi nelíbí žádné tetování, ani v nich nevidím nějakou hloubku, jen to, že až začne kůže stárnout se z toho stane naprostý paskvil a ani k výši věku mi to pak absolutně nesedi. Jedno jediné se mi líbí a to zajímavé barevné jemné kvetiny na trupu z boku kolegové ženy, hubená blondýnka s pevným tělem, úplně ji to sedelo. To vypadalo moc hezky.

denisahlavicova
4. zář 2021

Pokud to je tater a ne matlal.. ( fotky jsou tatera z města, ne moje)

denisahlavicova
4. zář 2021

@sirinfirst osobní údaje, které se udávají vsude.. ale jo, taky to nechapu🤣 ja mam teda dite taky vytetovane, ale ne jménem a datem

zelenaesmolda
4. zář 2021

Nejsem priznivce tetovani a jedine smysluplne mi prijde vytetovani krevni skupiny a alergii

drep
4. zář 2021

@alubif taky se mi terování nelíbí, ale taky mám jednu kolegyni, které sekne. Ona je krásná holka, vysportovaná, okatá, dlouhé černé vlasy až na zadek a přes celá záda má barevného papouška. Asi na komkoliv jiném by mi to přišlo hnusné, ale jí to sluší

drep
4. zář 2021

@zelenaesmolda alergii bych věřila ve smyslu, že je asi zbytečné dát lék, na který může být pacient alergický, krevní skupina je k ničemu. Pokud dávám krev z vitální indikace (tj nesnese vůbec žádné prodlení), tak he to nula negativní a stejně dělám křížový test, v jakékoliv jiné situaci se posílá vzorek pacienta a stejně dělám před podáním křížák