icon

Mám říct pravdu partnerovi nevěrné kamarádky?

luciewrd
3. črc 2022

Ahoj, nedávno z mého teď už ex přítele vylezlo, že mě podvedl s kamarádkou. Ta jeho kamarádka má doma chlapa, který ji fakt miluje a podvedla ho v době, kdy už spolu byli a stále spolu jsou. Spali spolu víckrát a stále spí, jenomže mě je toho jejího chlapa tak líto, že bych mu to nejraději řekla. Co myslíte, mám mu to říct?

Strana
z3
luciewrd
autor
4. črc 2022

Tady už to nemá cenu řešit, aspoň jsem zažila nějaký "drama." Pravdu se už nikdy nedozvím, ale jelikož vím, co mám můj ex za průsery z minulosti, tak mu nevěřím ani nos mezi očima 🙂 To, že mě podvedl mi řekl z očí do očí, dva dny po rozchodu. Na další den se mi za tu nevěru ještě omlouval, ale joo, on si to vymyslel, aby mě naštval. Tohle by mu nevěřilo ani 4leté dítě 🙂

veronicka89
4. črc 2022

@luciewrd on je svine ...ex...vymysli si ...ale asi s nim porad komunikujes co ... Predtim jak ti priznal tu kamodku ( vymyslenou !?!?) ted pulhodinovy rozhovor ...

Proc s nim vubec ztracis cas a nervy ? Ho vymaz ze zivota a dobry, soustred se na sebe...

martinka_33
4. črc 2022

@luciewrd jestli mu to ta jeho žere, je to její boj... Ty uz s nim nekomunikuj, bud ráda ze spolu nemate deti, to ta nekomunikace jde snadno 😉 Ja s tim falesnym prolhamym magorem komunikovat musim, protoze mu moje deti rikaj táta 🙄

dianemash
4. črc 2022

Ze všeho nejdřív to chtělo vyřešit tvůj vztah s ex a potom se motat do jiných vztahů. Jinak to snad ani dopadnout nemohlo 🤷‍♀️ jako soudu bych se fakt nebála, ale jste teď za blbce oba

drakenn
4. črc 2022

@luciewrd ona ta nevěra stejně jednou vyleze na povrch. A vidíš, ex to obrátil ještě proti tobě. Oni ti nevěrnici jsou schopni vymyslet kde co, aby si kryli záda. Teď jsi nejhorší samozřejmě ty. Buď ráda, že ses takového debila zbavila.

luciewrd
autor
4. črc 2022

Já to od včerejška považuji za uzavřené. Jeho číslo mám vymazané, máme se navzájem v bloku jak na instagramu, tak na fb. Za měsíc se stěhuje přes půl republiky, takže se nebudeme ani potkávat

sudylichozrout
4. črc 2022

@luciewrd Nechápu, co jsi čekala. Nic ti do toho není a právem jsi za blbku.

izz76
4. črc 2022

Přesně takhle to dopadá,nevěrnici se z toho vylzou a ten kdo bonzuje je pak za blbce. Z toho důvodu jsem nikdy neřekla nic, protože to většinou nikomu neprospeje.

marki90
4. črc 2022

@sudylichozrout já nechápu jak můžeš napsat takovou blbost co si napsala 🤦🏼‍♀️ doufám že se ti bude stále dařit v životě a tvůj manžel nikdy s tebe neudělá takovou blbku jako autorku!

marki90
4. črc 2022

@luciewrd víš co karma je zdarma. Podle mě si udělala dobře. Já bych rozhodně chtěla vědět že mě chlap podvádí a s kým. Ser na něho, jsi pěkná baba co najde štěstí někde jinde

jarla
4. črc 2022

@sudylichozrout proč za blbku? Jaký je ten správný postup v této situaci? Každý jedná jak cítí.

galatea_a
4. črc 2022

@sudylichozrout Čistě teoreticky - kdyby se to stalo tobě, že tě tvůj muž podvádí, chtěla bys to vědět? Chtěla bys, aby za tebou někdo přišel a řekl ti to?

sudylichozrout
4. črc 2022

@marki90 Sorry, to, co autorka udělala, byla pouze a jedině pomsta. Zatáhla do toho člověka, který s tím nemá nic společného. On je sice manžel, ale stojí mimo ten trojúhelník a jí do toho, jak to mají, nic není. Neměla právo mu tímhle ublížit. A jeho reakce je logická.

sudylichozrout
4. črc 2022

@galatea_a Ne, nechtěla bych to vědět tímhle způsobem. Rozhodně ne od zhrzeného ex dámy, se kterou by mě měl můj ctěný choť podvádět. Vám to fakt nepřipadá úplně absurdní?

marki90
4. črc 2022

@sudylichozrout ano byla to pomsta. Jak s tím nemá nic společného? Taky je podváděny a měl by vědět že jeho přítelkyně dělá s něho totálního debila.

sudylichozrout
4. črc 2022

@marki90 Nemá s tím nic společného, protože akce se týká pouze těch tří lidí. On o ní nevěděl a pokud by se o ní měl dozvědět, tak, pro boha živého, jinak než takhle od zhrzené ex nevěrníka.

vendelinka08
4. črc 2022

@luciewrd nic neříkej, nebo na to nakobec doplatíš sama, sve sis vyřešila a ted6 už ti to může být jedno. Už se tě to netýká.

drago49
4. črc 2022

Proboha to je telenovela 🍿😂

klpoiu
4. črc 2022

@luciewrd No čekat si to bohužel mohla ,že budeš ty ta nejhorší. Každý kdo to vidí, vidí pouze pomstichtivou bejvalku co se snaží svému ex jen zatopit.
Tebe se to nijak netýkalo!! Moje velmi dobrá kamarádka podváděla svého manžela. Jak já jí zapírala. Mu sem nic neřekla. Jednou ale přišel celý ubreceny, já to nedala a vyklopila pravdu. Podotýkám že jejich manželství bylo už dlouho v krachu. Její manžel odešel bezeslov a za pár dnů na mě vyjela jeho matka. Přijela mi nadat ke mě domů,jaká jsem svině,vymýšlím si kraviny. Že když já jsem rozvedená tak musí být všichni okolo abych byla já spokojená. A přitom přiznání od kamarádky následně padlo. 🤭 Ač jsem v tom byla úplně nevinne, s velmi dobre kamarádky se stala pouze známá. Ho už jsem od jejich rozvodu neviděla. Jo, měla jsem držet ústa. Moje blbost. Do cizích vztahů prostě nemá smysl se plést.

ilonne
4. črc 2022

@marki90 Pěkná blbost. Měla být zticha. Autorce do cizích nic není, souhlasím s @sudylichozrout , že si za to může sama.

ilonne
4. črc 2022

@luciewrd nemá tě dát za co k soudu, ale ponaučení máš "mlčeti zlato"...

tahejhula
4. črc 2022

@jarla možná by bylo lepší nějakou dobu přemýšlet, co myslíš? Tohle byla snaha ublížit a dle reakce ublíženo bylo.

kochichak84
4. črc 2022

Tak já jsem opakovaně kryla své kamarády, jejich partnery (i vesměs milence) jsem znala a měla je ráda. Ale nebyla to moje věc jim takové věci říkat. Měli to čistě mezi sebou. Ty jsi byla v jiné pozici. Tady to, upřímně, nebylo z lítosti vůči toho chlapa, ale že vzteku kvůli blba ex... Skoro každý, podvědomě, nepřeje ex nic dobrého, pokud se rozešli ve zlém.

holkaokomodra
4. črc 2022

@luciewrd rozhodně ne... já bych dnes už měla dilema i kdybych zjistila, že je muž nevěrný mojí nejlepší kamarádce, tahle pravda vždycky jen ublíží a ničemu nepomůže, podvadenej si na to stejně vždycky musí prijit sám co má doma za zlato, od cizích to vědět fakt nechceš

elviraf
4. črc 2022

A mě toto přijde, že je vše vymyšlené... Někdo se nudí

ester_ka
4. črc 2022

Asi jsem jediná,kdo nepochopil, o co šlo...kdo, s kým, proč? 🤪

tinaprofi
4. črc 2022

To je dalsi dil z cyklu jak si posrat zivot? 😂😂🍺 Paradni cteni

cattus
4. črc 2022

@luciewrd nečetla jsem tu všechny odpovědi. Řeknu ti z pohledu člověka, který podváděný byl. Měla jsem podezření, a jednoho dne za mnou přišla moje kamarádka s tím, že prostě mi to říct musí, ale že ví, že můj manžel se schází s jinou ženou, že ji dokonce vzal mezi partu do hospody (v den, kdy já ležela doma v horečkách).
Následující den jsem na manzela uhodila, jestli je to pravda. Nejdřív zapíral a pak to přiznal.
Vydrželo jsme "vedle sebe" ještě 3 měsíce, a pak jsme se shodli, že to nepřekousneme a raději půjdeme od sebe.
Až po čase jsem se dozvěděla, že on celou dobu podezíral mě, protože jsem byla věčně podrážděná a naštvaná (jenže u mě za to mohly problémy v práci, které on nechápal), tak se mi chtěl pomstít a nakonec se zamiloval.
No a po asi 3 letech po tom, co s ní byl, od ní odešel, protože zjistil, že ho měla jen jako serpenizka. A když už nebylo kde brát (zadlužil se kvůli ní docela hodně), prostě se sbalila a odešla.
Mě tenkrát to, že mi to řekla dost pomohlo, a určitě to nijak nezkazil vztahy mezi námi.

ruzovyjednorozec77
4. črc 2022

To celkem cumim kolik zenskych se tady nad tim, že by to autorka rekla pohorsuje..to se nezlobte, ale vy byste rady nebyly, kdyby vam kamarádka otevřela oči? Teď? Před dětmi, manželstvím? Ja bych teda kamosce libala ruce než si rozdelat budoucnost s kretenem 🙂. Takže za me ano, určitě říct.

jarla
4. črc 2022

@ruzovyjednorozec77 to víš, tady je to samá "správná" ženská, která se do ničeho neplete🤣

Strana
z3