icon

Narozeniny, svátek a vánoce v jednom měsíci

janina92
29. lis 2018

Ahoj holky, možná řeším blbost, ale ještě trochu dumáme nad jménem pro našeho chlapečka.
Moc se nám líbí jméno Adam a Matyáš (příjmení Veselý), trošku víc se nám líbí Adámek, ale...termín porodu mám 6.12. Zajímalo by mě co si myslíte o tom, že si vše (narozeniny, svátek a vánoce) odbyde v jednom měsíci? Máte to některá třeba podobně u sebe či svého dítěte, a jak to snáší? Děkuji za odpovědi 🙂🌸

Strana
z2
kuldacz
30. lis 2018

Máme Ondřeje (30.11.) narozený 28.11. ... Ve výběru ale byli ještě jména Mikuláš, Adam a Štěpán, takže prašť jako uhoď .. Nyní nám končí slavící týden a já se konečně začínám přeorientovávat na Vánoce, u dospělých je to už asi jedno, ale u dětí mi je trošku líto, že celý rok vlastně nedostane oficiálně žádný dárek a teď toho má, že ani neví, co dostal... Navíc nemáme ani kdy mu dávat věci "na ven" - kolo apod., pod stromek mi to je líto, když se na to potom jenom půlrok dívá....

zuzkabrhelova
1. pro 2018

Syn se narodil 7.12 a svatek ma 30.12 takze ma v jeden měsíc vše. 🙂 mikulaš narozeniny,vanoce,svátek,silvestr 🙂

priefi
1. pro 2018

@janina92 my mame termin 8.1.a uvazujeme nad Mikulasem. Docela Te chapu, taky me to stve 😉 Jinak Matyase mame doma a je to krasne jmeno. Nemenila bych 😊

kittyy17
1. pro 2018

Můj mladší má svátek v říjnu, narozky v listopadu, teď budou Vánoce. Má dva roky, a vymyslet dárky vhodné pro jeho věk byl oříšek, zvlášť když má o dva roky staršího bráchu a hromadu hraček po něm. Pak celý rok nic nedostane.
Starší má svátek v březnu a narozky v létě, a je to mnohem lepší...

linee
1. pro 2018

@janina92 tohle resi podle mne hlavne dospeli.Dcerka ma svatek,za tyden je Mikulas,pak Vanoce a tyden po Novem roce ma narozeniny. Presto

linee
1. pro 2018
gracinka7
1. pro 2018

Syn to má všechno během 14 dnů v prosinci. Byli jsme rádi, že jsme se vůbec shodli na nějakém jménu. Kdybych vybírala, aby ho neměl blízko narozenin, tak snad nemá jméno dodnes. A za to že se narodil skoro o měsíc dříve, to jsem ovlivnit nemohla. Myslím si, že pokud ho nebudeme šidit na dárcích, tak mu to vadit nebude.

plksv
1. pro 2018

Dcera se měla narodit na Štědrý den, nakonec je 23. prosince. Vždycky jí říkáme, že byla náš nejkrásnější vánoční dárek. Slavíme vždycky i s dortem a svíčkami toho 23. A když jsem četla výše - maminka zapomněla na dárek a rychle něco vymýšlela a sestra tím trpěla - pardon, ale za to může maminka. Mojí dceři bude 17 a rozhodně tím netrpí.

sarrita
1. pro 2018

Synovec je David narozený 31.12. Takže má Vánoce, svátek a narozeniny během jednoho týdne a nijak tím netrpí. Bude mu už 8 let.

janina92
autor
1. pro 2018

Holky děkuji..dneska se nám narodil syn Matyáš ❤️❤️ 3410g a 51 cm

cuma
2. pro 2018

Dcera je 29.prosince,je problém po vánocích pořádat oslavy,protože po svátcích už nemají všichni volno takže to většinou posuneme na leden,jí samotné vadí že to má v prosinci...ale to nesla zmenit,jsem ráda,že jméno má jindy,sice ne úplně daleko,ale i tak....psát že to nevadí dětem co mají dva roky,nevím,ještě to pořádně nechapou....u nás se svátky slaví .....myslím že jste vybrali pěkně jméno,ať je malý stastné a spokojené dite

priefi
2. pro 2018

@janina92 velke gratulace! Preji Vam, at jste vsichni zdravi a stastni 😊

Strana
z2