Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
Kontryhel jsem si ted taky koupila, po MS začnu pít..
Doporucuju myslim ze je dobrej!
Tak u nás aktuálně .. v úterý má být ovulace, jenže dnes jsme se s manželem viděli naposled, musela jsem odjet až do pátku , takže znovu až v pátek ... to z toho tentokrát asi nic nebude, nebo myslíte, že může být? Snažíme se poctivě jinak 🙂 🙂
Bilabotka neztrácej naději. Šance je pořád ☺ já budu mít asi taky ovu v úterý ale s manzou jsme si vzali oba dovcu 😉😉
Tak mně holky začíná takový ten "sledovací" týden 😀 týden před příchodem ms, kdy minimálně vždy dva příznaky těhotenství na sobě najdu 😀 kéž by už ty příznaky byly opravdu k tomu těhotenství. Blíží se rok snažení a už je to opravdu dlouhé...... ☹
Zdravim. Antikoncepci mam vysazenou jiz 2 mesice (od konce zari), 1 ms jsem normalne dostala v rijnu. Ale co je podstatne, je mozne ze bych mohla byt tehotna, kdyz sex s ejakulaci dovnitr byl v PO 21.11. a v PA 25.11. A ms jsem dostala az 36den cyklu v NE 27.11.? Prvni den silne bolesti az do beder + hodne vymenenych tamponu a dnes je druhy den a skoro nic. Jsem z toho cela nesva.. Mate nekdo podobne zkusenosti?
Holky, chci Vám jen říct, aby jste neztráceli naději. Moje kamarádka má endometriózu, snažili se o miminko rok a půl a nic a pak se zadařilo a teď za 14 dní rodí 🙂
To, že čekáte pár měsíců a zatím jste neotěhotněly není taková katastrofa a určitě se vám to brzo podaří ;) Určitě je fajn brát kyselinu listovou, pít kontryhel a být v pohodě ;) pááá Hanča
Zdravím všechny, my se s manželem snažíme o mimčo od dubna 2016, v srpnu se zadařilo, ale bohužel spontánní potrat v prvním měsíci ☹ po druhé MS se snažíme znovu. Beru gynex, listovku a manžel selzink. Čekám MS v sobotu, tak doufám, že nedorazí 🙂 nějaké ty ,, jisté,, těhu příznaky mám od 5DPO, tak uvidíme co ukáže TT 🙂 všem přeji brzy // 🐤🐥
ahojky, mohu se přidat??? S manželem se pořádně snažíme od minulého měsíce. To mi po porodu našeho syna (14 měsíců - ještě ho kojím ráno a večer) konečně dorazila mrcha, předtím jsme se nijak nechránili.. Manželovi je 35let a je skoro o 10 let starší než já - bojí se aby nebyl příliš starý tatínek a děti by chtěl ještě tak dvě (nejlépe tři jak on říká, ale to je dle mého nereálné a navíc bych asi umřela vyčerpáním 🙂 🙂 🙂 (řekl, že by byl rád aby se poslední dítko narodilo až mu bude max. 40 let).. Jen abych uvedla proč se snažíme tak "brzy". Zatím jsem jen pila kontryhel, beru listovku a toť vše. Za sebe na dítě tolik nespěchám, spíš tomu nechávám volnější průběh, ovšem nepopírám, že bych manželovi ráda udělala radost novým přírůstkem 🙂
Všem nám držím palce ať se brzy zadaří 🙂
Holky, čistě teoreticky, ms má dorazit v úterý, takže pokud se zadařilo podle ms bych byla ve skoro 4.tt, podle ovulky asi 2.tt.... Dnes máme oslavu, myslíte že si alkohol můžu dát? Děkuji
@elodii pokud nevis zda jsi tehu tak bych si dala. Pokud mas tucha tak ne. Kolik zenskych to zjisti az pozde takze toho bych se zas az tak nebala.
@elodii pokud teda nemyslis se vozrat🙂 sklenka cerveneho se naopak denne doporucuje na krvinky
@twistinka123 já mám radši pivo 🙂 tak super, právě, že žádné příznaky ani nějaké tušení nemám, ale kdyby náhodou, tak nechci nic zanedbat 🙂
@elodii decentne
Tak MS zatím nikde, zítra zkusím TT, v týdnu byl negativní. Minulé těhu se mi ukázalo až 10dní po zpoždění 😀
Zdravíčko, tak mi měla ovulace přijít v úterý nebo středu minulý týden, to jsem nebyla doma.. jenže v týdnu jsem měla velký stres, takže se mohla třeba zpozdit.... a domů jsem přijela v pátek, tak za týden jsem zvědavá, jestli přijde MS nebo ne. 🙂 ale myslím, že spíš příjde.
Ahoj holky,kdy si zkoušíte dělat TT po pichnutí pregnylu nebo čekáte do termínu MS a pak testujete?Já jsem zítra 14 den co mi byl pichnuty pregnyl.MS zatím nedošla.Poprvé když mi byl pichnutý pregnyl tak MS došla 12 den po pichnutí.
@destovakapka Ahoj, já testovala po 14 dnech a pregnyl by tam, už 100% neměl být. Pokud si těhu budou tam // 🙂
@fandysek_1 Vcera vecer jsem zacla slabe krvacet.Tak nevim asi ma cenu delat TT.
ahoj holky, zítra budu 28DC, dneska cítím takové pnutí v prsou, občas mě zabolí v podbříšku, bolí mě záda a cítím se strašně unavená a proto očekávám MS a v těhu už ani nedoufám.. Ani si už nepamatuji jak vypadá když se blíží menstruace a tak jsem dost dlouho doufala, že nedorazí..
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat Ti co jste tehu nebo byly tehu.Meli jste na zacatku tehu MS a jaka byla myslim asi klasicka nebo slabsi? Ja jsem ji tedka mela uplne slabou a dneska jsem si delala tehotensky test a je pozitivni, mam teda na nem ducha. Vedcinou kamosky kdyz byly tehu tak MS uz nedostali.
1 DC 😔

Ja kontryhel pila tri mesice.