icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

pallina
27. lis 2016

Ja kontryhel pila tri mesice.

evabeda
27. lis 2016

Kontryhel jsem si ted taky koupila, po MS začnu pít..

twistinka123
27. lis 2016

Doporucuju myslim ze je dobrej!

bilabotka
27. lis 2016

Tak u nás aktuálně .. v úterý má být ovulace, jenže dnes jsme se s manželem viděli naposled, musela jsem odjet až do pátku , takže znovu až v pátek ... to z toho tentokrát asi nic nebude, nebo myslíte, že může být? Snažíme se poctivě jinak 🙂 🙂

be_ruska
27. lis 2016

Bilabotka neztrácej naději. Šance je pořád ☺ já budu mít asi taky ovu v úterý ale s manzou jsme si vzali oba dovcu 😉😉

elodii
28. lis 2016

Tak mně holky začíná takový ten "sledovací" týden 😀 týden před příchodem ms, kdy minimálně vždy dva příznaky těhotenství na sobě najdu 😀 kéž by už ty příznaky byly opravdu k tomu těhotenství. Blíží se rok snažení a už je to opravdu dlouhé...... ☹

peanuty
28. lis 2016

Zdravim. Antikoncepci mam vysazenou jiz 2 mesice (od konce zari), 1 ms jsem normalne dostala v rijnu. Ale co je podstatne, je mozne ze bych mohla byt tehotna, kdyz sex s ejakulaci dovnitr byl v PO 21.11. a v PA 25.11. A ms jsem dostala az 36den cyklu v NE 27.11.? Prvni den silne bolesti az do beder + hodne vymenenych tamponu a dnes je druhy den a skoro nic. Jsem z toho cela nesva.. Mate nekdo podobne zkusenosti?

mruk
28. lis 2016

Holky, chci Vám jen říct, aby jste neztráceli naději. Moje kamarádka má endometriózu, snažili se o miminko rok a půl a nic a pak se zadařilo a teď za 14 dní rodí 🙂
To, že čekáte pár měsíců a zatím jste neotěhotněly není taková katastrofa a určitě se vám to brzo podaří ;) Určitě je fajn brát kyselinu listovou, pít kontryhel a být v pohodě ;) pááá Hanča

bilabotka
28. lis 2016

@be_ruska no jo, tak to mate teda pojistene! 🙂

bilabotka
29. lis 2016

@elodii poprvé jsem taky každý příznak pokládala za příznak zač. těhotenství .... ale byla to vždy jen nastupující MS 🙂 to je chyták, že jsou ty příznaky tak podobné.

aptacek
30. lis 2016

Zdravím všechny, my se s manželem snažíme o mimčo od dubna 2016, v srpnu se zadařilo, ale bohužel spontánní potrat v prvním měsíci ☹ po druhé MS se snažíme znovu. Beru gynex, listovku a manžel selzink. Čekám MS v sobotu, tak doufám, že nedorazí 🙂 nějaké ty ,, jisté,, těhu příznaky mám od 5DPO, tak uvidíme co ukáže TT 🙂 všem přeji brzy // 🐤🐥

soda365
1. pro 2016

ahojky, mohu se přidat??? S manželem se pořádně snažíme od minulého měsíce. To mi po porodu našeho syna (14 měsíců - ještě ho kojím ráno a večer) konečně dorazila mrcha, předtím jsme se nijak nechránili.. Manželovi je 35let a je skoro o 10 let starší než já - bojí se aby nebyl příliš starý tatínek a děti by chtěl ještě tak dvě (nejlépe tři jak on říká, ale to je dle mého nereálné a navíc bych asi umřela vyčerpáním 🙂 🙂 🙂 (řekl, že by byl rád aby se poslední dítko narodilo až mu bude max. 40 let).. Jen abych uvedla proč se snažíme tak "brzy". Zatím jsem jen pila kontryhel, beru listovku a toť vše. Za sebe na dítě tolik nespěchám, spíš tomu nechávám volnější průběh, ovšem nepopírám, že bych manželovi ráda udělala radost novým přírůstkem 🙂

Všem nám držím palce ať se brzy zadaří 🙂

elodii
3. pro 2016

Holky, čistě teoreticky, ms má dorazit v úterý, takže pokud se zadařilo podle ms bych byla ve skoro 4.tt, podle ovulky asi 2.tt.... Dnes máme oslavu, myslíte že si alkohol můžu dát? Děkuji

twistinka123
3. pro 2016

@elodii pokud nevis zda jsi tehu tak bych si dala. Pokud mas tucha tak ne. Kolik zenskych to zjisti az pozde takze toho bych se zas az tak nebala.

twistinka123
3. pro 2016

@elodii pokud teda nemyslis se vozrat🙂 sklenka cerveneho se naopak denne doporucuje na krvinky

elodii
3. pro 2016

@twistinka123 já mám radši pivo 🙂 tak super, právě, že žádné příznaky ani nějaké tušení nemám, ale kdyby náhodou, tak nechci nic zanedbat 🙂

twistinka123
3. pro 2016

@elodii decentne

aptacek
3. pro 2016

Tak MS zatím nikde, zítra zkusím TT, v týdnu byl negativní. Minulé těhu se mi ukázalo až 10dní po zpoždění 😀

petuliee
3. pro 2016

@aptacek drzim palce 😊

aptacek
3. pro 2016

@petuliee děkuji 🙂 snad nám to konečně vyjde. Nechci si dělat plané naděje, ale byl by to krásný vánoční dárek 🙂)))

petuliee
4. pro 2016

@aptacek tp určitě 🙂

bilabotka
5. pro 2016

Zdravíčko, tak mi měla ovulace přijít v úterý nebo středu minulý týden, to jsem nebyla doma.. jenže v týdnu jsem měla velký stres, takže se mohla třeba zpozdit.... a domů jsem přijela v pátek, tak za týden jsem zvědavá, jestli přijde MS nebo ne. 🙂 ale myslím, že spíš příjde.

be_ruska
5. pro 2016

@bilabotka kdy to máš dostat? Já příští úterý ☺

destovakapka
8. pro 2016

Ahoj holky,kdy si zkoušíte dělat TT po pichnutí pregnylu nebo čekáte do termínu MS a pak testujete?Já jsem zítra 14 den co mi byl pichnuty pregnyl.MS zatím nedošla.Poprvé když mi byl pichnutý pregnyl tak MS došla 12 den po pichnutí.

fandysek_1
8. pro 2016

@destovakapka Ahoj, já testovala po 14 dnech a pregnyl by tam, už 100% neměl být. Pokud si těhu budou tam // 🙂

destovakapka
9. pro 2016

@fandysek_1 Vcera vecer jsem zacla slabe krvacet.Tak nevim asi ma cenu delat TT.

bilabotka
11. pro 2016

@be_ruska ja jsem spočítala, ze to ma prijit ve stredu. 🙂 (v utery je 28.DC)

soda365
11. pro 2016

ahoj holky, zítra budu 28DC, dneska cítím takové pnutí v prsou, občas mě zabolí v podbříšku, bolí mě záda a cítím se strašně unavená a proto očekávám MS a v těhu už ani nedoufám.. Ani si už nepamatuji jak vypadá když se blíží menstruace a tak jsem dost dlouho doufala, že nedorazí..

destovakapka
13. pro 2016

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat Ti co jste tehu nebo byly tehu.Meli jste na zacatku tehu MS a jaka byla myslim asi klasicka nebo slabsi? Ja jsem ji tedka mela uplne slabou a dneska jsem si delala tehotensky test a je pozitivni, mam teda na nem ducha. Vedcinou kamosky kdyz byly tehu tak MS uz nedostali.

be_ruska
13. pro 2016

1 DC 😔

Strana