icon

Nový vztah ve středním věku: Jaké jsou váš obavy?

andelicka
23. dub 2022

Zdravím,Jsem na začátku nového vztahu a je to těžké po všech nezdarech se znovu zamilovat,stěhovat,opustit práci,děti změnit školku a školu.Mít i třetí dítě??A znovu dat všechno všanc🙄😟 Kolikrát jste začínali znovu vy?A co jste všechno museli obětovat?Vyšlo vám to,nevyšlo?Mám za sebou dva rozvody,a dvě děti každé s jiným,ach jo.Co teď,jak vzít rozum do hrsti?Bude mi už mimochodem 40 a partner je bezdětný 😓,byla jsem sama ze strachu 11 let.Děkuji za odpovědi moc❤️

Strana
z5
zelenaesmolda
25. dub 2022

@gracinka7
videla,tohle je dalsi adeptka ocividne.

orisek56
25. dub 2022

Vzhledem k tvemu vyjadřování tady jsi značně arogantní osoba a trochu sebestředná, takže těžko soudit a řadit....spíše hádám že skončíš s třetím mimiskem zase u rodičů....bo já být chlap tak si to s tím tvým arogantním hřebínkem dost rozmyslím. A pokud bych měla být hnusná. Když nechceš třetí dítě (Preci jen 40 ka už není hitparada v mnoha ohledech) tak ho půst do oběhu a neblokuj chlapa bez závazků ženským bez závazků, které mu jeho vlastní dítě dají a hledej v tobě rozumnejsich vodách. A jestli vidíš jeho barák, který tu dost často zminujes , tak si jen dovolím upozornit, že není všechno zlato, co se třpytí. Taky můžeš potom být sluzticka jeho mamince. A abych teda uvedla příklad po kterém ty tak lačnis i když nevím proč....protože příběhy ostatních tě nikam neposunou, spíše zdravý rozum .....
Tak mám kamarádku ktere je 43 let. Tři děti, každé s jiným a ten třetí ji jako bonus dostal do finančních potíží a na to konto ti dva předchozí se s ní soudí o děti, protože holka zlata splácí za třetího dluhy a nemá na kloudnou obživu všech detiček....

kajka321
26. dub 2022

@bereni zkusenost a rada jsou dvě různé věci...

veronicka89
26. dub 2022

@orisek56 ona si mysli ze ma barak ze ji ma rad a uz v tom vidi idylku do kobce zivota ...decka vytrhnout z prostredi ve 40 dite ptz chudak chlap jeste nema....

Ach. Jo ach jo...

Kazdy sveho stesti strujcem no...

Akorat deti si vybrat nemuzou....

orisek56
26. dub 2022

@veronicka89 co já vím tak kamarádky děti ji začínají nesnášet a tatínci si přidávají, takže se jim to daří. Je sobecká. Protože nedomýšlí důsledky na děti, ty to odskacou a jednou jí to vyčtou.

bereni
26. dub 2022

@kajka321 Kdyz si prectes uvodni prispevek, nenarazis na to, ze by napsala at si rady nechame pro sebe a piseme jen zkusenosti. O tom, ze o rady nestoji az pote co dostala od nekterych rady, ktere se ji nelibili.

andelicka
autor
26. dub 2022

@andelicka To nejsou totiž rady, ani zkušenosti, to není ani konstruktivní kritika od vás. Jsou negace, které tady rožšiřujete po všech diskusích. Je to souzení posuzování a odsuzování!!! A to se nedělá ani anonymně. Protože nikoho tu doopravdy neznáte a moje děti, neberte tu do pusy. Vůbec nás neznáte některé tu. Moje děti, jsou moje vymodlené štěstí, ačkoliv je mám od početí sama. Já si je nechala a dobře vychovávám.Nikoho neodsuzujte! Nikde!

orisek56
26. dub 2022

Dobře a k čemu ti teda budou jen příběhy? Myslíš že dopadneš stejně jako x dalších příběhu? To přece nevíš a ani nikdo jiný. A jaký řady si představujes? Jak odstranit od starého mládence matku? Nebo jak to udělat, aby jsi napotřetí nedopadla stejně? Ti přece nikdo neřekne ne?

andelicka
autor
26. dub 2022

@orisek56 Už zase je to špatně i já jsem špatná a toto je jako fér vůči mě??? A mému normálnímu dotazu? Komu není zhůry dáno

orisek56
26. dub 2022

@andelicka no já nevím ale už se vtom zamotávam. Co teda vlastně chceš? Rady nebo zkušenosti?

andelicka
autor
26. dub 2022

@orisek56 Kolik máš let? Kolik máš dětí? A kolik partnerských vztahů za sebou?? Zajímá mě, jestli máš životní zkušenosti??

orisek56
26. dub 2022

@andelicka děti mám víc jak ty, vtom jsem narozdíl od tebe napřed. Jsem mladší maso a co se týče partnerských vztahů tak tam naštěstí mám jen jednu zkušenost a hned velmi velmi dobrou trefu do černého. Takže tohle co ty řešíš řešit nemusím, naštěstí. Mě stačí ta od kamarádky. Podobne zoufale smýšlející ženská jako ty...jaky si to uděláš, takový to máš. Za svůj život si zodpovídá sama a budeš vždycky. Ptala ses na zkušenosti, ale ani ty nejsou často z růžového obláčku.

andelicka
autor
Odpověď byla odstraněná
andelicka
autor
26. dub 2022

A moc děkuji všem, co odpověděli slušně, to se tady cení. Děkuji, budu se inspirovat vším. Ale jak víme každá jsme úplně jiná, tady je to hodně vidět. Díky, všem hodně štěstí 🍀🍀🍀

andelicka
autor
26. dub 2022

@orisek56 A to si nedáš za klobouk, že odsuzuješ někoho, kdo je na tom hůř než ty? Vždycky jsem si myslela, že ženy, které mají život jako trefu do černého, nebudou nikdy odsuzovat a ponižovat ty ženy, co takové štěstí nemají????? Ale opravdu jsi mi otevřela oči, že zřejmě ty šťastné nás nešťastné odsuzují. No všeho jenom do času, i štěstí i moje neštěstí. Děkuji ti a moc

bara88
26. dub 2022

@andelicka zato ty máš životních zkušenosti až až

sticker
andelicka
autor
26. dub 2022

@bara88 To je hrozný tady🥺

bara88
26. dub 2022

@andelicka je no

bereni
26. dub 2022

@andelicka No teda👏. V jednom komentari napises “debilni” komentare a v druhem pod tim hned dekujes za slusne komentare. Holka sahni si do vlastniho svedomi… Kdo je tady slusny a kdo ne.

andelicka
autor
26. dub 2022

@bereni Takže i to je špatně???

bereni
26. dub 2022

@andelicka 🤦

klokanka31
26. dub 2022

@andelicka No já myslím že mnoho z nás tady má víc životních zkušeností než ty...

andelicka
autor
26. dub 2022

@bereni Ne no negace, to nejsou odpověďi slušných lidí. A když na to zareaguje, tak jsem egoistická, sebestředná a negativní já???

andelicka
autor
26. dub 2022

@klokanka31 No tak sem s nimi

bereni
26. dub 2022

@andelicka to jaka jsi nehodnotim. Ale to, ze jsi vulgarni a pak dekujes za slusne komentare, kdyz ani ty sama nedokazes nebyt vulgarni je vicemene hodne ujety.

lv
26. dub 2022

Zkusme to jinak, mile - jak se to vyvíjí, děti ho znají? A on je (nemyslím na hodinku, třeba pár víkendů)? Ty znáš tu matku? Jaký měl v minulosti vztahy? Bavili jste se nějak výhledově, cca dítě zkusit za rok vztahu..

orisek56
26. dub 2022

@andelicka já tě ale nedosuzuju. Mě ve výsledku tvůj zpackaný život nezajímá, vlastně nemusí ti tu nikdo odpovídat, i když tě tu varují, což bys měla brát v potaz i jako radu, respektive, snažíme se ti tu sdělit i ty méně příjemné skutečnosti, které mohou nastat. Ty si myslíš, že každá tady tě jen uráží? Proč by se s tvým příspěvkem jinak zabývaly? Myslíš že všechny tady ti chtějí jen ublížit, mají lepší život a kopou do tebe? Nevíš kdo co každý řeší, jinému třeba tvoje problémy přijdou jako malichernost, jiný si řekne...je ti 40, stará jsi na přemýšlení dost.... Já jak čtu tvoje příspěvky....ano neznáme té, ani tvoje děti.....ale přijde mi že ty jsi s něčím v životě hrube nespokojená, něco tě žere a štve a tak kopes kolem sebe stylem, že kdo není se mnou, je proti mě......se pak nediv že chlapi od tebe asi utíkají a nevím jak to máš s kamarádkami, ale obávám se že to nebude valné, a to teď říkám ne jako urážku. Možná by to chtělo trochu sebereflexe. Nedostaneš v životě na vše jen kladnou odpověď, prostě ne. A chtít zkušenosti a podle tebe ideálně jen ty dobré...k čemu ti to je? Začni sama u sebe. Něco změn sama se sebou......jinak ti nepomůže ani 10 chlapů s vilou.

betelgeuzz
26. dub 2022

@lv to jsem se už ptala ve vedlejší diskuzi, ale odpověď žádná.

klokanka31
26. dub 2022

@andelicka Řeknu to takhle, nenič svým dětem dosavadní život tím že je potáhneš daleko pryč od všeho známého k nějakýmu cizímu chlapovi. Mysli víc na svoje děti než na sebe...nevím jestli to pochopíš ale snad jo.

andelicka
autor
26. dub 2022

@klokanka31 Chápu to,ale jsem s nimi na tomto místě už od jejich narození,nikdy jsme se nestěhovali a jsme tady už 11 let.Tak proč to nezkusit?Nevím no,je to jenom hypoteticky.Ale člověk musí pro štěstí svoje a svých dětí něco zkusit.Já jsem docela rozumný typ člověka a málo co riskují,ale zase si říkám, kdyby jsme tam měli být šťastné.Je to složité,nevím co bude.

veronicka89
26. dub 2022

@andelicka a jak dlouho se znate stykate ?🙂
Znas jeho zname rodinu ?
Jak casto se vidate?

Strana
z5