icon

Jak ženy reagují na mimořádně hezké ženy?

5. bře 2024

Vznesu takový zvláštní dotaz, ale řekněte mi upřímně, jak se koukáte na ostatní hezké ženy? Takové, které jsou mimořádně hezké? V obličeji i postavou. Měly by jste zájem se s nimi kamarádit nebo by jste je odsoudili předem ještě dřív, než by jste dostaly možnost je poznat? Nebo když taková žena někde projde, umíte to ocenit nebo se na ní spíš ušklíbnete a pomyslíte si něco hnusného?
Opravdu mě zajímá upřímná reakce jiných žen, když někoho takového potkají. Nebo když třeba vidíte pěknou ženu v hezkém autě, v hezkém domě. Chtěly by jste se s ní blíže seznámit, když ona by projevila zájem nebo by jste jí rovnou hodili přes palubu jako nesympatickou zlatokopku? 🙂

Strana
z2
fyii
5. bře 2024

na rovinu hezke zeny mi nevadi, ale nejak nevidim duvod proc se mam kamaradit s nekym kdo ma hezky dum nebo hezky auto nebo je hezky- tohle nejsou nic vypovidajici informace.. ja si kamaradky teda vybiram podle jinych kriterii.. a. vzajemne sympatie, b. jestli je inteligentni a normalni c. ze neni slepice a neresi prizemni kraviny d. mame se o cem bavit, a jsme rady ze se vidime, slysime.. apod.

hvezdicka09
5. bře 2024

Ja takovým ženám závidím 😃 ale v dobrém, nijak je neodsuzuji, sama se snažím ze sebe dolovat maximum a byt tou nejlepší verzi sebe sama, ne se s ostatními srovnávat..

sorboni30
5. bře 2024

Když je hezká holka jak tvar nebo postava, říkám si, ze ji vlastně závidím, že je krásná.. dívám se a obdivuji.. Jako tvar mám "prý" pěknou.. ale bohužel mám celoživotní problémy s váhou, takže ne vždy to ksicht zachránil 🙈🤣 A kamarádku jsem si vybrala podle jiných kritérií než jak vypadá.. ale jo. Vypadá lip než já. Blondýna, dlouhé vlasy po zadek, stihla, hezky zadek.. vedle ní si říkám že už začínám konečně hubnout a makat ✌️🤭

jijulka
5. bře 2024

pokud je ta zena opravdu přirozene krasna, tak se podívám, vic neresim, nepremyslim nad tim, krasa je pomíjiva a důležitější je co je uvnitř.
Ale pokud je to zena “krasna” - rozuměj napichana vsim možným, upravena dle standardu.. tak ji spis polituju, ale podívám se taky.
Na majetek nehledim a je mi to jedno.

autor
5. bře 2024

@fyii nebylo to vůbec myšleno tak, že by se měl někdo s někým kamarádit jen kvůli hezkému autu a domu, vzhledu, protože tím je zajímavý. Ale když vidím pěknou ženu a vím, že má i to štěstí na majetného manžela, majetek, jestli i přesto mají jiné ženy zájem se s takovou ženou seznámit nebo si o ní rovnou pomyslí hnusné věci a ani nemají zájem poznat, jaká povahově je. Jde o to odsouzení a odepsání rovnou. 🙂

lichozroutsudy
5. bře 2024

Sama jsem vzhledove hodne neobvykla, coz s sebou nese presne tuhle problematiku. Setkavala jsem se s bud neskutecne milymi, nebo neskutecne protivnymi a kyselymi reakcemi. Jinak ja kdyz vidim fakt hezkou zenskou, koukam na ni a kocham se dilem prirody. Nekdy ji i oslovim, vysvetlim, ze ji nebalim a reknu, ze se na ni proste jen krasne kouka, ze ji to slusi. Nevzpominam si, ze bych nekdy citila nejakou zast ci zavist, neni k tomu sebemensi duvod.

Radeji kazdopadne vyhledavam spolecnost muzu, holek kamaradek mam relativne malo a kdyz uz si nejakou holku k telu pustim, fakt to neni kvuli vzhledu.

cilkat
5. bře 2024

Mám asi úplně divněj pojem o 'hezké'. Vlastně vůbec nevyhodnocuji běžně nějaký parametr krásy. Nějak ani nevím, podle čeho bych ji hodnotit měla.
Vyhodnocuji 'jé, tý to sluší' (což jim občas i řeknu... Zvlášť pokud se blbě zakoukám, protože třeba zjišťuju, odkud to může mít). A Vyhodnocuju 'je mi sympatická' (pak mám občas tendence i se bavit). ... Obojí je obvykle na základě nějakého 'má podobný vkus, jako já, mohly bychom si rozumět'.
Ale umím i hodnocení typu 'zmalovaná barbie', či 'proč si to dělá, dyť si zlomí nohu/dyť jí nastydnou ledviny' ... V tomhel případě odvracím oči a pokdu by si s hovorem začala ona, pak si držím odstup. ... Moje interakce se omezuje pouze na občasné puštění sednout.
ALe je fakt, že nemám ráda, když je znát, že se holka "vystavuje", nebo že dává najevo něco jako "musela jsme tvrdě dřít,a bych vypadala takle". Tam jsme ochotná i nějakou míru pohrdání uznat. ALe pohrdání tím postojem.

miryp
5. bře 2024

Já nějak vůbec nepobírám, proč by krása a majetek měly určovat, zda se s dotyčnou budu či nebudu bavit... Krása a majetek nikdy neurčovaly má přátelství a pevně doufám, že nikdy určovat nebudou...
Co tě na tom tématu tak volá, že máš potřebu k němu zakládat diskuzi na sociální síti?
Jinak ano, umím ocenit krásu bez ohledu na pohlaví, mnohdy se mi manžel směje, že jsem horší než chlap, když se za nějakou ženou otočím, protože mě na ní něco zaujme.

martinka_33
5. bře 2024

Je mi uplne jedno jak ta baba vypadá, kde bydli, kolik má penez a jak k nim prisla kdyz si s ni rozumim 😃 Co nemam ráda jsou načančaný nandy, keré si myslí, ze jsou neco víc. Vetsinou jsou to opravdicke zlatokopky, ktere samy moc rozumu nepobraly a dobře se vdaly protoze dobře vypadaj, coz neodsuzuju. Vadi mi na nich, ze si mysli ze jsou neco víc, pritom jsou to uplný blbky 😅

rejalin
5. bře 2024

Když vidím opravdu krásnou holku, tak se na ni pokradmu dívám a obdivuji. Zrovna dneska jsem jela autobusem a jednu takovou jsem viděla. No nebudu lhát, možná i trochu závidím 😃 pokud by mi byla povahove blízká, tak bych neměla problém se s ní kamaradit. Zvlášť teď v dospělosti, kdy mám manžela, děti.. v pubertě bych možná takovým přátelstvím trochu trpěla 🙈😃
A potom jsou takové ty rádoby krasne ženské, co si na obličej musí namalovat X vrstev, aby tak vypadaly, přehnaně umělé.. atd atd. Tam si myslím, že opravdu není co závidět. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak pokud bych si s takovou měla co říct, tak proč se nekamarádit i s ní..

me_druhe_ja
5. bře 2024

Když jsem byla mladší, tak jsem asi i záviděla. Ne, že bych je pomlouvala nebo odsuzovala, ale záviděla. A to jsem bývala taky docela pěkná, zájem mužů byl, ale nebyla jsem nikdy taková ta úplně top extra třída. 🙂
Čím jsem starší, tím víc je mi to jedno. 😀 teď už nezávidím, neodsuzuju, nehodnotim....pokud si s někým rozumím, dokážeme si povídat, pomoct, poradit, tak je mi naprosto jedno jak vypadá, kolik má peněz atp. 🙂 naprosto jedno. Upřímně ani si uz vyloženě na ulici nevšimnu, pokud mě mine krásná žena, mám co dělat, aby se mi jedno nebo druhé dítě někde nezabilo. 😀

martinka_33
5. bře 2024

@rejalin tady se ukazuje jedna moc hezka baba, která se ale tak prehnaně líčí, že tu krásu uplne zabíjí... Kdyz tu byla nejaka vyzva "bez makeupu" tak ji holky psaly, proc se tak strasne líčí, kdyz bez toho vypadá mnohem lépe... No nekdo se hyzdi extremnim tetovanim, taky tady takova jedna dřív byla. Uplná škoda tech holek je. Podle me maj nejaký mindrák, protoze neni mozny aby si zdravá sebevedomá holka takhle kazila krásu 🤔

westie
5. bře 2024

Měla jsem a mám takové kamarádky, takže na první pohled neodsuzuji. Ale rozlišuji, jestli je to hezká žena a tím to končí, nedělá na mě dobrý dojem, co z ní "vyzařuje", nebo mi je něčím sympatická. Mám ráda lidi, co mají charisma, přirozenou inteligenci, silnou osobnost a zdravé sebevědomí, ale zároveň jsou laskaví a nejsou to sobci. A právě často to zdravé sebevědomí mají pohledné ženy. A když někde takovou potkám cizí, tak většinou pozoruji a baví mě odhadovat její charakter😄

martinka_33
5. bře 2024

@cilkat člověče, nerada to přiznávám, ale taky mam tendenci pohrdat opravdu výrazně nalíčenými ženami. Mně se ten styl nelíbí a podle mého vkusu nemá s krásou vubec co dělat kolik máš na obličeji nakydáno makeupu. Ale jsem zamlada často slýchala "se ti to žvaní kdyz to nepotřebuješ", no podle me to nepotřebuje žádná. Škaredou to nezkrásní a v krásné krásu zabije.

rebe
5. bře 2024

Asi nerozumím otázce. Všechnymé kamarádky a ženy, které mám ráda, jsou krásné. Každá vypadá jinak, ale jsou to krásní, dobří lidé. Vlastně ani kolem sebe nevídám moc ošklivých lidí. Možná občas unavené, naštvané nebo nedbající o svůj vzhled. S nimi si zpravidla nemám co říct. Ale většina lidí mi připadá krásných. Sebe taky považuji za krásnou, tak jsem ráda, že se se mnou lidé přátelí asi 😀

eviicka
5. bře 2024

Běžně to nijak nehodnotím, ale kdysi chodil kamarád se slečnou, která se pak dostala i do finále miss. A musím uznat, že na tu se mi strašně dobře dívalo, protože u ní nejak vsechno ladilo 🙂. Jinak to ale byla normální fajn holka, která měla také své trable, takže závidět jsem nepotřebovala.

A pokud někdo vypadá, že má všechno? Nezávidím a klidně kamarádit budu, protože vidíme jen povrch.
Jestli něco závidím, tak je to, zdraví (či to, že někteří nemusejí řešit třeba tuto konkrétní "vadu", kterou mám já).

fyii
5. bře 2024

nemyslim si vubec nic, jen, ze je to pekna zenska, vubec nevim, proc by me melo v tu chvili napadnout, jestli s ni chci kamaradit... .. a jak prisla k majetku nebo manzelovi je mi srdecne fuk... Lidi nesortuji, to me naucil zivot.. a nezavidim.. 🙂

zuzkasim
5. bře 2024

Asi jsem nad tím nikdy takhle nepřemýšlela. Všímám si, že každý člověk je svým způsobem krásný a vždycky mě na lidech zajímalo to, jací jsou, jak se chovají, jakou mají povahu, inteligenci, empatii... Jo, oko občas ráda pokochám, ale je to chvilková záležitost. Pokud na první pohled "krásný" člověk po otevření pusy působí jako blb, okamžitě můj zájem opadá. V kamarádství oceňuju zcela jiné kvality a vzhled, pokud o sebe kamarádka aspoň trochu dbá, je mi naprosto jedno. Život mě už dávno naučil, že za zdánlivým dokonalým životem - dům, auto a zábavný úspěšný manžel, se může skrývat ledacos a že všichni máme svá trápení.

gdpr
6. bře 2024

Krása je v prvom rade subjektívna, kto mne môže-nemusí prísť ako pekná žena u niekoho to moze byt naopak. Ja sa pri každom bez ohľadu na pohlavie nikdy neriadim krásou ale ako prvé sympatiami, potom osobnosťou-povahou, ako sa vie vyjadrovať atď a niekedy až pri konci zoznamu je krása a úprimne asi nikdy som nevidela škaredú ženu ani muža. Každý je krásny a jedinečný v niečom inom.

sarihy
6. bře 2024

Za krásnou ženskou se na ulici klidně otočím...líbí se mi upravené ženy s vysportovanou postavou...Ale že bych to brala jako měřítko, zda s někým "ka" nebo "neka", to fakt ne. A majetek je mi úplně buřt, do toho mi přece vůbec nic není. Ano, pokud by se dotyčná chovala jako namyšlená namachrovaná pi*da, tak to je pro mě jasná zpátečka, ale jinak no problem.

reeeza
6. bře 2024

Umím ocenit přirozenou krásu ženy. Kolikrát I přítelovi říkám ty jo koukni na tu ženskou v červených šatek ta je nádherná...nebo ta má krásný nohy..nebo prsa 😁

Upřímně ale máme s partnerem prču z takových těch krásek co o sobě ví že jsou hezký a nesou se a přitom po očku sledují jestli na ně chlapi ( nebo klidně i ženský, prostě všichni😅) koukají a flirtujou bez nějakého výběru prostě s každým, starým, mladým atp...to jsou trapky zacyklený v tom že vlastně nemají co jiného dát než krásu, bez obdivu druhých by se asi po***. Je mi jich vlastně líto. Neuvědomují si, že by mohly být daleko zajímavější a hlubší kdyby se zdokonalily i v jiných věcech, uměly vést inteligentní konverzaci, nebo s nimi byla legrace. Kdyby nebyly tak závislé na ocenění druhÿmi, ale měly sebevědomí z vnitřku, ne dodávané z venčí ...

No a co se týče umělotin, tak je to samozřejmě každého volba a nechci nikoho urážet..ale v nafouklých rtech, nalepovacích řasách atp...v tom krásu nevidím...spíš je to o subkultuře v jaké se ti lidi pohybují, kde je takové " zkrášlování" běžné a o neschopnosti vyzdvihnout sám sebe namísto zakrytí sebe a změnit se k nepoznání...

westie
6. bře 2024

Ohledně hezké ženy v hezkém autě a hezkém domě - to záleží, v jaké společenské bublině se pohybuješ. Já mám kolem sebe takové ženy a ty si na to dost často vydělaly samy. A ty, kterým na to vydělal manžel, se musí pořádně otáčet, aby zajistily veškerý servis okolo rodiny a povinností manžela, nebo mu stojí po boku od začátku jeho kariéry a dřely stejně jako on. Takže nezávidím a neodsuzuji.

izz76
6. bře 2024

Kamarádky si opravdu nevybírám podle toho jak moc jsou krasne. Obecně se mi víc líbí hezký, upraveny lidi,kteří mají vkus na oblékání a spis bych měla předsudky k někomu kdo má vykotlane zuby,zašle oblečení, mastné vlasy apod.

pavca1982
6. bře 2024

Je mi jedno jak kdo vypadá.Záleží jak se chová.Takže když je žena krásná a milá , tak jí klidně řeknu pochvalu. Třeba že jí to sluší, nebo že má krásné vlasy, oči atd. Nemám s tím problém někoho za něco pochválit.

adelisss
6. bře 2024

Myslím, že mám pár hodně hezkých kamarádek. Jde mi hlavně o chování. Nesympatické jsou mi holky, co se chovají namyšleně třeba kvůli značkovému oblečení, všude musí mít co největší logo CK, MK, apod. Taky úplně nejsem příznivce umělé krásy, kde má ženská na sobě viditelné plastiky a estetické úpravy, které jsou hodně nápadné. Ale je pravda, že jedna moje kámoška má umělé prsa, ale je s ní hrozná sranda, je to fajn ženská a není vůbec namyšlená.

adelisss
6. bře 2024

Jinak bych upřesnila, že mi vadí snobské chování. Znám lidi, co si kupují kvalitní designové věci, které nestojí úplně málo peněz. Ale nejde jim o to, aby na tom bylo obří logo, které musí každý vidět. A hned to fotit na Instagram, aby to každý viděl.

trdelnik234
6. bře 2024

Ahoj, nemyslim si.
Mne je fuk,jak zenska vyzera,musi byt ale stejne prdla jak ja.
Ùz sa mi ale stalo,ze som stretla zensku,co by dala dole aj mrtveho, rozumej sex-appeal nenormalny.
A to som si povedala "waw"...

ai30
6. bře 2024

Ja teda vubec nejdu tak do hloubky, ze by kolem mne nekdo projel v aute a ja si o nem neco pomyslela, nad ramec 'dobry ridic / blby ridic'. Ani asi uplne nechapu, jak to myslis a co se tady vlastne chces dozvedet. Touhu seznamit se ve mne vyvolavaji jine vlastnosti nez vzhled.

barumrallyebum
6. bře 2024

Ja spis nemam rada skarede lidi..

fatal_error
6. bře 2024

Ne, ale priznam se, ze opovrhuju obeznima lidma, obzvlast zenama. Vim, ze je to spatne, ze nevim, co za tim je a cim je to zpusobeno, ale mam to tak.

Strana
z2