Petice proti plošnému nošení roušek.
Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:
@krasna_neznama86 spis je chyba,ze vlada si mysli,ze jsou lide jak male deti,ze si nepamatuji sliby,ono ti lidi by asi byli v klidu z tech opatreni co chystaji,ale nemaji vubec zadnou jistotu,ze se nazacne zase pritahovat,tedy se mnozi budou bourit uz jen z principu,ze takto ne,navic je zrejme,ze i kdyby nekdo slibil,ze ne,tak to uz taky na jare bylo (my uz plosne opatreni nezavedeme a po cvrt roce je zase v planu),takze uz je v lidech i neduvera a pak i kdyby ta opatreni byla nutna a vetsina jim nebude verit a souhlasit s nimi,ani je pak nebude dodrzovat...suma sumarum ty demonstrace jsou jiste...treba jako rodici by se mi nelibily u prcniho stupne na zakladce ty rousky,protoze to spravne opravdu pouzivat nebudou a je to pro ne spise rizikem...navic pokud ta opatteni nejsou schopni podlozit ani zlutou na semaforu,tak to je dost smutne,na zaklade ceho chteji ta opatreni delat?Je to jeste ochrana verejneho zdravi???nebo se jedna o protiustavni omezovani sbobody...takze se tomu uz de facto smeju a az bude demonstrace nebo petice,tak se samozrejme vyjadrim i oficialni cestou...
@konidana souhlas,ted jsem totez de facto psala v prispevku krasnaneznama
Já to teda taky moc nechápu-ok, kdo chce ať si ji vezme, ale zase povinně? Myslím že korona bude už na světě pořád, jako další nemoci, a to teda nadosmrti budeme chodit v rouškách?
@konidana 👍😀
@konidana to prece nevadi,vzdyt je to jen obyc.chripka,ovsem jen do te doby pokud to nekdo z blizkych skarede neodnese😉
@krtcice Nemas o tech demonstracich vic informaci?
@marcicek84 ve skole to promysleny neni, jako obvykle se to resi na posledni chvili... S tim souhlasim... Jsem rada, ze mam deti malicke a nemusim tohle resit... Ma se cela situace resit komplexne a ne, ze na jare veskera opatreni a ted,.kdy je.situace.horsi, tak se nic nedeje, rousky.za 14 dnu, proste nedomyslenej system...
@konidana však seď doma do konce života a boj se 😉 já strach nemám a mít odmítám tak ať mě každej nechá žít.
@klokanka31 přesně tak, to už nikdy nezmizí
@martiniquest jakmile mít budu tak napíšu 😉
@konidana 👍
@rezusesmichy presne tak... To pak ten, kterej kvuli opatrenim nejvic rval, bude rvat na doktory, at ho zachrani
@krasna_neznama86 a jak jinak🙂
@rezusesmichy takova typicka ceska.mentalita, bohuzel...
@krasna_neznama86 presne,v tom jsme neprekonatelni
@krtcice ja doma nesedím a roušku budu nosit s rozumem, pokud to bude nutné. Hromadné akce nevyhledavam ani normálně, a tato konkrétní demonstrace je pro mne absolutní nonsense. Nesmysl. Potvrzeni vlastni blbosti demonstrujicich. Vadí mi tyhle názory ode zdi ke zdi. Jak vaše, tak ty vládní vyjádření jednou tak a podruhé jinak.
@krtcice ale tady nikdo nepsal, ze je tupa ovce jdouci s davem, ktera posloucha... Ono je nejdulezitejsi dat na zdravej selskej rozum,.kterej velke casti populace chybi...
Ja si zase myslim,ze ty demonsteace jsou treba aby videli,ze nebudeme bez otazek a nepodlozenych veci delat kvuli nich stojku. Uprimne MHD ok,chapu,dobre pochopim i obchod,ale zase je treba buzerovat vsechny prodavace?Stejne vetsina jich sedi za plexisklem.Urad no jako to jsem nepochopila, v kancelarich to povinne urednik nema,ale ja jako obcan to budu mit povinne,no budiz,snad i ten urednik bude mit rozum a nasadi si ji.No dale v tech skolach kravovina na n-tou a u prvniho stupne nesouhlasim.U lekare treba bych to jeste chapala.Ja bych vsechno tohle chapala,kdyby byla vetsina CR zlutooranzova,nebo treba aspon cela zelena,ale nic takoveho zde neni.Tak bud nam nekdo lze nebo to tak opravdu je a pak jsou ty rousky nesmysl jak uz rikal Zoloudik a dalsi virologove. Kazdy z nas se desi toho,ze kdyz si je ted nechame bez otazek nasadit,ze je sundame zase az v cervenci 2021 a myslim,ze se klidne muzou v zime nosit i venku,to dojde zase do takoveho extremu a to vam garantuju,ze tim si vsichni tak znicime imunitu,ze se jeste nestacime divit co pak bude nasledovat...
A je treba si uvedomit,ze obcane z okresu Frydek-Mistek ji od pulky brezna jeste nesundali,maji to povinne ve vsech vnitrnich prostorach...Takze ti budou v rouskach treba pres rok,ne tohle at mi nikdo netvrdi,ze se jim to na zdravi nepodepise....
@rezusesmichy pardon??? Můžeme všechno? Tak to asi ziju v trochu jiném státě!!! Nemůžeme chodit do práce, nikdo neví, co nás čeká ve školství, vycestovat, aby se člověk bál, protože buď hrozí že budu zavřená doma, nebo vyvalím X tisíc za testy. S rodinou, co mám v zahranici jsem se neviděla víc jak půl roku. Business se hroutí. Jste úplně mimo damo, míříme do velkého průseru a ničí mě, že moje děti musí zkusit tuto nesvobodu, kterou naší rodiče vybudovali.
Podepsano, moc diky za sdileni.
To je sranda, jak si ta rouskofilova minorita mysli, ze zbytek (asi 90%) naroda je uplne hloupy, kdyz ty rousky nechce nosit. 😂 Tak teda nevim, ale neni to spis naopak? 😅
@nnnadja ale ty testy chtějí třeba i jiné státy. Já mám pocit, že kdyby to řekl, někdo jiný tak většina lidí nebude mít problém, ale že to řekne Babiš, Ken nebo Zeman atd. tak je všechno špatný. Tím neříkám,že mi to nevadí,ale nemám s tím nejmenší problém. A to budu používat roušku i rukavice při práci. Všichni jsou odborníci a ví, že to pomáhá či nepomáhá. Co nějaká studie to jiný výsledek, takže všichni ví ho*no.
@krasna_neznama86 Tak hele, já v Itálii ani Španělsku osobně nebyla, k obrázkům z médií jsem značně skeptická...
@alcar nějak mi poslední dobou přijde, že rouškofilová minorita není až taková minorita. Dodnes nepochopím, jak může být tolik lidí stále zblblých že ty prodýchané hadr s kapes a kabelek něco zadrží.....
Podepsáno i manžel

@marcicek84 nejvetsi problém nejsou roušky ale to mlžení a lhaní ze plošné roušky určitě nebudou. A za týden , ze budou plošné. To je kocourkov tohleto. Měli rovnou říct že to bude podle okolností a ne ze plošné nebudou