icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
18. říj 2017

@janaspo Uaa, chudě malý!!! A to máš pořád ten močák? Jestli jo, vyžádej si Furolin, na to normální atb moc nezabírají. Mám s tím bohaté zkušenosti. Neboj, bude líp!!!!

rosalline
18. říj 2017

@janaspo ona by už totiž měla přijít menstruace....takže toho krvácení se neboj. Já začala slabounce špinit, takže ji už taky očekávám.... a zároveň víš, jaké bolesti nás čekají. Neplakej broučku, určitě se dáš brzy do kupy. Mě už bolesti zcela přešly a i tamty nepříjemné přidružené problémy....ale jsem opravdu ráda, že ten transfér nebyl. Ačkoli jsem asi blázen a dozvuk hormonů...včera mi vstoupily slzy do očí, že jsou ti moje základy pro mrňouse...někde samy a je mi ji zima :o))

janaspo
18. říj 2017

@jeanne_g Moc děkuji. Močák to prý není. Prý je to zánět po tom OPU :( Takže asi vaječníky, vejcovody ... já nevím :( Příští týden v pátek jdu ke své dr. (tento týden má dovolenou) ... a snad mi řekne víc. Jen mě to prostě nějak psychicky srazilo. Ještě včera jsem měla fakt bolesti, do toho odpoledne to mírné krvácení, takže jsem chytla paniku, že je vše špatně a nedopadne to :(

janaspo
18. říj 2017

@rosalline No pokud bych měla dodržet svůj cyklus, tak MS bych měla mít až koncem příštího týdne :( ... Rozumím ti, já na to snad ani nemůžu myslet, že jsou někde, nevím kde, nevím jak ....

volfici
18. říj 2017

@janaspo dáš se do kupy a na transfer už budeš v pořádku, bude to dobrý, hlavu vzhůru, jsme silné! Ženská musí vydržet víc než člověk! To mi vždycky říkala maminka.

janaspo
18. říj 2017

Holky moc vám děkuji za slova podpory ....

jeanne_g
18. říj 2017

@janaspo Prostě půjdeš na transfer, až se dáš do kupy. Oni ti tam v mrazáku počkají 🙂 Jinak super výsledek, my to máme podobně, jen u nás ten třetí kousek není expandovaná blastocysta, ale jen blastocysta, takže ten váš mrňous je ještě napřed 🙂 Hlavně žádný stresík, hezky odpočívej a nech se náležitě opečovávat 🙂)))

koudelka82
18. říj 2017

@jeanne_g Ahooj, anooo 🙂 už mám po a cekam až mi dr přijde říct výsledek 🙂

jeanne_g
18. říj 2017

@koudelka82 Držíííím palceeeee!!!! A jak se cítíš?

koudelka82
18. říj 2017

@jeanne_g dekuju 🙂 dali mi infuzi Novalginu, bolelo me bricho, ale už dobrý, už se cítím dobre 🙂
Vajicek mám jenom 6 😔

rosalline
18. říj 2017

@janaspo já jsem taky zvědavá, kdy to přijde. Ale jestli se punkce dá brát za ovulaci, tak by ms měla přijít 11-16 dní po...dle mého...no nechejme se překvapit

jeanne_g
18. říj 2017

@koudelka82 Tak ať jsi brzo v pořádku a dneska pěkně odpočívej! 🙂 6 je pěkných, neboj, bude tam to pravé 🙂

jeanne_g
18. říj 2017

@rosalline Já mám pocit, že to už musí přijít každou chvíli, ale zatím nic...

rosalline
18. říj 2017

@koudelka82 tak to máš za sebou. Držím pěsti, ať se podaří všechna vajíčka oplodnit.

rosalline
18. říj 2017

@jeanne_g teoreticky čím déle, tím lépe, aby jsme se dočkaly výsledků...v tu správnou chvíli

adydejka2609
18. říj 2017

Holky je tu některá co picha flaxiparin? Jehlicky jsou prý tupé a chce to píchnout rychle ať projde kůži....dneska picham i dipheriline to nevím k čemu je ale asi to má smysl jak pregnyl?

pxtulka
18. říj 2017

@adydejka2609 já píchám clexan - podobné fraxiparinu. Jehly jsou jak která, některá tupá, některá v pohodě. Je lepší nad tím moc nepřemýšlet 🙂

rosalline
18. říj 2017

@adydejka2609 já jsem si ho 7 dnů píchala po OPU. Jsou malinko tupější, ale není to žádná hrůza. Je to na ředění krve proti trombóze

adydejka2609
18. říj 2017

@anette30 tak to je síla 😲 kam si chodila do centra? Já chodím do Zlína a pokud toto nevyjde tak půjdeme do Brna to zkusit...videla jsem teď porad kde byl mudr.Machac a působil na mě moc dobře í na netu jsou dobre recenze..
Ještě dotaz, v pátek jdu na OPU a mam strach ze mi taky zmrazí ty embrya v malém stádiu kultivace...lze jim to nějak dopředu říct?Na prd je, že jsme tento cyklus samoplatci takže nás to vyjde na pěkný ranec...

koudelka82
18. říj 2017

@jeanne_g
@rosalline
Děkuju moc holky 🙂 nejsem sice z toho počtu úplně nadšená, ale musím věřit, že to budou bojovníčci a že bude co nejvíc oplodněných a budou se dobře vyvíjet 🙏 .
Mám i nízkou sliznici, tak jsem ještě mimo Utrogestanu vyfasovala ještě Estrofem.
Teď to budou teprve nervíky 😎

raelyn
18. říj 2017

@adydejka2609 diphereline je na (co jsem pochopila) utlumení funkce vaječníků něco jako lehký přechod a pak tě nabudí třeba estrofemem a utrogestanem (to zase na růst sliznice). Pokud to píšu blbě, tak děkuji předem za opravu 😉

volfici
18. říj 2017

@koudelka82 důležité je, aby byla kvalitní, pak vůbec nevadí, že jich nebyla hromada. Držím palce ať zvládnou kultivaci 🙏😘

piduch
18. říj 2017

Ahoj holky, můžu se připojit?
V první řadě gratuluju všem těhulkam a držím palec všem snažilkám😊
Byla jsem dneska na prvním ultrazvuku svého prvního IVF. 6 foliku a jeden menší...tak že 7 nadějí....na můj věk pry dobrý vysledek, ale mam trochu strach, aby aspoň nějaký hrdina dorostl a prošel PGD.
Jinak jsem si naivka myslela, že další cyklus po OPU už by mohlo dojit k transferu, ale když jsem pročítala vaši diskusi, tak je moje představa asi licha😕 Zvladla jste to některá už v dalším cyklu? Diky

rosalline
18. říj 2017

@piduch ahoj, taky nyní některé čekáme na výsledky genetiky Ale obávám se, že to trvá 4-6 týdnů, tzn posílalo se to tohle pondělí, výsledky, když tu budou optimisticky 17tého listopadu, tak pak nezbývá čekat než snad prosinec Taky jsem si ze začátku myslela, že to bude hned 😒

vkackah
18. říj 2017

@koudelka82 o počtu to fakt není... hodně nemusí znamenat nic, stejně jako málo.. já měla první cyklus 5 oplodněno, žádný nevydržel do 5 dne.. druhý cyklus jsem měla 10 oplodněných a všechny vydržely.. u jiných to je naopak..

rosalline
18. říj 2017

@koudelka82 jak ti je s odstupem času?

rosalline
18. říj 2017

@vkackah ahooooooooooooj, kde ty se nám touláš? Jak to s tebou vypadá, paní?

piduch
18. říj 2017

@rosalline vždycky jsem si myslela, ze nejhorší bude stimulace a OPU. Teď si myslim, že čekání na informace a čekání na ET bude ještě horší🤔 O čekani na // ani nemluvim, tím už jsme si vsechny prošly mnohokrat.
Injekce mi uz pripadaji jako rutina😁

rosalline
18. říj 2017

@piduch je to pořád napětí jako blázen Kolik odeberou folíků, kolik se jich oplodní, kolik jich zůstane, teď se klepu, kolik jich projde testem Řekla jsem si, že se nebudu bát tak nějak najednou, ale půjdu krůček po krůčku Pro mě byl největší masakr asi 5 dní po OPU Už když jsme jeli domů, cítila jsem každou nerovnost na silnici, každou zatáčku Teď už jsem naštěstí v poho Kdy máš naplánované OPU?

vkackah
18. říj 2017

@rosalline trošku jsem se odmlčela... nestíhala jsem číst příspěvky :D :D a pak jsem chtěla v ústraní čekat jak to u mě dopadne...

srdíčko bije, 3.11. jdu na kontrolu...

Strana