icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
18. říj 2017

@vkackah tak to je opravdu skvělá zpráva!!!!! Musela sis obrovsky oddechnout Takže už můžu říct Moc a moc ti gratuluji a konečně si můžeš začít užívat těhotenství o)))) Ale než mi utečeš, chtěla jsem se zeptat, taky u vás v caru známkovali embrya? Jakou známku mělo to tvé uchycené? To víš průzkum o))))

piduch
18. říj 2017

@rosalline ty jo, měla jsi to tedy pořádně bolestivé. Tak hlavně, že už se cítíš ok. Koukám, že to má pravdu každá jinak. Kolik máš embriek? Promiň, určitě jsi to tu psala, nezvladla jsem to prostudovat podrobne. U mě to zatím vypada na pondělí nebo utery, ale dozvim se to az v sobotu na dalsim ultrazvuku.
Za chvilku mě ceka clexane. Po včerejším ďobanci jsem měla dneska ráno krvavou košili. Pak v devět Menopur a za par minut decapeptyl. Ale uz jsem za půlkou😁
Jak dlouho jsi mela neschopenku? Asi to s temi bolestmi moc k praci nebylo...
Aspoň se pri cekani na vysledky PGD stihnu dat trochu dohromady. Mam ted za sebou mesic o berlich (kotnik) a stihla jsem pekne nabrat. Pri stimulaci zatim nic, ale mesic naprosto bez pohybu me pěkně obalil😊

rosalline
18. říj 2017

@piduch měla jsem 17 vajíček, 14 se jich vyvíjelo dále, 7 jich to 5tý den vzdalo a 7 mám v mrazáku Vzala jsem si tři dny dovolenou a pak už jsem chodila do práce, dělám v kanceláři, tak se to dalo Já si menopur píchala ráno a cetrotide veče

koudelka82
18. říj 2017

@volfici Děkuju🙂 Jsem zvědavá na zítřek. Řekla jsem mému, ať tam zavolá tentokrát on a pak mi to nějak opatrně sdělí 🙂 . Tak jsem zvědavá. Při 1.IVF jsme měli 8vajíček, oplodnilo se 5, třetí den se dobře vyvíjelo jen jedno a 4.den se začalo opožďovat, takže 5.den mi zaváděli kompaktní morulu ... proto mám i teď větší strach, jak to dopadne. Ale třeba budou vajucha kvalitnější..kdovíí 🙂

koudelka82
18. říj 2017

@rosalline jak jsem přijela domů, tak jsem si ještě tak na 4hodinky schrupla a pak jsem začala tak nějak fungovat. Takto se cítím dobře, jen cítím občas trochu tlak v břiše, když chodím nebo když jsem jela teď autem, ale jinak snad dobrý 🙂

juliia
18. říj 2017

@vkackah
Super, moc gratuluji😍❤
Ted uz si to 🤰 jen užívej!!!💃

juliia
18. říj 2017

@koudelka82
6 vajicek uplne stačí. Budu moc drzet palecky, aby se tentokrat vyvijely všechny dobře a povedlo se to az do konce!😘🙏

juliia
18. říj 2017

@rosalline
Tak ja nakonec napsala do minuleho CAR, aby mi poslali vysledky klasifikaci mych embryi a vysledky PGD ted dvou blastocyst. Prvni ani nevim a druhe mi rekli jednou do telefonu, takze kdyz se me na to ted ptali v novém CAR, tak jsem ani pořádně nevěděla. Tak jsem zvedava zda mi odpovi...

volfici
18. říj 2017

@vkackah to je skvělá zpráva 😍, to je další dílčí úspěch, teď vzhůru postupnými krůčky ke screeningu 🍀. Mě čeká za dva týdny a bojím se, aby bylo všechno v pořádku. Mezi jednotlivými kontrolami je dlouhá doba a člověk pořád přemýšlí, co se uvnitř děje a neděje.....

koudelka82
18. říj 2017

@juliia Děkuju 😘 uvidíme zítra, kolik se jich oplodnilo. Dám pak info 🙂

fanunka
19. říj 2017

@koudelka82 tak co tak co? kolik? týjo tady je to teď napínavé 🙂 já už 3 měsíce odkládám IVF - dost se bojim a čekám až budu cítit že na něj chci jít :(

adydejka2609
19. říj 2017

Holky s.o.s ja si vcera pichla dipherine a trochu mi vyteklo bokem..tak teď nevím mám kvůli tomu volat na kliniku? Zítra mám odběr vajíček..

luciebx
19. říj 2017

@adydejka2609 a vyteklo hodně nebo jen kapka

cambra
19. říj 2017

@adydejka2609 tak mi při jedné injekci trochu vyteklo....a už mám odebráno.. dnes jdu na ET. 😊

luciebx
19. říj 2017

@cambra tak ať tu jsou jen a jen dobře zprávy. 😍

adydejka2609
19. říj 2017

Měla jsem z toho flicek na kalhotách :( tak nevim

luciebx
19. říj 2017

@adydejka2609 já bych řekla ze to bude dobrý.

juliia
19. říj 2017

@cambra
To jsou skvele zpravy 👏
Kolik mas embryjek, ty nechas zavest dve vid?😍

koudelka82
19. říj 2017

@fanunka zatím nic, zatím nic 🙂 až v 1h to budeme vědět. To čekání je hrozne 😎

fanunka
19. říj 2017

@koudelka82 jojo to znám

juliia
19. říj 2017

@koudelka82
...at to rychle utece😘

koudelka82
19. říj 2017

@juliia
@fanunka dekuju holky :-*
Já to chci hrozne vědět, ale bojím se toho výsledku, tak tam bude volat můj, protože já jsem dnes v práci až do večera, tak se bojím, abych pak tady z toho nebyla cely den špatná. Ale jsem zvědavec zvědavý 😂

vkackah
19. říj 2017

@rosalline neznámkovali... do ted jsem nevěděla že se známkují :D

vkackah
19. říj 2017

@volfici průkazku bych měla dostat 3.11. a 14.11 mám screening... pokud vše bude v pořádku.. pořád si nechávám zadní vrátka, nemůžu tomu uvěřit že je vše v pořádku..

hanimili
19. říj 2017

Ahoj vsem už si vezu Menopur jak dorazí MS už si je budu pichat.
Moc se na to netesim ale musim to zvládnout 😉
Je tu někdo kdo to bude mít stejně??

piduch
19. říj 2017

@hanimili ahoj, taky picham menopu a dalsi dvě k tomu. Je to v pohodě, jen se mi ze začátku strašně třásla ruka😁

hanimili
19. říj 2017

@piduch
A citis něco a jak Ti je😉???

piduch
19. říj 2017

@hanimili jen trochu unava a obcas bolest hlavy (mam povoleny Paralen, tak ze ok). Hlavně hodně pít...
Mam je sedm foliku (jsem starsi kus) tak me ani bricho neboli😁
To zvladnes. Jakmile pichnes poprve, uz to pujde hladce😊

hanimili
19. říj 2017

@piduch
Ja už si pichala Ovitrell a Pregnyl tak pohoda 😉

fanunka
19. říj 2017

@piduch a tvoje 1.IvF?

Strana