Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline ty jo, měla jsi to tedy pořádně bolestivé. Tak hlavně, že už se cítíš ok. Koukám, že to má pravdu každá jinak. Kolik máš embriek? Promiň, určitě jsi to tu psala, nezvladla jsem to prostudovat podrobne. U mě to zatím vypada na pondělí nebo utery, ale dozvim se to az v sobotu na dalsim ultrazvuku.
Za chvilku mě ceka clexane. Po včerejším ďobanci jsem měla dneska ráno krvavou košili. Pak v devět Menopur a za par minut decapeptyl. Ale uz jsem za půlkou😁
Jak dlouho jsi mela neschopenku? Asi to s temi bolestmi moc k praci nebylo...
Aspoň se pri cekani na vysledky PGD stihnu dat trochu dohromady. Mam ted za sebou mesic o berlich (kotnik) a stihla jsem pekne nabrat. Pri stimulaci zatim nic, ale mesic naprosto bez pohybu me pěkně obalil😊
@volfici Děkuju🙂 Jsem zvědavá na zítřek. Řekla jsem mému, ať tam zavolá tentokrát on a pak mi to nějak opatrně sdělí 🙂 . Tak jsem zvědavá. Při 1.IVF jsme měli 8vajíček, oplodnilo se 5, třetí den se dobře vyvíjelo jen jedno a 4.den se začalo opožďovat, takže 5.den mi zaváděli kompaktní morulu ... proto mám i teď větší strach, jak to dopadne. Ale třeba budou vajucha kvalitnější..kdovíí 🙂
@rosalline jak jsem přijela domů, tak jsem si ještě tak na 4hodinky schrupla a pak jsem začala tak nějak fungovat. Takto se cítím dobře, jen cítím občas trochu tlak v břiše, když chodím nebo když jsem jela teď autem, ale jinak snad dobrý 🙂
@koudelka82
6 vajicek uplne stačí. Budu moc drzet palecky, aby se tentokrat vyvijely všechny dobře a povedlo se to az do konce!😘🙏
@rosalline
Tak ja nakonec napsala do minuleho CAR, aby mi poslali vysledky klasifikaci mych embryi a vysledky PGD ted dvou blastocyst. Prvni ani nevim a druhe mi rekli jednou do telefonu, takze kdyz se me na to ted ptali v novém CAR, tak jsem ani pořádně nevěděla. Tak jsem zvedava zda mi odpovi...
@juliia Děkuju 😘 uvidíme zítra, kolik se jich oplodnilo. Dám pak info 🙂
@koudelka82 tak co tak co? kolik? týjo tady je to teď napínavé 🙂 já už 3 měsíce odkládám IVF - dost se bojim a čekám až budu cítit že na něj chci jít :(
Holky s.o.s ja si vcera pichla dipherine a trochu mi vyteklo bokem..tak teď nevím mám kvůli tomu volat na kliniku? Zítra mám odběr vajíček..
@adydejka2609 a vyteklo hodně nebo jen kapka
@adydejka2609 tak mi při jedné injekci trochu vyteklo....a už mám odebráno.. dnes jdu na ET. 😊
Měla jsem z toho flicek na kalhotách :( tak nevim
@adydejka2609 já bych řekla ze to bude dobrý.
@fanunka zatím nic, zatím nic 🙂 až v 1h to budeme vědět. To čekání je hrozne 😎
@koudelka82 jojo to znám
@koudelka82
...at to rychle utece😘
Ahoj vsem už si vezu Menopur jak dorazí MS už si je budu pichat.
Moc se na to netesim ale musim to zvládnout 😉
Je tu někdo kdo to bude mít stejně??

@vkackah tak to je opravdu skvělá zpráva!!!!! Musela sis obrovsky oddechnout Takže už můžu říct Moc a moc ti gratuluji a konečně si můžeš začít užívat těhotenství o)))) Ale než mi utečeš, chtěla jsem se zeptat, taky u vás v caru známkovali embrya? Jakou známku mělo to tvé uchycené? To víš průzkum o))))