Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 Tak jak to vypadá, kolik je oplodněných? Držím palce na kultivaci.
@rosalline @janaspo Tak já jsem dnes 1. DC, ms dorazila. Takže jdu psát na kliniku, jestli teda mám doufat v transfer ještě v tomto cyklu, nebo počítat s tím, že se to nestíhá.
@juliia už jsem po ET. Ano dala jsem si dvě a nakonec víc nezbylo. Bylo ještě jedno, ale na sále mi řekli, že není vhodné na zmražení.
Doktorka mi dvě vymlouvala, ale nedala jsem se 🙂
Dle mého, KET případně s jedním a ještě nekvalitním nemá smysl.
Mám v sobě jedno kvalitní a jedno slabší.
Takže z 6 vajicek bylo 5 zralych a 4 se oplodnily. Máme si volat zase v sobotu.
holky měla z vas nektera nativ? to to oplodnene embryo zavadi hned dalsí nebo druhy den do delohy, po te punkci? to a asi rychlost ze? v jeden den odber, oplodneni, a druhy hned zavadeji...je to tak?
@koudelka82 Tak ať se jim daří! Určitě tam tentokrát bude to pravé!!!
@koudelka82 huuustee drzim palce
@koudelka82 a pak se stalo co? Prestala se vyvijet?
@fanunka 3.jsme volali do laborky a sdělili nám, ze jen jedno je osmibunecne jak ma být, druhé petibunecne a ostatní dvě hodně pozadu. Tak jsem doufala aspoň v to jedno a když jsme přijeli 5.den na ET, tak nam dr sdělil, ze to jedno se 4.den opozdilo, takže mi budou zavádět kompaktni morulu. Šance tam sice byla, ale velmi malá. Bohužel to nevyšlo.
@fanunka Ahoj, u nás první dva pokusy taky nicmoc, vždy jen jedno embryo, které se nechytilo. Změnili jsme centrum, protokol a ejhle, ze 3. IVF máme 3 embrya. Netvrdím teda, že máme vyhráno, ale aspoň je větší šance. Jaké jsi měla protokoly a kolik vajíček? Úplně chápu pocity před třetím ivf, vůbec se mi do toho nechtělo...
😍ahoj kocenky, po dlouhé dobe jsem zase nacetla konika. Musela jsem si dat pauzu. Srdečně blahopreji vsem novym tehulkam a tem co to nevyslo, posílám spousty sily a pozitivni energie. Holky u nas zvrat. Ani jeden ket nevysel a pak zjistilu, ze mam vlastne alergii na spermie. Takze i duvod, proc jsem mela pozitivni testy a pak papa. No v prosinci bude odber vajicek a v lednz ket. Zase bude pgd. Tak uz se nemuzu dockat ❤ a budu na vas vsechny taky moc myslet, jednou to preci vyjit uz sakra musiiiiii
Úplně jeste mě teď holky vydesily...nejak jsem si zatim nepripoustela, ze by to nemuselo vyjit a vlastně bych ani nemusela dojit k ET. Bude ale lepší pocitat se vším...
Moc držím palce, aby vám všechno tentokrat vyšlo na jednicku.
@koudelka82 tak ať se jim v mističkách daří! ✊
@piduch mysli pozitivně, nic jiného se asi radit nedá. Každá jsme jiná a bohužel někdo má štěstí hned, někdo později. Věř a doufej, nestresuj se zbytečně dopředu. Vždy to nějak dopadne. Já vím, mě se to teď mluví, ale taky jsem se načekala pěkných pár let.....a pořád ještě není vyhráno.....

@fanunka ano a jsem ze vseho patřičně nervni😊 Ty se teprve chystas, vid?