icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

piduch
19. říj 2017

@fanunka ano a jsem ze vseho patřičně nervni😊 Ty se teprve chystas, vid?

fanunka
19. říj 2017

@piduch psychicky na 3. IVF

jeanne_g
19. říj 2017

@koudelka82 Tak jak to vypadá, kolik je oplodněných? Držím palce na kultivaci.
@rosalline @janaspo Tak já jsem dnes 1. DC, ms dorazila. Takže jdu psát na kliniku, jestli teda mám doufat v transfer ještě v tomto cyklu, nebo počítat s tím, že se to nestíhá.

cambra
19. říj 2017

@juliia už jsem po ET. Ano dala jsem si dvě a nakonec víc nezbylo. Bylo ještě jedno, ale na sále mi řekli, že není vhodné na zmražení.
Doktorka mi dvě vymlouvala, ale nedala jsem se 🙂
Dle mého, KET případně s jedním a ještě nekvalitním nemá smysl.
Mám v sobě jedno kvalitní a jedno slabší.

janaspo
19. říj 2017

@jeanne_g Tak to jsme na tom stejně ... Dnes jsem 1 DC ... Sice se trošku děsím, protože přišla o 10 dnů dřív než jaký mám "normál" cyklus ... Ale zase jsem všude četla že MS má po punkci dorazit do 10-ti dnů ... Tak uvidíme. Já jdu na kliniku příští týden v pátek.

juliia
19. říj 2017

@cambra
Třeba to vice kvalitní podrží to slabší 😘....tak drzim moc moc palecky👍

cambra
19. říj 2017

@juliia moc děkuji. Uvidíme, ale mám pocit že mám větší šanci, než kdybych šla do jednoho... a jestli z toho bude jedno či dvě už nechám osudu. Budu šťastná za vše. A zvládneme vše 🙂
Asi už jsem hodně uvrtaná v tom, že to vyjde :D

fanunka
19. říj 2017

@cambra tak to je paradni pristup. Ja bych brala za velky uspech ze vubec doslo k transferu. Mam za sebou 2 ivf ale bohuzel k transferu jsem se nikdy nedostala....

jeanne_g
19. říj 2017

@cambra Držím palce, ať se hezky zavrtají 🙂

koudelka82
19. říj 2017

Takže z 6 vajicek bylo 5 zralych a 4 se oplodnily. Máme si volat zase v sobotu.

europa00
19. říj 2017

holky měla z vas nektera nativ? to to oplodnene embryo zavadi hned dalsí nebo druhy den do delohy, po te punkci? to a asi rychlost ze? v jeden den odber, oplodneni, a druhy hned zavadeji...je to tak?

jeanne_g
19. říj 2017

@koudelka82 Tak ať se jim daří! Určitě tam tentokrát bude to pravé!!!

fanunka
19. říj 2017

@koudelka82 huuustee drzim palce

cambra
19. říj 2017

@fanunka ježiši.... na to jsem svou partnerku také připravovala, ale popravdě jsem doufala, že se to nestane. Ale koukám, že to je možný :( čím to, se ví?

koudelka82
19. říj 2017

@jeanne_g ,
@fanunka holky nevím, jsem z toho nějaká přešla, bojím se, ze to bude mít stejný průběh jako minule. Taky bylo zralych 5 a oplodněných 4 😒

fanunka
19. říj 2017

@cambra nevi ....vzdy se 3. Den prestala vyvijet :( vajicka byla zrala oplodnena ale 3. Den konecna :(

fanunka
19. říj 2017

@koudelka82 a pak se stalo co? Prestala se vyvijet?

koudelka82
19. říj 2017

@fanunka 3.jsme volali do laborky a sdělili nám, ze jen jedno je osmibunecne jak ma být, druhé petibunecne a ostatní dvě hodně pozadu. Tak jsem doufala aspoň v to jedno a když jsme přijeli 5.den na ET, tak nam dr sdělil, ze to jedno se 4.den opozdilo, takže mi budou zavádět kompaktni morulu. Šance tam sice byla, ale velmi malá. Bohužel to nevyšlo.

cambra
19. říj 2017

@fanunka To mě strašně mrzí. Ta cesta je náročná :( a má to nějaké další řešení nebo další pokus?

cambra
19. říj 2017

Holky....jsem ráda za vaši podporu a moc si přeji aby nám to všem vyšlo.A to co nejdříve a mělo vše i krásné pokračování.Na klinice mě potěšilo.. že mám i fotku...takže Strouhanka1 a Strouhanka2 (Strouhanku nereste 🤣)
Všem držím pěsti 😚

fanunka
19. říj 2017

@cambra dalsi pokus :( tentokrat dlouhy protokol aby ze me dostali co nejvice vajicek a tim se sance zvysila za 19 dni bych mela jit na injekci pockat na menstruaci a zacit se stimulaci ufffff uz ted mam nervy

cambra
19. říj 2017

@fanunka moc přeji, aby to vyšlo .... sama nevím jestli to vyjde, rady se dávají dost těžko, ale hlavně být v pohodě 🙂

jeanne_g
19. říj 2017

@fanunka Ahoj, u nás první dva pokusy taky nicmoc, vždy jen jedno embryo, které se nechytilo. Změnili jsme centrum, protokol a ejhle, ze 3. IVF máme 3 embrya. Netvrdím teda, že máme vyhráno, ale aspoň je větší šance. Jaké jsi měla protokoly a kolik vajíček? Úplně chápu pocity před třetím ivf, vůbec se mi do toho nechtělo...

satinem
19. říj 2017

😍ahoj kocenky, po dlouhé dobe jsem zase nacetla konika. Musela jsem si dat pauzu. Srdečně blahopreji vsem novym tehulkam a tem co to nevyslo, posílám spousty sily a pozitivni energie. Holky u nas zvrat. Ani jeden ket nevysel a pak zjistilu, ze mam vlastne alergii na spermie. Takze i duvod, proc jsem mela pozitivni testy a pak papa. No v prosinci bude odber vajicek a v lednz ket. Zase bude pgd. Tak uz se nemuzu dockat ❤ a budu na vas vsechny taky moc myslet, jednou to preci vyjit uz sakra musiiiiii

piduch
19. říj 2017

Úplně jeste mě teď holky vydesily...nejak jsem si zatim nepripoustela, ze by to nemuselo vyjit a vlastně bych ani nemusela dojit k ET. Bude ale lepší pocitat se vším...
Moc držím palce, aby vám všechno tentokrat vyšlo na jednicku.

volfici
19. říj 2017

@cambra držím palce ať jsou to v lepším případě dvojčátka 😊😘

volfici
19. říj 2017

@koudelka82 tak ať se jim v mističkách daří! ✊

juliia
19. říj 2017

@europa00
Ja to tak měla, et byl 2.den po punkci....

volfici
19. říj 2017

@piduch mysli pozitivně, nic jiného se asi radit nedá. Každá jsme jiná a bohužel někdo má štěstí hned, někdo později. Věř a doufej, nestresuj se zbytečně dopředu. Vždy to nějak dopadne. Já vím, mě se to teď mluví, ale taky jsem se načekala pěkných pár let.....a pořád ještě není vyhráno.....

rosalline
19. říj 2017

@jeanne_g @janaspo drahé moje, já dnes také hlásím 1DC Křeče už se ozývají, takže zítra a pozítří, možná i popozítří to bude zase masakr motorovou pilou To jsme ale pěkně synchronizované 😅 Má se to hlásit na kliniku nebo tak něco? @janaspo, co u tebe zánět? už léky zabraly?

Strana