icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
19. říj 2017

@cambra tak tfuj tfuj pro štěstí Jaké to bylo? A to si představ, že se ještě jedno vajíčko může rozděliti na dvě, takže můžeš mít i trojčátka až čtyřčátka 😅 Moc ti přeji, ať to vyjde a brzy se raduješ z pozitivního testíku Jsi dobrá, že jsi je přesvědčila, to já si netroufnu Ale bylo na tobě vidět, že to tak cítíš celou svou bytostí, takže jsi se rozhodla určitě správně 🍀

volfici
19. říj 2017

@rosalline víš, že @cambra musí teď být v klidu a ty na ni s trojčatama 😂

rosalline
19. říj 2017

@koudelka82 koudelinko nesmutni, tak jsem to tu statisticky okoukla, tak 50% je dost dobře pravděpodobných Ale moc ti přeji, ať vydrží ty 4 , přinejmenším 2

rosalline
19. říj 2017

@volfici já jsem hrozná katastrofická bába o)))))))))))))))))

rosalline
19. říj 2017

@vkackah jak ti je dnes?

rosalline
19. říj 2017

@juliia tak cooo, odpověděli ti z té staré kliniky?

rosalline
19. říj 2017

@fanunka takže jdeš do toho?

piduch
19. říj 2017

@volfici máš opravdu, nezbývá než věřit a udělat maximum.
Pamatuju si te z leta z jednoho fora iui. Mela jsem radost, kdyz jsem videla, ze se ti to povedlo...dodalo mi to na optimismu.

koudulinka
19. říj 2017

@piduch ahoj ja otehotnela 2x prirozene s pregnylem a pak jsme zkusili ivf a take me ani nenapadlo ze by to nevyslo zato ta rana po negat.testu byla kruta ted me ceka 2.ket tak uz pocitam se vsim

volfici
19. říj 2017

@piduch jojo, IUI bylo jen cvičně při čekání na výsledky genetiky před IVF. A IVF vyšlo napoprvé. Za dva týdny screening, tak snad bude vše OK.

cambra
19. říj 2017

@rosalline vím že tady ta možnost Je.. ale doufám, že to mě nečeká...🤣 tím se strašit teď nebudu...a díky @voliči 😚
Holky..celkově musím doufat že to dopadne dobře....no a při třech...2 do kočárku a jedno na záda 🤣🤣🤣🤣

cambra
19. říj 2017

@volfici omlouvám se za chybne označení...mi Tvůj nick mobil špatně opravil...

volfici
19. říj 2017

@cambra voliči jsou aktuální! 😂👍

piduch
19. říj 2017

@koudulinka ahoj, moc drzim palce. Obcas si ta priroda s nami hraje. Mě se po jednom iui "zadarilo" nejspis biochemicke. Pak nam po genetice rekli, ze vhledem k vysledkum doporucuji ivf. Bohuzel uz jako samoplatci. Celkem to lita😁

juliia
19. říj 2017

@rosalline
Jo odpovedeli mi, že kvuli ochrane osobních udaju nemohou výsledky posilat, abych si je vyzvedla na recepci kliniky.

koudulinka
19. říj 2017

@piduch no to verim my mame vsechno v poradku a stejne 1x zamlkle a po druhe ve 14.tt genet.vada coz pry byla nahoda...od te doby nic

rosalline
19. říj 2017

@juliia to jsou tedy vyčůránci. Půjdeš tam?

piduch
19. říj 2017

@koudulinka to mě mrzí😟 14tt už je hrozně daleko.
Tak teď to bude do třetice a dobře to odpadne😊

piduch
19. říj 2017

@koudulinka pardooon melo tam byt dopadne....ty opravy jsou děsný😁😁

rosalline
19. říj 2017

@jeanne_g jinak jsem moc zvědavá, co ti napíší: dle mého se výsledky dozvíme za cca 31dnů+ 5 , co už uplynulo. Tzn. u mě asi 2 dny před novou ms. 😒

fanunka
20. říj 2017

@jeanne_g měla jsem normální protokoly "krátké" z prvního jsem měla 5 vajíček, z druhého v jiném centru 10 ale odebraných jen 5 protože do druhého vaječníku se nedostali - NECHÁPU!!! a teď jsem si prosadila ať zkusíme dlouhý protokol, centrum už neměním v podstatě je to všude stejné pokus omyl ...... spíš je to o štěstí si myslím..

fanunka
20. říj 2017

@rosalline jo jdu ať to mám tento rok z krku za týden kontrola a za 17 dní první injekce pak počkám na menstruaci a pojedeme pecky s hormonama fuj -to ze mě zase bude jiný člověk

piduch
20. říj 2017

Dobré ráno všem. Omlouvám se, vím, že sem tenhle dotaz asi nepatří, ale všechny s tim uz máte svou zkušenost, tak se zeptam vas. Je v pořádku mit před koncem stimulace (tedy i brzdění ovulace) naprosto ukázkový ovulacni hlen...mam srach, aby mi folici neprasky driv než maji😕 Je to moje poprvé, tak jsem ze vseho trochu nesva.

luciebx
20. říj 2017

@piduch já se taky bála ale neboj vše mas řízené hormonama. Nic ti samo nepraskne

volfici
20. říj 2017

@piduch neboj, je to normální, taky jsme se tu děsily a bylo to v pořádku. Léky fungují tak jak mají 🙂

fanunka
20. říj 2017

@luciebx
@volfici to já jsem se spíš bála aby mi nepraskli pohybem 🙂 jsem dost sportovní typ a uplně bez pohybu jsem být nemohla tak toho jsem se bála já 🙂 ale ani pohyb tomu nevadí "donosila" jsem je v cajku a byla i krásně zralá

rosalline
20. říj 2017

@piduch taky jsem to tak měla. Hlen jako snad ještě nikdy v životě, snad pružný na půl metru :o))))) . Asi dva dny před OPU pak zmizel.

piduch
20. říj 2017

@luciebx
@volfici
@fanunka
Holky moc děkuju za uklidnění!
O sport jsem prisla pred mesicem paradnim výronem v kotniku a berlema na mesic....možná je to tak lepsi😊

rosalline
20. říj 2017

@fanunka mě to asi moc nezměnilo. Pravda, byla jsem taková lítostivější....a už si vzpomínám...já byla lítostivá jako blázen, že se mnou partner dost nesoucítí, že jsem na to úplně sama :o))))))))))))))))) Jinak mě pohyb zakázala, ale to bylo asi s ohledem na to, že jsem měla těch 17 vajíček, takže mi kladla na srdce, že z vaječníků malých jako oříšky se staly vaky plný vajec, každý měl 12 cm v průměru..

piduch
20. říj 2017

@rosalline tak to je přesně ono, co mě tak vyděsilo😁

Strana