icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

adydejka2609
20. říj 2017

@marryline minule mi odebraly 2o vajíček přežilo pouze 1 a kvalitně nic moc...tak si říkám co za kvalitní najdou v 51? Jsem trochu skepticka...na et bohužel nemůžu jít, pokud se něco oplodni vše se zmrazí...tak je mi to líto, jediné cim mě mudr.utesil je, že ket má vyšší úspěšnost...

marryline
20. říj 2017

@adydejka2609 a nepřemýšlel jsi o ivf úplně v nativu. Odebrali by ti jen jedno vajíčko ale určitě kvalitní. Ale být tebou, tak to nevidím, tak černé. Uvidíš, že tam aspoň jeden bojovník bude. Kdy si budeš volat do car jak to vypadá?

rosalline
20. říj 2017

@fanunka taky tak nějak a hlavně pak po cestě domů z OPU a pak asi dalších 5 dní

rosalline
20. říj 2017

@adydejka2609 ty bláho, tolik vajíček Přítel má spermiogram ok, aby to vůbec utáhl? 😉

adydejka2609
20. říj 2017

@marryline já nemám vůbec menstruaci ani ovulaci bez agolutinu í půl roku...ono se říká že čím méně vajíček tím kvalitnější...a je to uplne super ze ti to takto krasne vyslo ;)...zitra v 10 hodin mám zavolat

adydejka2609
20. říj 2017

@rosalline no nic Moc, ale od minule se díky vitamínů dost spravil ;) ...domluvily jsme se že pokud najdou 2o kvalitních necháme je oplodnit PICSI zbytek spontánně..je na prd ze jsme teď při takovém počtu jako samoplatci...

rosalline
20. říj 2017

@adydejka2609 taky jsem samoplátce, ale finance neplatím na ks, ale tak nějak paušálně, ale mně jich ve finále ze 17 zbylo jenom 7 Kdy se dozvíš, jak dopadlo oplodnění? Musíš mít teď dost velké bolesti, že ano?

adydejka2609
20. říj 2017

@rosalline trpím tady potichu, a dost mě trápí ty křeče v zaludku...to je hrozne...zitra v 10 mám volat...my jsme rikali že do toho dáme vše, protože když toto nevyjde zkusíme už jen darované embrya...

adydejka2609
20. říj 2017

@rosalline ze 17 vajíček 7 je myslím super výsledek , tak věřím že budou kvalitní a vyjde to 🙏

rosalline
20. říj 2017

@adydejka2609 děkuji! Jsem na tebe moc zvědavá. Teď hlavně, abys ukorigovala ten hyperstimulák.

luciebx
20. říj 2017

Holky já taky byla jako samoplatce. Masakr ceny fakt

fanunka
21. říj 2017

@luciebx hmmm mame 3. posledni cyklus a pak uz na to asi kaslem uz takhle nas to pomerne zrujnovalo... je to smutny ale asi budeme sami bez deti :(

luciebx
21. říj 2017

@fanunka ty castky jsou masakr. nam se vsim vsudy latenky leky mrazeni atd asi 100 tisic..

adydejka2609
21. říj 2017

Holky Tak 13 vajíček se oplodnilo PICSI a 3 spermie si k vajicku našli cestu sami tak aktuálně 16 embryi...ted se modlim aby do středy vydrželo co nejvíce 🙏

juliia
21. říj 2017

@adydejka2609
Tak to zni hodně pozitivně 🙏...tak at se jim daří dal co nejlepe 🍀
Ty uz jsi samoplatce? Ja prave jo a ted jdeme do min.stimulace s 1tbl clostilbegytu, klasické IVF nam kvuli PGD nevyslo.

koudelka82
21. říj 2017

Ahoj holky. Tak já moc pozitivní zprávy nemám 😢 3.den kultivace máme ze čtyř oplodněných jedno sedmibunecne a další tři sestibunecne.. takže zase všechny opozdene 😢 Možná to jedno ma šanci , ale minule jsme měli jedno osmibunecne 3.den a taky se opozdilo 4.den. Už přestavam věřit, ze by se mohl stát zázrak a já mohla konečně čekat miminko 😢

adydejka2609
21. říj 2017

@juliia ano mám teď minimální stimulaci tak vše platím bez pojišťovny, začala jsem s clostylbegytem a puregonem...

adydejka2609
21. říj 2017

Holky mám docela silné bolesti hlavně v oblasti žaludku, musím se nutit do pití, do nutridrinku do jídla.. nemůžu se otočit ani na bok..☹

juliia
21. říj 2017

@adydejka2609
No ja uz jsem samoplatce,v zari mi bylo 39. A preska jsemdo jineho CAR, kde mi doporučili zkusit nekolikrat za sebou minimální stimulaci nez vysoke davky hormonu. Mela jsem prave uz jednou hyperstimulacni syndrom. Takze to znam, jsou to krute bolesti, me to nejvic bolelo po curani, to jsem fakt trpela a to jsem pila 4L denne, takze jsem neustale lítala. Mne nejvic od tech bolesti pomohla infuze. Ja i pak hodne zvracela, tak jsem musela do nemocnice na jednu noc.
A kup si nutridrinky s proteiny, v normalnim nutridrinku zas tolik proteinu neni a pak klasicky eidam a varena vajicka a orisky jsem pojidala celodenne. Drz se!😘

juliia
21. říj 2017

@koudelka82
Budu drzet palce, aby to alespon to jedno zvládlo. Clovek to prostě neovlivní, ale uvidis, treba si daji mrsky jeste říct. 🙏 Ja jsem taky propadala panice, kdyz mi v srpnu po IVF nedoslo vubec k transferu. Ted uz se chystam na novou minimální stimulaci a nezbyva mi nez znovu verit!🙏

koudelka82
21. říj 2017

@juliia dekuju. Nejradši bych tam volala i zítra, jestli už je alepson některé morulka. Někde píší, ze 3.den ma být 6-8 buněk, někde zas 7 buněk, a někde 8-10bunek. Tak si vyber, ze ? Samozřejmě je mi jasný, ze čím víc, tím lip... ale uvidim, malá šance tam je. Nejradši bych u těch emryjek seděla nonstop a popohanela je očima 🙂 tato nejistota a čekání me ubíjí 👎

fanunka
21. říj 2017

@koudelka82 achjo :( a vi se proc zastavili vyvoj? Me tohle nikdy nikdo nedokazal rict ptoc se tohle deje :(

fanunka
21. říj 2017

@koudelka82 a kam chodis do caru?

koudelka82
21. říj 2017

@fanunka zatim se vývoj nezastavil uplne, ale jsou trochu opozdenejsi 😔 Chodím do Reprofitu.

evawest
21. říj 2017

Ahoj, holky. 🙂 Dneska 5.den stimulace 125 iu Gonal-f plus Zomacton. Momentalne nase ctvrte IVF/IMSI. Kontrola na klinice v pondeli, ve stredu a v patek, odber snad v nedeli nebo v pondeli.
Vsem drzim palce. 🙏

jeanne_g
21. říj 2017

@koudelka82 Ještě to není ztracený, nezbývá než doufat. Achjo, to jsou nervy. 7 buněcny to určitě ještě da a třeba i z těch 6 bunecnych se nějaké rozjede.🙏🙏😘

piduch
21. říj 2017

U mě dneska kontrola, vecer posledni Menopur a Decapeptyl, zitra vecer Ovitrelle a v utery v 8 hodin odber. Nakocec se sestavicka trochu rozsirila. 8 kousku + 1 maly, ale ten nestihne dorust.
@adydejka2609 drz se, dostala jsi nejake leky na ulevu?

@koudelka82 drzim palce at to drobečci doženou.

adydejka2609
21. říj 2017

@piduch musím to zvládnout, ne mám jen utrogestan 3x denně oralne

Nevíte proc když nemám teď transfer tak ho musím mít?

adydejka2609
21. říj 2017

@koudelka82 to mě mrzí moc přeju aby to dohnali 🙂
Kolika buněčné musí být aby se ujalo s větší šanci?

piduch
21. říj 2017

@adydejka2609 taky jsem byla prekvapena kdyz mi dneska napsali utrous 2-0-2 vaginalne po dobu 10-ti dnu bez transferu. Predpokladam, ze to koriguje ms po odberu.

Strana