icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
21. říj 2017

Je tu někdo kdo chodi nebo chodil k Apolinari?

vkackah
21. říj 2017

@fanunka neztrácej naději.. a pořád je ještě možnost adopce.. kamarádka má úžasnou holčičku.. strašně chytré a bystré dítě...

koudelka82
22. říj 2017

@jeanne_g dekuju . Uplne se toho děsím, dnes se mi i o tom zdálo, ze to nevyšlo. Uplne de děsím zítřka, ze mi zavolaji, ať nejezdim.
@piduch
@adydejka2609 holkyy, taky moc dekuju za podporu. Včera by mělo mít aspoň 8 buněk, ale někde píší 6-8, někde od 7, někde 8-10bunek, tak si vyber. Ale podle me by mělo mít už aspoň 8. Minule se mi začali taky opozdovat, ale to jsme měli 3.den jedno osmibunecne, jedno petibunecne a další dvě byly myslím ctyrbunecne. Takže jsem dávala šanci aspoň tomu osmi a to se vyvíjelo dobre do 4.dne, pak se opozdilo a 5.den mi zavedli teda morulku místo blasty. Někomu se uchytla i ta morulka, me bohužel ne.. šance je, ale malá ☹

jeanne_g
22. říj 2017

@koudelka82 Moc přeju,aby tam zítra pro tebe byl ten pravý bojovnicek❤!

koudelka82
22. říj 2017

@jeanne_g dekuju ❤ Zítra se ozvu . Jsem jak na trni ..

volfici
23. říj 2017

@koudelka82 ahoj, čekáme na zprávu 🙂, určitě to klapne 🍀

koudelka82
23. říj 2017

@volfici Ahojky, zatím nikdo nevolal, ze bych nemela jezdit (i když se mi dnes o tom 2x zdálo 😀) , tak si pořad říkám, ze možná nějaká malá naděje tam je, ze by už volali ráno třeba. Kez by tam byla alepson jedna krásná blasticka 🙏

juliia
23. říj 2017

@koudelka82
Jdu te povzbudit ❤ ....Určitě bude 🙏😘

koudelka82
23. říj 2017

@juliia 😘😘😘 Děkujuu, važím si toho ❤

juliia
23. říj 2017

Tak ja po povinne paizocce do toho zase naskocila a dnes zacala s clostikem...v pátek UZ kontrola...🙂

koudelka82
23. říj 2017

@juliia taky budu drzet pěsti 😘

juliia
23. říj 2017

@koudelka82
Taky moc dekuju...uz se trosku bojim...jak ma clovek za sebou nezdary

koudelka82
23. říj 2017

@juliia přesně. Úplně Tě chápu, mám to podobně.

rosalline
23. říj 2017

@jeanne_g ahoooj paní, tak jsem psala na kliniku dnes a odepsali mi, že výsledky budou za 4 týdny, tak pak se mi ozvou. Každopádně jeden týden z pěti už škrtám.

rosalline
23. říj 2017

@koudelka82 ahoj, tak jak se děti vyvíjejí? Víš už něco nového? Celý víkend na tebe myslím a nakukuji.

rosalline
23. říj 2017

@juliia nazdárek jůlinko, tak konečně se ledy hnuly. Tentokrát jedeš s novým carem, že?

rosalline
23. říj 2017

@piduch bereš utroš? mně zase píchli agolutin, proto jsem to asi dostala tak vzorně.

koudelka82
23. říj 2017

@rosalline ahojkyyy, zrovna jedeme na ET. Poslední info mám z toho 3.dne. Modlím se, aby to vyšlo a aby tam byl jeden slušný bojovnicek 🙏😇😘

volfici
23. říj 2017

@koudelka82 tak držím palce! Dej pak vědět. 🙏🍀

jeanne_g
23. říj 2017

@koudelka82 Šup, ať už je u tebe!!! 😍

jeanne_g
23. říj 2017

@rosalline Já jdu v pátek na kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou, ale moc nepočítám, že se to v tomto cyklu stihne, ani se to teď úplně nehodí, chtěla jsem neschopenku, ale v práci bude blázinec. Prosinec už snad bude klidnější...

juliia
23. říj 2017

@rosalline
Ahoj, no presne tak...novy car a soft IVF, mam 1tbl clostiku.😉
Tak mas tyden za sebou...ono to utece a za chvilku uz nam tu budes oznamovat same dobre zprávy.😘
Kolik jich tam mas?

juliia
23. říj 2017

@koudelka82
Tesime se na dobré zpravy 🍀

hanimili
23. říj 2017

@koudelka82
Držím palecky at to vyjde😉🤰

rosalline
23. říj 2017

@juliia zbylo mi jich nakonec 7 a 7 jich bylo odesláno na testy. Tak snad tam nějaká zdravá budou. Když vidím ty statistiky žen po 40, tak se děsím...

rosalline
23. říj 2017

@jeanne_g mně to vyjde 100pro na pro. :o))).

juliia
23. říj 2017

@rosalline
7 ❤...to je z ceho vybirat neboj, me Dr. řekla, že skoda, že jsem na vysetreni mela jen 2, že když je jich vic, tak se dobre většinou najde.

pxtulka
23. říj 2017

@rosalline 7 je super počet. My měli jenom 2, ale i z těch dvou bylo jedno zdravé 🙂

jeanne_g
23. říj 2017

@juliia Držím palce, ať se minimálka podaří 🙂

jeanne_g
23. říj 2017

@rosalline Ještě byl ve hře teda nejdříve transfer toho nevyšetřeného, ale asi to fakt nebudu hrotit. To čekání na výsledky pgs už mi začíná způsobovat neklidný spaní...

Strana