Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@jeanne_g dekuju . Uplne se toho děsím, dnes se mi i o tom zdálo, ze to nevyšlo. Uplne de děsím zítřka, ze mi zavolaji, ať nejezdim.
@piduch
@adydejka2609 holkyy, taky moc dekuju za podporu. Včera by mělo mít aspoň 8 buněk, ale někde píší 6-8, někde od 7, někde 8-10bunek, tak si vyber. Ale podle me by mělo mít už aspoň 8. Minule se mi začali taky opozdovat, ale to jsme měli 3.den jedno osmibunecne, jedno petibunecne a další dvě byly myslím ctyrbunecne. Takže jsem dávala šanci aspoň tomu osmi a to se vyvíjelo dobre do 4.dne, pak se opozdilo a 5.den mi zavedli teda morulku místo blasty. Někomu se uchytla i ta morulka, me bohužel ne.. šance je, ale malá ☹
@koudelka82 Moc přeju,aby tam zítra pro tebe byl ten pravý bojovnicek❤!
@jeanne_g dekuju ❤ Zítra se ozvu . Jsem jak na trni ..
@koudelka82 ahoj, čekáme na zprávu 🙂, určitě to klapne 🍀
@volfici Ahojky, zatím nikdo nevolal, ze bych nemela jezdit (i když se mi dnes o tom 2x zdálo 😀) , tak si pořad říkám, ze možná nějaká malá naděje tam je, ze by už volali ráno třeba. Kez by tam byla alepson jedna krásná blasticka 🙏
@koudelka82
Jdu te povzbudit ❤ ....Určitě bude 🙏😘
@juliia 😘😘😘 Děkujuu, važím si toho ❤
Tak ja po povinne paizocce do toho zase naskocila a dnes zacala s clostikem...v pátek UZ kontrola...🙂
@juliia taky budu drzet pěsti 😘
@koudelka82
Taky moc dekuju...uz se trosku bojim...jak ma clovek za sebou nezdary
@juliia přesně. Úplně Tě chápu, mám to podobně.
@koudelka82 ahoj, tak jak se děti vyvíjejí? Víš už něco nového? Celý víkend na tebe myslím a nakukuji.
@rosalline ahojkyyy, zrovna jedeme na ET. Poslední info mám z toho 3.dne. Modlím se, aby to vyšlo a aby tam byl jeden slušný bojovnicek 🙏😇😘
@koudelka82 tak držím palce! Dej pak vědět. 🙏🍀
@koudelka82 Šup, ať už je u tebe!!! 😍
@koudelka82
Tesime se na dobré zpravy 🍀
@koudelka82
Držím palecky at to vyjde😉🤰

Je tu někdo kdo chodi nebo chodil k Apolinari?