icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
23. říj 2017

@rosalline a na jake vyšetření?

koudelka82
23. říj 2017

Holkyyyy, tak jsme akorát přijeli domů. Jednoho bojovníčka už mám v bříšku ❤ Dopadlo to líp, než minule. 3.den jsme měly 1x 7bb, 3x6bb. Ty tři 6bb to dohnaly, ráno to byly časné blastocysty a to jedno 7bb je opožděné (morulka). Teď odpoledne už z něj byla expandovaná blastocysta, kterou mi zavedli 🙂 a uvidí zítra, jak se budou vyvíjet. Možná budeme mít i konečně nějakého mrazáčka, ale to se dozvím asi zítra až ❤ Děkuju všem za podporu, jste zlatíčka 😘

luciebx
23. říj 2017

@koudelka82 tak to je uzasna zprava.. gratulace... a ted jen krasny testik

sticker
volfici
23. říj 2017

@koudelka82 no to je paráda! 😍😍😍, tak hlavně ať se pěkně zavrtá a nepustí se tě 🙏🍀

koudelka82
23. říj 2017

@luciebx
@volfici , doufám, že to bude všechno dobrý 😍 , takový úspěch jsem opravdu nečekala ze 4 oplodněných 🙂 ale Ještě nemáme vyhráno, teď se budu snažit co nejdýl vydržet, abych netestovala a zbytečně se nenervovala 🙂 Jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. Hrozně bych chtěla vydržet těch 14dní, ale jsem hrozný zvědavec, tak nevím, jestli se mi to podaří.

volfici
23. říj 2017

@koudelka82 nevydržíš 😉, já taky chtěla vydržet a nakonec jsem to nedala a myslím, že každá tady tomu pokušení nakonec podlehla. A my se budeme ptát, na to buď připravená 😂

jeanne_g
23. říj 2017

@koudelka82 Supeer😍. Jsem moc ráda!!! A mrazacek taky bude!!!!

koudelka82
23. říj 2017

@volfici já si to taky myslím :D ale budu se aspoň o to snažit :D jooo, budeme ve spojeníííí 😍

koudelka82
23. říj 2017

@jeanne_g Já tomu nemůžu pořád uvěřit po našem 1.neúspěšném IVF, kdy nebyla ani jedna blasta a ani co k zamražení ❤

luciebx
23. říj 2017

@koudelka82 nevydržíš 😝. Ale ten 10 den by už mohlo něco být vidět

sticker
koudelka82
23. říj 2017

@luciebx hihi 😀 no jsem na to sama zvědavá, jak dlouho vydrzim 😀

rosalline
23. říj 2017

@koudelka82 krásný výsledek, paní! takže nyní 10-14 dní a budeš vědět, jestli jsi těhotná o) Já ti tak závidím a samozřejmě hrozně přeji Moc bych už chtěla být na tvém místě a těšit se, že se ve mně zahnizďuje společné miminko s mým partnerem Aaaaach jo, já jsem zase rozněžnila, dojala

koudelka82
23. říj 2017

@rosalline dekujiiii :* modlím se, aby to konečně vyšlo 🙂 Neboj, uteče to jako voda, ani se nenadejes a už Ti budou taky zavádět do bříška malého bobanka ❤ Budu Ti moc drzet pěsti ! I když , já sky nemám ještě vyhrane, ale pořad je to o dost lepší, než minule, tak mám z toho takový lepší pocit 🙂

juliia
23. říj 2017

@jeanne_g
Moc dekuji, taky doufam v dobry výsledek 😘
At ti co nejrychleji uteče cekani na vysledky...vim sama, jak je to dlouhe...🙏

juliia
23. říj 2017

@koudelka82
Je ty jsi mi udělala dnesni den hned krásnější 💃
Tak at se bobikovi u tebe dari a // at se hezky vybarvi preju 😘

koudelka82
23. říj 2017

@juliia Děkuji, to jsem ráda 🙂
Teď to bude zase nekonečných 14dní do testu... 🙂 Pokud vydržím teda netestovat. Milule jsem testovala už 8.den...ale to jsem byla přesvědčená, že z toho nejpíš nic nebude, i když..taky tam šance byla, ale z morulky menší 🙂

piduch
23. říj 2017

@koudelka82 gratuluju k ET a moc držím pesti. Věřím, ze se za dva tydny dozvíme dobrou zprávu😊

piduch
23. říj 2017

Ja se psychicky připravuji na zítřejší odběr a následné čekání...

hanimili
23. říj 2017

@koudelka82
Tak to jsou super zprávy tak přeji to vysněné👶👶

hanimili
23. říj 2017

@piduch
Taky držím moc palecky nás to teprv čeká MS se dostaví příští týden.
Jsem zvědavá jak budu reagovat na Menopur😉

koudelka82
23. říj 2017

@piduch Děkuju :-* Ty máš zítra odběr ? tak budu taky držet všechny palce co mám a pak aby se bobánci dobře vyvíjeli ❤ Zítra nám dej echo 🙂 Kam chodíš do caru?

@hanimili Děkuju a taky budu držet pěsti, až Ti to vypukne 🙂

marryline
23. říj 2017

@koudelka82 juuu, moc gratulujiiiii. Krásná zpráva 😍

koudelka82
23. říj 2017

@marryline Děkujííí 😍

piduch
23. říj 2017

@hanimili moc děkuju! Tak to uz se ti to taky blíži, držím pěsti, aby Menopur fungoval.

@koudelka82 děkuju za podpuru. Chodim Gennetu v Praze. Jsou tam vsichni profesionalni a velmi zlatí, ale pripadam si obcas jako ve velkovyrobně😀

Chodite tam ještě nekdo?

piduch
23. říj 2017

Jak jste snášely narkozu? Čeká mě to prvně v životě😊

luciebx
23. říj 2017

@piduch já narkozu při opu milovala. Byla jiná než u laparoskopie. Taková příjemná. 🤤

koudelka82
23. říj 2017

@piduch
@luciebx me ta narkoza taky nevadila, bylo to fajn, když mi ji pichli a pak už jsem nevěděla o světě a pamatuji si, až už jsem ležela zpátky na pokoji 🙂 a při 1.ivf si pamatuju jak mě vezli na vozíčku na pokoj, tak už jsem se krenila na mého, jak tam na me čekal 🙂

piduch
23. říj 2017

@luciebx
@koudelka82
Jak se tak vyptavam, tak jsou dva druhy zazitku. Treba moje mamka mela desnou opici a moje segra narkozu miluje, protoze si neuvěřitelně odpočine😀
Tak verim, že to budu mit jako vy a "uziju" si to 😉

koudelka82
23. říj 2017

@piduch kdyz mi operovali nohu, tak to byla taky hnusna narkoza, ale toto je jiné, krátké a v pohodě. Nemusíš se ničeho bát, opravdu 😉

luciebx
23. říj 2017

@piduch tak já vždy po narkoze a to sem jich už měla asi 5 vždy blila bylo mi zle fújjj ale to sem měla dlouhou operaci takže silnou narkozu. Při opu je slabounka. Takže sem si ji užila. Jak lahvinka vina. A trosku kolotoč a pak baaac a bylo po všem

Strana