Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@catchulinecka ty jo a kde mate problem? Nechce se tam uchytit broucek asi ze. U nas je indikaci velmi spatny spermiogram. Jsem zitra zvedava kolik tech vajicek bude a hlavne jaky budou. Kolik jsi mela vajicek?
tak já jsem se dneska objednala na genetiku.. jdeme až v polovině dubna.. :(
@satinem noooo, u nás to je komplikované od začátku. Já mám nepravidelný cyklus, tudíž bez ovulace. No a u nás první IVF a první et dopadl mimoděložním těhot. ☹ pak ket dvou mrazáčků - jediných a nic. Takže 3 vajíčka. No a pak druhé IVF, silný hyperst. syndrom, ale 10 opolodněných vajíček, jedno vložili - naštěstí se podařílo 🙂 a 9 mrazili. No a ted od prosince chodíme na kety. První biochem. těhot., druhý nic a třetí je ted, ale myslím, že to také nevyšlo. Takže jdeme v půlce dubna na konzultaci a budu muset podstupovat hysteroskopii atd.
@catchulinecka jejeje....to je teda klikata cesticka k uspechu. Mkc drzim pesticky at uz to klapne. A testik jsi delala ted uz jo? A mas hele kolik dni po transferu? hysteroskopie je na pruchodnost vejcovodu jo? Tak moc moc drzim palce, kez by tento pokus byl uz uspesny. Ja jsem vyklepana z toho zitrka. Mam chlapa flegmatika a jsem z nej uplne na nervy 😵
Holky 24 vajochu ❤
@satinem týýýý jo!!!! super!!! já jsem měla 22 😀 nestrašili tě hyper. syndromem?
@catchulinecka to vis ze strasili, mam hodne pit a merit si bricho. Kdybych cítila bolest nesnesitelnou nebo zvracela, tak okamzite mam volat. Zitra mi budou volat ohledne vajicek. Kolik bylo pouzitelnych a tak 😍
@satinem ty jo, tak se fakt hlídej, já ho měla a nikomu bych to nepřála no...ale zase na druhou stranu, otěhotněla jsem, ono právě se říká, že když se embryjko chytne, tak se pravděpodobně ten syndrom rozjede, takže já jsem trpěla pro "dobro věc" a udělala bych to zase 😀 Zítra dej vědět jak se drží bobci, držím pěsti 🙂
@catchulinecka jojo take jsem to slysela 🙂 to je jasny, klidne at to tez mam ale at se bobik chyti! tak hele, 17 jich oplodnovali a oplodneni dobre dopadlo u sedmi z nich 🙂 doufam ze budou pekne bojovat a ze jich aspon pet vydrzi 🙂
My uzse máme jednoho mimiska v bříšku,a 4 v mrazáku.Teď jen čekáme jestli se prdlošek zabtdlel.
@satinem Super, tak drzím palece do dalších dnů 🙂 ono, když se zamrazuje, tak je to takový uklidňující vnitřní pocit do budoucna 😀 nám nakonec zůstalo z těch 22 vaj. 10, jedno zavedli a 9 zamrazili. No a už jich máme "jen" 6, tak snad tam někde ten sourozenec je!
@michalka147 tak moc drzim pesticky😍
@catchulinecka ty jooo....to ti zůstalo hodně pokusů. My jsme zvolili ještě cestu přes pgd. Takže jak se bobici nakultivuji, tak pak pomazou jeste na genetické vyšetření. Pritel mel spatnou morfologii spermii, tak to mame na pojišťovnu. Je super ze mas jeste tolik pokusů k dispozici. Ze to nemusis podstupovat cele znovu. Urcite tam nejaky sourozenec mezi nimi je 🙂 jen do ted jeste neprisla jeho chvile.....ale uz brzy bude urcite🙏❤
@satinem kééééž by, kéééž by, už už jsem z těch nepodařených ketů unavená ☹
@catchulinecka joo to už brzy bude....hodně vitamínů, spokojeneho sexu a pohody a bude😘
Holky já už se taky tesim konzultace na 3 ivf se blíží už at je 5.4
Holky tak ja dneska cekala cekala, no a pak jsem zjistila ze se ceka do sesteho dne 😀 uz jsem zvedava kolik bobiku a furt nic neviiiiiiiiiim
Holky, tak jsem 2. den po KET. Tentokrát to beru překvapivě klidně. Doufám, ze mi to vydrží až do krve.
Ahoj holky, opatrně se přidávám. Včera jsem byla na první konzultaci v Podolí. Mám za sebou 2 přirozená početí, bohužel obě těhotenství zamlkla. Otěhotněla jsem v obou případech rychle, takže pevně doufám, že chyba je "jen" ve kvalitě vajíček (je mi 37) a vyřeší to IVF s PGS. Bohužel zatím čekám na porevizní menstruaci... Už abych měla všechna vyšetření a hurá na to.
Držím všem palce, letos nám to určitě vyjde!
@nita1984 doufám, že tě v Podolí brzy potkám s bříškem 🙂

@satinem přesně tak, já to už absolvovala dvakrát a nespočet Ketů, takže anooo, nervíky jsou prostě furt a furt dokola