icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
27. říj 2017

@rosalline Já na sobě pozoruju docela výkyvy nálad. Jsou to asi dozvuky hormonů plus mi teď před transferem navýšili kortikoidy. No a to čekání tomu taky nepřidává. Prostě takovej uzlíček emocí 😀 Ale fyzička super, jak jsem napružená, tak furt chodím běhat 😀

koudelka82
27. říj 2017

@rosalline Nazdarek 🙂 zatím se cítím tak nějak normálně, občas me pichne malinko v podbrisku, ale nevím, jestli to jsou nějaké dozvuky po stimulaci nebo co to je 🙂 Ale už z toho čekání začínám být mírně nervozni, to se všechno tak strašne táhne 🙂
V pondělí bych to měla dostat, tak uvidim pondělí, úterý, jestli to dostanu (taky se mi to muže i opozdit, ze) , ale když to dostanu, tak je to jasný a když ne a nevydrzim to, tak bych v úterý mohla testnout, to budu 8.den po ET. Chtěla bych to vydržet netestovat, ale myslím, ze to nevydrzim 😀
Co se týče emryjek, tak mi ještě neposlali mail, jestli máme nějakého mrazacka.
A co ty ? Jak se citis ? Už jsi připravena do dalšího boje? Táhne se to, ze 🙂

janaspo
27. říj 2017

@jeanne_g @rosalline Ahoj děvčata 🙂 Já dnes taky byla na kontrole ... Ale "bohužel" tento cyklus transfer nebude ... Já byla byla rozhodnutá už před kontrolou, že chci počkat a dnes mi i Dr. sama řekla, že by mi to zatím ještě nedoporučila. Jinak na vás myslím a doufám, že vše dopadne co nejlépe 🙂

jeanne_g
27. říj 2017

@koudelka82 Jeeee, tak přeju, ať se ms nedostaví v pondělí a potom ještě hooodně dlouho ne 🙂 Toto letí, za chvíli už budeš testovat!!! A ten mrazáček určitě taky bude 🙂 Ty kliniky komunikují vůbec záhadně, já žila přes týden v tom, že máme na pgs 2 embrya, a dnes mi sdělili, že se podařilo vyšetřit všechny 3...
@janaspo Prostě je nám souzeno mít transfer všechny zaráz 😀

janaspo
27. říj 2017

@jeanne_g Noo asi ano :D ... Ale já si nejsem jistá ani tím dalším cyklem :( ... Uvidíme ... Teď se prostě musím dát co nejvíc do pořádku

jeanne_g
27. říj 2017

@janaspo A jak jsi teď na tom? Máš ještě atb? Doufám, že ten zánět už povolil... Přeju, ať jsi co nejdřív v pořádku!!!

janaspo
27. říj 2017

@jeanne_g Antb. už nemám ... Ale občas mě ještě dost pobolívá podbřišek ... Dr. říkala, že ty vaječníky ještě zvětšené jsou a že celkově to "tam" nevypadá jako před tou stimulací ... že se moje tělo s tím vyrovnává trošku delší dobu no ... A já se teď necítím ani psychicky :( Jsi moc hodná! Děkuji

koudelka82
27. říj 2017

@jeanne_g Ahooj, tak super, ze se podařilo vyšetřit všechny 3 🙂 ale to čekání je nekonečné, že?
jinak dekuju moc 🙂 Ale bojím se, bojím 🙂

adydejka2609
27. říj 2017

Holky jak vypadá příprava těla na keT?

adydejka2609
27. říj 2017

@piduch To je super zpráva ❤

juliia
27. říj 2017

Tak uz jsem v tom taky a znovu bojujeme. Dnes 1.ultrazvuk, 6.DC, po 5 denni konzumaci 1tbl clostilbegytu. Doktor byl spokojený. Reaguji pry oba vaječníky, na obou folikul 12mm. Nasim cilem je pry zisk 1 nebo 2 kvalitnich oocytu.
Dostala jsem me oblíbené cetrotide 😎

volfici
27. říj 2017

@juliia tak ať se to podaří ✊🙏

juliia
27. říj 2017

@jeanne_g
@janaspo
@rosalline

Holky vy budete vsechny prosincové vanocni tehulky. 👍😍

@piduch

Tak bezva, jen tak dal! 👏

juliia
27. říj 2017

@janaspo
Ja hyperstimulak mela a taky mi dr. rikala, že to trva nez se vaječníky hodi do normy. Drzim palce. 🙏

piduch
27. říj 2017

Holky asi zacinam trochu panikarit, den ode dne mě bolí podbrisek vic a vic. Dneska uz to je jako mega bolestiva ms...nebolí vajecniky, ale deloha jako kdyz odchází sliznice, teplotu nemam. Nemůže to delat ten utrous? Nikdy jsem ho nebrala...
Musela jsem zastavit s autem a rozdychat to, jinak bych snad nabourala😕
@adydejka2609 ta priprava na KET by mě taky zajimala...ikdyz se nejspis pripojim do prosincové party.

Jinak moc děkuju za podporu našich dvou bobíků😊😙

volfici
27. říj 2017

@piduch mě po Utrogestanu teda bolely prsa, děloha ne. Já ho zaváděla, nevím jak ty, při polykání jsou prý nežádoucí účinky větší... Tak třeba má někdo ještě jinou zkušenost

piduch
27. říj 2017

@volfici prsa taky boli, ale na to jsem v ramci cyklu celkem zvyklá. Závadim ho, tak doufam, ze je to z něj.
Pozvali si vas po OPU na nejakou kontrolu? Mě totiž vubec, což mě celkem prekvapuje🤔

@volfici jak se vubec citis takhle v 12tt? 😊

jeanne_g
27. říj 2017

@piduch @adydejka2609 Příprava na ket je buďto v nativu, když je dost vysoká sliznice, nebo s estrofemem na podporu růstu sliznice. Muze byt Pregnyl na nacasovani ovulace a většinou všude bývá 5 dni před ket Utrogestan na přípravu sliznice🙂
@piduch Vitej do klubu 🙂

luciebx
27. říj 2017

@adydejka2609 ja brala prednison. Utrogestan a estrofem. Myslím 21 dc byl transfer. Léky krom utrogestanu sem brala do 8 tt. Utrigestan až někdy do 12 tt

piduch
27. říj 2017

@jeanne_g děkuji 😀

volfici
27. říj 2017

@piduch v úterý jdu na screening, tak snad tam bude všechno v pořádku, trošku mám z toho nervíky. Ale jinak jsem celkem v pohodě, k večeru mi teda bývá těžko, naštěstí jsem teda vůbec nezvracela, ale do zpěvu mi taky není. Některé dny jsem víc unavená, sem tam pobolívá podbřišek, tak si vždycky říkám, že je to dobré znamení, že se roztahuje děloha, tak že je snad všechno jak má.

piduch
27. říj 2017

@volfici mám pocit, že z těch nerviku uz asi nikdy nevyjdeme😊 pokaždé jen budou kvůli něčemu trochu jiném...třeba taková puberta😀
Hlavně že ti je celkem dobře. Kamaradka extrémně zvracela do konce pátého mesice.
V práci se to vydržet da?

fanunka
27. říj 2017

Hoolky :( dnes mam smutnou :( gynekolozka mi dnes na preventivní prohlídce taktne rekla ze bych mela vymenit otce mych deti :( pokud nejake chci mit :( celou prohlidku mi vypravela o pacientkach co ma ze spoustu let nemohly otehotnet jen zmenily partnera do pul roku byly těhotné. Rozhodně nechci menit manžela. Ja uz si s chlapama uzila sve a toho co ted konecne mam si necham do smrti ikdybych nemela mit deti. Je mi z toho uzko :(

volfici
27. říj 2017

@fanunka paní doktorka je taková empatická.... Vůbec to neřeš. Ani změna partnera by ti nic nezajistila, ono dneska narazit na plodnýho chlapa je taky umění 😂😂😂 takže to rozhodně není řešení, nehledě na morální stránku věci. A jsi s ním šťastná. Kdyby radši řešila důvody proč vám to nejde.....

fanunka
27. říj 2017

@volfici a navic manžel ma spermie v normě..... achjo asi bych podle ni mela mit doma nadsamce co mi zahyba nebo me mlati hlavně aby mě otehotnil.....

marryline
27. říj 2017

@fanunka cozee? Tohle ti fakt řekla??? Bych ji řekla svoje😠 to snad není ani možné. Pokud jste s manželem šťastní, tak to není důvod ho přece měnit ne? Když už by bylo nejhůře, tak stačí když v car zažádas o dárcovské sperma. V dnešní době dokážou najít, takového dárce, který je podobný manželovi. Ale určitě bych změnila doktora s takovým přístupem.

fanunka
27. říj 2017

@marryline uvažuji o tom dnes cely den :( a pak ještě vypravela pribeh o jedne ktera kdyz uz otěhotněla tak ve 20 tydnnu ve 22tydnu potratila pak se rozvedla a s jinym muzem donosila ve 44letech zive a zdrave dite. Za celou dobu 3 let naseho snazeni a 2 neuspesnych IVF jsem nepustila jedinou slzu az dnes po obyčejné vlastne uspesne zdravotni prohlidce

volfici
27. říj 2017

@piduch já hodně pracuju z domova, do práce jezdím průměrně dvakrát týdně. Takže z tohohle pohledu zvládám úplně v pohodě. Teď jsem třeba byla naposledy minulou středu a čtvrtek a jdu až příští středu. Mám ještě dvacet dní dovolené, tak po kouskách vybírám a kombinuju s homeoffice. Jinak ty dny, co jsem v práci, jsem víc unavená, ale je to hlavně tím dojížděním než prací jako takovou.

juliia
27. říj 2017

@fanunka
Kdyby bylo kde, tak bych si na pani doktorku stezovala. To nemohla myslet vážně. Takze, kdyz se nekomu nedaří, tak proc chodit do CAR, staci vymenit chlapa. Je to k smichu, vlastně mnohem vic k placi bohužel. 😲😖

juliia
27. říj 2017

@volfici
Moc dekuju😘 I tobe at se dari a všechno vyjde jak ma!🍀

Strana