icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

piduch
28. říj 2017

@fanunka tak co, už je lip?
Ber to tak, ze by ti mohlo byt paní dr. spíš lito. Ona asi nema ve svem životě toho praveho muže, bez ktereho si nedovede predstavit další život, nebo jí minimálně není takovou oporou jako tobě ten tvůj...její smůla. Ty ho máš a to ostatní se da řešit i jinak.
Mě můj muž řekl, že radeji život bez dětí (a to po nich fakt touží) než beze mě...a ja to citim stejně.
To co tady všechny prožíváme je extrémně psychicky i fyzicky náročné a paní dr. je proste jen trubka.

piduch
28. říj 2017

Ach jo, tak jeden bobik zacal zaostavat ve vyvoji. Jeste ho nechaji jestli se nerozbehne a zitra se uvidi jestli budou odebirat z jednoho nebo z obou. Zavolaji az v pondělí co se povedlo a jestli šel nejaky do mrazacku. 😶

juliia
28. říj 2017

@piduch
Drzim palce 🙏🍀🍀🍀

adydejka2609
28. říj 2017

@piduch taky držím palce 🍀 musí to dobre dopadnout!

rosalline
28. říj 2017

@juliia asi Anoo, budou to vánoční dárečky ... 🎁❄😍❤

rosalline
28. říj 2017

@jeanne_g já se taky odhodlávám ke cvičení. Chtěla bych něco shodit, mám teď vyšší tlak ☹ ta stimulace se mnou pěkně zacloumala. Hlavně že už nejsou zmádné bolesti. Už se tak nemůžu dočkat transféru, zase na druhou stranu se bojím výsledků. Ať je těch mých 7 ☃☃☃☃☃☃☃ v pořádku.

rosalline
28. říj 2017

@janaspo prostě je nám souzeno jít i do transféru spolu 🙂 pěkně to tedy s tebou zamávalo. Ale určitě už jsi na cestě být ok. Marodíš nebo chodíš do práce?

rosalline
28. říj 2017

@koudelka82 taky mám předsevzetí, že nebudu testovat ...😀 , že počkám do krve, ale znám se... jednoho dne se probudím a bude to... že to chci vědět. Zatím jsi Ok? Žádné špinění nic? Moc na tebe myslím. Táhne se to strašně, ještě 3 týdny do výsledků ....

koudelka82
28. říj 2017

@piduch držím pěsti 🍀 Určitě to dobre dopadne ❤

koudelka82
28. říj 2017

@rosalline přesně! 😀 taky si to říkám, ze nebudu testovat, ale pokud to v pondělí nedostanu jak mám, tak už budu mít brouka v hlavě 🙂
Zatím je vše OK, občas me trochu popíchne v podbrisku, tak doufám, ze to nejsou nějaké příznaky blížící se MS. Můžou to být i vaječníky po stimulaci, co já vím?
Moc Ti preji, ať Ti to co nejrychleji uteče a budu se těšit, až sem budeš psát Ty, ze už mas jednoho bobanka (nebo dva) v brisku ❤

koudelka82
28. říj 2017

@rosalline jinak zatím žádné spineni, ale uplne toho děsím, pokaždé, když jdu na záchod 😀 nesmí to přijít, nesmiii 🙏🙏🙏

koudulinka
28. říj 2017

@koudelka82 holky jsem na tom stejne v pondeli to bude tyden po ket ja priznaky zadne jen obcas podbrisek ale Dr rikal ze je to utrogestanem a ja teda na ms necekam protoze to dostanu az vysadim utrogestan driv ne...

piduch
28. říj 2017

Holky prosim vas, kdy jste po OPU začali cvičit?

janaspo
28. říj 2017

@rosalline Jsem na neschopence .... Dr. mi řekla, že už tam zůstanu, což si teď neumím představit ... Uvidíme

fanunka
28. říj 2017

@juliia hmm to nas svatou pravdu

fanunka
28. říj 2017

@piduch dekuju dnes jsem se zamestnala fyzicky tak nebyl cas myslet na pani dr. Jinak tvuj manzel to citi uplne stejne jako ja

koudelka82
29. říj 2017

@koudulinka a kdy se chystas testovat ? 🙂

koudulinka
29. říj 2017

@koudelka82 no zitra to bude teprv tyden po ket tak chci vydrzet az do nedele a v po pojedu na krev...ale zadne priznaky nemam zatim tak nevim...

volfici
29. říj 2017

@koudulinka na příznaky nedej, někdo má a někdo nemá. Držím moc palce 🍀

marryline
29. říj 2017

@piduch ahojky, tohle by mě taky zajímalo. Nevíte některá, zda po ivf můžu cvičit? Myslím po 12tt nebo tím že jsem po ivf je to automaticky zakázáno?

evawest
29. říj 2017

@marryline IVF by se zakazem cviceni nemelo mit nic spolecnyho, me lehke cviceni na klinice primo doporucovali. 😉

luciebx
29. říj 2017

@marryline cvičit můžeš. Zlehka víš jak. Tehu cvičení je všude mraky na beru a tak. Určitě ne drastické cvičení. Všeho s mírou dobrý

koudelka82
30. říj 2017

@piduch Ahojky, tak co Tvoji bobanci? Už něco víš ? Myslím na Tebe ..

koudelka82
30. říj 2017

Holky, tak dnes mi poslali mail, ze máme 2 mrazáčky ❄☃❄☃

piduch
30. říj 2017

@koudelka82 dekuju a gratuluju!
Mě akorát volali, ze mame jednoho mrazáčka ❄
Už jsme se doma dohodli, že pokud dojde k KET, necham si napsat nemocenskou, abych si pak nevycitala, ze jsem neudelala maximum. Mam extrémně stresovou praci a to nemluvim o tom, že začne sezona rymicek a chripecek...

piduch
30. říj 2017

@suzzikk jak to vypada a tebou?

suzzikk
30. říj 2017

@piduch Bohužel ☹ Dnes 11 den a na testu ani ťuk ☹

koudelka82
30. říj 2017

@piduch taky dekuju. Ale ještě není vyhráno, však víme 😒
ty jo, tak jeste ze je alepson jeden bojovnicek . To bude určitě šampion ! :-*

juliia
30. říj 2017

@piduch
To bude urcite ten pravy bojovník, tak at ted rychle utece čekání na výsledky 😘
A s tou dovolenou ti to schvaluji.👍

@koudelka82
Super, jeste 2 mrazacci!👏
A jak se citis?

Me dnes ceka 2.kontrola, kdyz to půjde dobre , tak se dozvíme termin OPU.

piduch
30. říj 2017

@suzzikk to mě mrzí😟 jeste ale porad není vsechno ztraceno. Drz se!

Strana