icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

piduch
30. říj 2017

@koudelka82 jj vyhrano bohuzel neni a ještě dlouho nebude😕

piduch
30. říj 2017

@juliia vubec nevim jak ted přežít to čekání😱

Nějaká dobrá rada jak se nezblaznit?

koudelka82
30. říj 2017

@suzzikk moc me to mrzi. Některým holkam se ukázal třeba až 12.,13.den, ale chápu, ze už nevěříš 😔 Mas ještě nějaké v mrazacku?

juliia
30. říj 2017

@piduch
Mne nejvic pomohl partner, bez nej bych to asi nedala.
A rad jsem dostala požehnaně. Musela jsem se s tim nakonec poprat po svem, taky nám pomohlo, ze jsme se akorát stěhovali, takže jsem mela kam upinat svoje myšlenky.
Jak dlouho mas čekat? U nas to bylo přes 5 týdnů.

koudelka82
30. říj 2017

@juliia Super, tak držím pěsti a dej nám vědět, jak jsi dopadla a kdy pujdes na OPU 🙂
Joo, mám úplnou radost, i za ty dva ☃☃ jsem strašne rada! Minule nebyl ani jeden a to bylo teprve neštěstí. Cítím dobre, jen me občas poboliva v podbrisku, ale těžko říct, k čemu to směřovat, možnosti je spoustu 😀 bud blížící se MS (dneska ji mám dostat), nebo hormony a nebo v tom nejlepším případě těhotenství 🙏😀

suzzikk
30. říj 2017

@koudelka82 bohužel nemám. Při prvním IVF i teď při druhém nám zbylo jen jedno které mi vložil

juliia
30. říj 2017

@koudelka82
Dekuji 😘

Dnes 9.DC, vlevo 1 folikul 18mm, vpravo 1 folikul 15mm. Zitra vecer ovitrelle a ve čtvrtek rano punkce bez narkozy. Pry se uvidi zda vpravo staci dorust.
Tak moc si preji alespon jedno poradne kvalitni vajicko. 🙏❤

juliia
30. říj 2017

Jeste dnes pichnu teda cetrotide, aby folikul vydrzel. Jaky je vlastně jeho ucinek? Kdyz uz ho zitra nepicham, tak jak to vydrzi vlastne neprasknout?

volfici
30. říj 2017

@juliia řekla bych že od zítřka už si to bude zase řídit Ovitrelle. Je to věda, ty hormony 😉
Určitě bude aspoň jedno perfektní ✊

raelyn
30. říj 2017

@suzzikk to mě mrzí 😒 znám tuhle beznaděj. Vím že je to asi brzy, ale zkus se zeptat na lázně. Mě teď čeká poslední KET a právě jsem po lázních, tak moc věřím, že se to už podaří. Každopádně je to aspoň trochu odpočinek 😉 drž se

suzzikk
30. říj 2017

@raelyn Kde jsi byla ? A sama nebo s přítelem ? 🙂 Držím palečky 🙂

raelyn
30. říj 2017

@suzzikk ve Františkových lázních, manžel pak na poslední týden přijel za mnou. Bylo to fajn, tak doufám, že ten klídek ještě vydrží 😍 aspoň do KETu. Doporučuji se aspoň zeptat

suzzikk
30. říj 2017

@raelyn A platila jsi něco ? A kde jsi se ptala ? V Caru ?

raelyn
30. říj 2017

@suzzikk jo jo doplacela, je to individuální. Zkus diskusi : Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních. Probírala jsem to v CARu, dostala od nich doporučení , předala svému gyn. a vyplněnou žádost odnesla na pojišťovnu.

linusha
30. říj 2017

@suzzikk určo se na lázně optej mě po 2 neúspěšných IVF lázně poj. schválila, též jsem byla ve Františkových lázních 🙂

@raelyn kdys byla ve FL? Nepotkaly jsme se tam náhodou? Já se vrátila min. neděli a byla tam měsíc 🙂 Klídek snad vydrží, já v lázně též věřím že mají kouzelnou moc 🙂

jeanne_g
30. říj 2017

@koudelka82 To je supeeer, dva mrazacci. Tak to dopadlo skvěle 😊. Něco mi ale říká, ze si v mrazáku ještě pobudou, než na ne prijde rada...😉. Co test?

raelyn
30. říj 2017

@linusha přelom září říjen 😉

jeanne_g
30. říj 2017

@juliia Drzim palce a přeju krasne 2 vajicka 😊

linusha
30. říj 2017

@raelyn tak to jsme byly úplně nastejno 🙂

jeanne_g
30. říj 2017

@rosalline Tak to bych se vůbec nebála, určitě jich je 7 bude spoustu v pořádku. Já s těma 3 jsem lehce nervozni, tak snad to dopadne🙏

suzzikk
30. říj 2017

@linusha Tak já se ve čt zeptám,až tam půjdu 🙂

suzzikk
30. říj 2017

@raelyn
@jeanne_g

V jakém Hotelu jste byli ? 🙂

raelyn
30. říj 2017

@suzzikk Savoy, ale prý to není moc běžné ubytování. Vše bylo v hotelu a já byla spokojená. Hodně holky byly na Luise, Metropolu, Goethe, Adleru a co vím tak i na Pawliku. Je to o ceně a dostupnosti kapacity.

koudelka82
30. říj 2017

@suzzikk ach jo, to je na pytel 😕 Vím, jaké to je a jak se cítíš 😔 Při prvním IVF jsme neměli taky nic na zamražení a dokonce se nevyvinulo, tak jak by mělo, ani jedno, zaváděli mi morulku a nechytla se, šance byla malá. Ted mají v Caru, kam chodím, nový inkubátor Geri, dali jsme si ho, bylo to zadarmo a ze 4 oplodněných vajíček se dobře vyvinuly tři. Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, ani jsem nedoufala, že by to nějaké mohlo dohnat, když jsem volala 3.den, měli jsme 3x6bb, 1x7bb, říkala jsem si, že to dopadne stejně jako minule. Ten 3.den jsem to oplakala, holky mě tady povzbuzovaly a ony to nakonec dohnaly. Nevím, čím to bylo, oproti 1.IVF jsem měla jiné stim.léky, o 1 den dýl jsme vajíčka nechaly dozrát a použili jsme ten Geri inkubátor. Jestli něco z toho tomu pomohlo, netuším. Zkoušeli jste také něco jinak oproti 1.cyklu?

koudelka82
30. říj 2017

@juliia Určitě dorostou a budou to kvalitní vajíčka 😘 Ve čtvrtek na Tebe budeme myslet a budeme držet pěsti ❤ Bez narkózy? už jsi byla někdy? já si tu narkózu vždy užívám 🙂 pak mi napíšeš, jaké to bylo, já bych se asi bála, jsem ráda, že radši nevím, co se děje 🙂

koudelka82
30. říj 2017

@jeanne_g joo, dopadlo to líp, než jsme čekali 🙂 Dnes jsem měla termín MS, ještě jsem netestla, při prvním ivf jsem testovala už myslím od 6.dne a ten duch se tam prostě neobjevil ani ty další dny :D tak už se bojím testovat. Bojím se zase toho zklamání. Teď jsem aspoň ve fázi, že si můžu myslet, že možná jsem těhotná 🙂 Uvidím zítra, jestli to bude silnější než já :D Ale děkuju, jsi milá, doufám, že budeš mít pravdu 🙂 😘

suzzikk
30. říj 2017

@koudelka82 ne všechno bylo stejné. Já teď ale už změním Car,chci jít do Iscare tam taky ten Geri mají a 100% to chci zkusit s ním. Ale stojí asi 4tis. Kde ty jsi že ho zadarmo ? 🙂 A máš i ten USB náramek ?

linusha
30. říj 2017

@suzzikk já byla na Metropolu 🙂

juliia
30. říj 2017

@jeanne_g
Dekuju moc 👎 a urcite to ti tvy 3 bojovnicci zvladnou a budou stoprocentni! 👍

@volfici
Mas pravdu, doktor mi kladl na srdce, abych ovitrelle pichnula presne na čas. 😉

@koudelka82
Uz jsem loni 1x OPU bez narkozy mela. U tech nativu se to nabizi. Da se to zvladnout, je to akorat neprijemne. Navic ted mam uplne uzasneho doktora, tak se kousnu a dam to!

juliia
30. říj 2017

@jeanne_g
Tam mel byt samozřejmě 👍😍

Strana