icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

koudelka82
30. říj 2017

@suzzikk v Reprofitu. Mají to jako novinku, tak možná proto to mají zadarmo. Divala jsem se, ze třeba v Heliosu za to chtějí 7000,- !! Když bych šla na 1.ivf, tak bych si ho asi nedavala, kdyby se za to platilo, ale při 2.ivf už jsem věděla, ze se nám emryjka špatne vyvíjely, takže bych do toho šla tak jak tak. To je Škoda, ze ti v Caru nezkusili něco jinak, než v 1.cyklu. Určitě bez jinam a pokud jste měli špatný vývoj, Geri zkuste 🙂 Ovšem, co nám teď pomohlo pro lepší vývoj, to nezjistíme 🙂 USB náramek jsem neměla, to je k čemu ? 🙂

koudelka82
30. říj 2017

@juliia tak super! Pokud to nějak neboli, tak se to asi dá vydržet 🙂 a aspoň už víš, do ceho jdeš a nemusíš se bát 😉

koudelka82
31. říj 2017

Holky, tak dnes jsem testla a nic, uplne snehobilo 😢

juliia
31. říj 2017

@koudelka82
😢 to me moc mrzi...kolikátý den po ET jsi..treba se jeste ukáže
Budu dal drzet palce 🙏

rosalline
31. říj 2017

@koudelka82 koudelinko, to mi neříkej...:o(. Každý den se sem na tebe chodím dívat, jestli je vše, jak má :o(((((. Tohle je jak rána mezi oči :o(

koudelka82
31. říj 2017

@juliia byla jsem v pondělí, takže pokud se počítá i den transferu, tak jsem 9.den

rosalline
31. říj 2017

@janaspo ...a jak si doma užíváš? Já to musím zaklepat, mám opravdu klidnou práci, kterou zvládám lehce. Hádky mám akorát se šéfem ohledně politiky :o). Už víš něco nového?

koudelka82
31. říj 2017

@rosalline jooo 😔 jsi hodna. Nevím, co bylo zase špatne . 4dny po transferu jsem jen ležela, byla jsem v klidu.. to asi člověk nijak neovlivní.

janaspo
31. říj 2017

@rosalline Noo pracuji i tak trošku ... tak to docela jde ... Jinak nového asi nic ... Nálada je u mě hodně na vlnách ... chvíli v pohodě, ale pak to na mě zase padá. Ty máš nějaké informace o svých bojovnících?

rosalline
31. říj 2017

@jeanne_g tak už máme před sebou tři týdny čekání ...:o). Dva týdny už za námi. Ačkoli u vás to bude asi dřív? No hele, i tak se bojím. když jsem četla , že od 37 víš, je každé druhé embryjko špatné..a mě je ještě víc...tak optimisticky doufám, že 1/3 bude ok,t.j. 2,3 embrya ....

rosalline
31. říj 2017

@janaspo nemám vůbec žádné zprávy. Dle mých výpočtů budu čekat ještě tři týdny, než mi řeknou výsledky. tj. do 20. listopadu. Dostanu to tak 18. listopadu a nevím, jakým způsobem se transfér připravuje....jestli tak, jak si myslím, tak by mohl být 11. prosince...tzn. testování by fakt vyšlo +- na Vánoce :o))))))))))))))))))))))))

rosalline
31. říj 2017

@koudelka82 budeš moct mít hned další měsíc KET? Moc mě to mrzí. Nemám zkušenosti s tím, kdy se čárka objeví nebo ne. Moc bych ti přála, aby se ti ještě ukázala.

juliia
31. říj 2017

@rosalline
@janaspo
@jeanne_g

Holky moc vam drzim palce...ty jo uz 3 tydny za vami jo? To to docela uteklo. Za chvilku tu budou vysledky.🙏❤

@koudelka82
Taky si myslím, že to nijak zvlášť clovek neovlivní. Bud se chytne nebo ne. Jinak 9.den muze byt ještě brzy, to se jeste // mohou objevit. Kazdy to ma jinak.🙏😘

koudelka82
31. říj 2017

@juliia Přesně tak, člověk to nijak neovlivní.
@rosalline Já taky nevím, nikdy se mi II ještě neukazaly. Asi to tak mělo být. Naštěstí máme ještě ty dva mrazacky. Kdy se muže jít na Ket a jak to probíhá ?

handulkak
31. říj 2017

Ahoj.
Můžu se přidat? 🙂

luciebx
31. říj 2017

@handulkak vítej.

handulkak
31. říj 2017

@luciebx dekuji

volfici
31. říj 2017

@koudelka82 třeba se čárka ještě ukáže, jsi osmý den po transferu, to se někomu ukáže, ale někomu nemusí. Ještě to nevzdávej.

koudelka82
31. říj 2017

@volfici dekuju, uvidim, zkusím ještě další dny. Říkám si, ze dokud jsem ještě nezačala špinit nebo nedostala MS, tak to nemusí být ztraceno.

Je tady někdo, komu se neukazal 8.den a až později ano ?

handulkak
31. říj 2017

@koudelka82 zkus 12 dřív bych ne testovala.
Držím palečky.

Já testovala vždy dřív a nic.
Poslední jsem testovala 14 den. A už byla hodně silná.
Takže si myslím, že 12 by mohlo byt něco vidět. 🙂

handulkak
31. říj 2017

@koudelka82
Já měla všechny IVF bez narkozy, hrozne se ji bojím.
A dá se to zvládnout. 🙂

koudelka82
31. říj 2017

@handulkak Ahojky, dekuju 🙂
A ty jsi testovala taky někdy 8.den a nic a ukázala se až další dny ?

juliia
31. říj 2017

@handulkak
Ahoj, ty jsi samoplatce? Ja prave uz jo, v zari mi bylo 39. Ted zkousim soft cyklus s clostikem, ve ctvrtek mam punkci prave bez narkozy. Nabizeli mi dychat si nějaký plyn...ale uz jsem to loni jednou bez narkozy zvladla, tak uvidime.
A ty to mas ted jak?

handulkak
31. říj 2017

@juliia
Ano, jsem samoplatce.
Já šla bez narkozy i na 11 vajíček.
A bylo to v pohodě. 🙂

Já teď čekám na MS a začínám stimulovat.

juliia
31. říj 2017

@handulkak
Cim budes stimulovat a v jakem si CAR? Davas nejakou zmenu oproti ostatnim pokusům?

handulkak
31. říj 2017

@juliia
Mám Puregon pen a už jsem ho měla i před tím. 🙂

Co mas ty?

luciebx
31. říj 2017

@handulkak taky sem byla samoplatce. Mazec ceny.

evawest
31. říj 2017

@juliia Na dychani toho plynu urcite kyvni. Je to super vec, krasne otupi. 👍 Ja ho mela zrovna vcera u odberu vajicek bez narkozy.

juliia
31. říj 2017

@handulkak
Ja mela v srpnu Gonal, 6 vajicek, 5 oplodneno, 2 vydrzela prodlouženou kultivaci, ale nedopadlo PGD.
Změnila jsem CAR a
ted zkousime vyprodukovat 1-2 vajicka, ale kvalitnejsi, mam clostilbegyt tbl.+ cetrotide a dnes ovitrelle.

juliia
31. říj 2017

@evawest
Hlava po nem neboli?

Strana