Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Mě bude 36 a manželovi 41 a taky nikdo nikdy nemluvil o genetice
Ahoj holky, včera dorazily výsledky pgs. Moc optimistické to není, ze 3 embryí je jen 1 zcela v pořádku, ostatní dvě jsou mozaicistní. Prý ještě zkonzultují s genetikem, jestli se vůbec budou zavádět ☹ Achjo ☹( Vím, měla bych být ráda za to jedno, ale doufala jsem, že při třetím ivf už konečně půjdu k transferu s tím, že mám ještě něco v záloze...
@koudelka82 Díííky, já vím, je potřeba doufat. 🙏 Bojím se, že to zas nedopadne, už fakt trochu dochází síly ☹(( Tys teda dělala test a zatím nic? Kolikátý jsi den po transferu? Třeba se ještě ukáží //, držím palce...
@jeanne_g tak ty už máš výsledky..... Už i to jedno je zcela v pořádku, všude se píše, že je 70% šance na úspěch ...tady jsem něco našla: http://www.sanatoriumhelios.cz/muze-byt-piti-ka...
píší tam o těch mozaicistních embryích.....
@jeanne_g já Tě uplne chápu a vím, jak Ti je. Taky se hrozne bojím, ze nevyjde ani jeden Ket a budu muset vše podstupovat znova. Já jsem byla na ET minule pondělí, testovala jsem toto úterý a nic, ani duch. Myslím, ze by tam už něco málo bylo. Měla jsem to dostat v pondělí, zatím nic, nejspíš to brzdí Utros. Ale zkusím ještě zítra testnout, ale myslím, ze to bude marné. V pondělí mám jít na krev , ale to jsem v práci, tak jsem premyslela, ze si zajdu jen třeba do místní nemocnice Jako samoplatce, ať nemusím kvůli tomu do Brna.
@rosalline Díky za odkaz. Dostala jsem dneska zprávu z pgs, jedno z těch dvou je komplexní mozaika, druhé má uvedeno nějaká procenta. Takže teď budeme čekat na vyjádření genetika.
@koudelka82 Neboj, je velká pravděpodobnost, že aspoň jedno se chytí. A zkus znova testík, třeba bylo ještě brzo.
@jeanne_g jojo, zkusim zítra a to se rozlouskne .

@marryline ano dělali nám rozbory chromozomů a nějaké další testy a dědičné choroby. U manžela se zjistil problém v chromozomech, proto naše embrya musela na PGS. Ale tyto vady jsou poměrně vzácné 🙂 No jelikož mi prcek dnes intenzivně okopává vnitřnosti tak bude snad v pořádku 🙂
Tobě budu držet palce aby všechno dobře dopadlo, určitě dej vědět. Myslím že když se povedlo takto krásně na 1. pokus tak bude mimčo určitě zdravé. Kdyby nebylo, tak by se třeba ani nechytlo 🙂