Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
nejhorší je, že ti nikdo neřekne v čem byla chyba.. at se třeba tomu vyvaruješ do budoucna, kdyby to šlo ovlivnit.. akorát příčiny nejdou zjistit.. :(
@vkackah moc mě to mrzi a posilam hodně sil 😢
Holky. Píšu z porodnice. Ráno bolesti dali nás na monitor. Udělali testy. Proto vypadá na předčasný porod. Píchal steroidy zítra další aby urychlili vývoj plic u malé. Naštěstí čípek zavřeny. Tak prý snad dva týdny ještě vydrzime. Doufám ze zítra půjdeme domu.
*tyjo
@luciebx moc držím palce ať to spolu ještě dva týdny zvládnete! 🍀🍀🍀
Holky dík. Nejvíc mě trápí křeče do žaludku. Si připadám jako bych někde něco chytla. No ale testy vyšly pozitivně tak tu lezim no. Nuda. Co vám budu povídat.
Holky mam dotaz. V ut zacinam dlouhy protokol, jdu si pro 1. Injekci 22DC. vim ze jsem blahova, ale ciste teoreticky kdybych byla tehotna nemuze mi ta injekce ublížit?
Tak u nás lepší zprávy po ránu. Bolesti pryč. Mám znovumonitor zatím dobrý. Tvrdnuti ustálo ale domu až zitra no

@vkackah neeeeeeeeee to neeeeeeee