icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
3. lis 2017

@vkackah neeeeeeeeee to neeeeeeee

sticker
marryline
3. lis 2017

@vkackah Ježíš neeee😢 v kolikátem tt jsi byla? Je mi to moc líto :( měla jsi nějaké krvácení nebo jak ti na to došli? Přeji pevné nervy a hlavu vzhuru❤

juliia
3. lis 2017

@vkackah
😢😢😢
Drz se!!!!! Moc me to mrzi!!!

volfici
3. lis 2017

@vkackah neeeee, tenhle týden je nějak naprd, ve skupině květnovek tento týden taky holky odpadávají strašně moc 😢 to mě moc mrzí

vkackah
3. lis 2017

@luciebx
@marryline
@volfici
@juliia

Holky, moc děkuji.. dneska prdolu zapijeme, obrečíme a zítra snad bude lépe... jinak neměla jsem žádné potíže, 16.10 krásné srdíčko, a dneska nic.. podle UTZ to vypadá že pár dní po kontrole přestalo bít...

marryline
3. lis 2017

@vkackah to je hrozne :( a já si říkala, že když jsem 10tt,ze už jsem za vodou, ale když to teď čtu, tak se může stát cokoliv :(

volfici
3. lis 2017

@marryline kdykoliv cokoliv, já jsem taky pořád jak na trní, člověk si řekne, že to nejhorší období je za námi a stejně ta jistota je asi až po porodu.... Je to nápor na psychiku jako blázen 😕

vkackah
3. lis 2017

@marryline dle MS jsem dneska 11+2, akorát prcek před 3 týdny boj vzdal..

rosalline
3. lis 2017

@vkackah moc mě to mrzí 😢 hodně síly 😢

fanunka
3. lis 2017

@vkackah achjo je mi to moc lito :(

gabcat
3. lis 2017

@vkackah Je mi to moc líto, drž se ☹

piduch
3. lis 2017

@vkackah je mi to moc lito😢 hodně sil...

vkackah
3. lis 2017

nejhorší je, že ti nikdo neřekne v čem byla chyba.. at se třeba tomu vyvaruješ do budoucna, kdyby to šlo ovlivnit.. akorát příčiny nejdou zjistit.. :(

koudelka82
3. lis 2017

@vkackah moc mě to mrzi a posilam hodně sil 😢

hanimili
4. lis 2017

@vkackah
Taky mě to moooc mrzí😢
Ja si to zažila taky pred 4 lety v 15tt odtok plodove vody bylo už pozdě na cokoliv.
Musíte se s Tím co nejdřív srovnat a nechat to za sebou osud si s námi pěkně zahrává.
Věřím že brzy budeš o5 těhotná a to už bude vse o.k drz se❤

vkackah
4. lis 2017

@hanimili děkuji.. chtěla bych zkusit imunologii zda není chyba tam a pak do toho půjdeme znovu, naštěstí máme ještě mrazáčky..

hanimili
4. lis 2017

@vkackah
Tak to je dobře a držím moc palce.Příště to určitě vyjde.
Ja si ted picham Menopur mě teprv vše čeká už aby to bylo za mnou.

luciebx
4. lis 2017

Holky. Píšu z porodnice. Ráno bolesti dali nás na monitor. Udělali testy. Proto vypadá na předčasný porod. Píchal steroidy zítra další aby urychlili vývoj plic u malé. Naštěstí čípek zavřeny. Tak prý snad dva týdny ještě vydrzime. Doufám ze zítra půjdeme domu.

volfici
4. lis 2017

@luciebx typy jo, ještě vydrž! 🍀

volfici
4. lis 2017

*tyjo

luciebx
4. lis 2017

@volfici jej aspoň dva týdny. Hlavní je ze se neotvuram

adydejka2609
4. lis 2017

@luciebx moc držím palce ať to spolu ještě dva týdny zvládnete! 🍀🍀🍀

luciebx
4. lis 2017

Holky dík. Nejvíc mě trápí křeče do žaludku. Si připadám jako bych někde něco chytla. No ale testy vyšly pozitivně tak tu lezim no. Nuda. Co vám budu povídat.

fanunka
5. lis 2017

Holky mam dotaz. V ut zacinam dlouhy protokol, jdu si pro 1. Injekci 22DC. vim ze jsem blahova, ale ciste teoreticky kdybych byla tehotna nemuze mi ta injekce ublížit?

luciebx
5. lis 2017

@fanunka nebudou ti dělat jeste kontrolní utz ??

luciebx
5. lis 2017

Tak u nás lepší zprávy po ránu. Bolesti pryč. Mám znovumonitor zatím dobrý. Tvrdnuti ustálo ale domu až zitra no

anette30
5. lis 2017

@luciebx jee, čtu, že ležíš v porodnici..tak hlavně, že už je to lepší. že ti píchli kortikoidy je jen dobře, hodně to miminku pomůže, kdyby náhodou. A držím moc palečky, at se tě ještě bobiš aspon ty dva týdny drží

luciebx
5. lis 2017

@anette30 děkuji. Včera sem byla vystrrasena dnes už lip muž už je na cestě. Ta injekce stipe jak svina. Mám kanilu co je nepříjemná a případnu si jak vochrnuta ha ha. Ještě mi dávají atd na ustaleni. Asi zabrali páv břicho netvrdne

fanunka
5. lis 2017

@luciebx nebudou ten delali v pondeli

raelyn
5. lis 2017

@luciebx jej co to čtu 😲 nestresuj se a hodně odpočívej v nemocnici vědí co dělat, drž se a držím palce ať je vše brzy OK

Strana