icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

volfici
18. lis 2017

@hanimili ahoj, tak co, víš něco nového o prďouskách?

volfici
18. lis 2017

@juliia a co ty? Došla MS nebo se něco změnilo na testech? 😊

hanimili
18. lis 2017

@volfici
Ahoj dnes je to 3 den to nepisou,az zítra no jsou to nervy teda snad bojuji všechny 3 spolu 😉

juliia
18. lis 2017

@volfici
Presne jsi to odhadla, dnes rano u me zatukala na dveře, takze dnes 1.DC. 2 dny se nekde toulala, ale je mi kupodivu dobře. Jen se budu muset preobjednat na UZ z patka az na pondeli...v patek by to byl 7.DC a to by tam jeste nic moc nevidel.

misko5
19. lis 2017

Ahoj holky, test 9.d. od Et. - bílo :-I

petabb
19. lis 2017

@merilina Ahoj, já naprosto souhlasim s @hanyas . Moje doktorka byla taky pro zavedení jednoho embria a neviděla jsem za tim jen zisk pro kliniku. Většina klinik se přiklání k vložení právě jedno embria. Tim, že se zavedou obě, se šance nezvedá. Naopak, když půjdeš na dva pokusy za sebou, tak máš šanci vyšší. Nehledě na to, že donosit dvojčata do nějakého přijatelného týdne těhotenství taky neni uplně sranda. U nás ve skupince se hodně dvojčátek rodilo dřív s nízkou porodní váhou a jedný holčině bohužel i jedno zemřelo (po 30tt). Já bych do dvou nešla 🙂

volfici
19. lis 2017

@misko5 😕 ach jo, ale třeba se ukáže později 🍀

hanimili
19. lis 2017

Tak dnes zase čekám mail jak se daří vajíčkum davaji si na čas jsem stoho na nervy ☹

misko5
19. lis 2017

@hanimili to věřím...taky jsem byla..
Ted jsem zase nervozní, jestli to vyšlo..furt něco..
Špatně spím, cítím, jak mi začíná být psychicky nedobře, fuuuj..házím se do klidu jak můžu..Poraďte, co na nervičky..
Já dala 30 000,-/za minimálku..kolik to stálo vás?

hanimili
19. lis 2017

@misko5
Tak už vim vysledek máme 2 ideální vajicka a to třetí to bohužel nezvládlo😔
Zitra transfer držte palce❤
A dáme jen jedno😉

hanimili
19. lis 2017

@misko5
Jo a nas to stalo 31tisíc 😮

volfici
19. lis 2017

@misko5 vím že je to děsný klišé a pošleš mě někam, ale přepni. Jděte do kina, zahaj lehký vánoční úklid (nic těžkého ale netahej, co kdyby), vybírej dárky pod stromeček, uvař něco dobrého...... Uvař si dobrý čaj a vezmi si knížku. Před spaním meduňkový čaj s troškou medu.

antoaneta
19. lis 2017

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat a třeba se i k Vám přidat. Teď aktuálně stimuluji, mám krátký protokol (Envola, Synarel, Menopur), zítra jdu na další kontrolní odběry a ultrazvuk a předběžně středa čtvrtek to vypadá prý na odběr vajíček. A teď ta otázka. Od pátku večera jsem hrozně nastydlá. Teče mi z nosu, z očí, pšikám, zalíhají mi uši, cítím nosohltan. Děsím se že mi řeknou že se to musí odložit a všechna ta námaha, lítání po doktorech, užívání hormonů i peníze budou fuč. Jasně do středy, nebo čtvrtku můžu být už zase lepší, ale co když taky ne? Dopuji se vším, co jsem doma našla, ibalgin nastřídačku paralen, něco na cumlání, ale zatím žádná sláva. Ani nevím, jestli vůbec při té stimulaci tohle všechno můžu. Nevíte prosím?, nebo nemáte některá s tím zkušenosti? Myslíte že budu moct pokračovat a podstoupit pak tu narkózu? Můžou mě uspat? Děkuji moc za odpovědi.

misko5
19. lis 2017

@hanimili zítra na tebe budu myslet, pak napiš... :-*

hanimili
19. lis 2017

@misko5
Jeee mooc děkuju :-*
Snad se to vše povede a budeme mít krásný vánoční dárek ❤🤰

hanimili
19. lis 2017

@antoaneta
Tak ja to měla úplně stejně hodně sem pila čaj se zazvorem chrchlala jak tuberak takže pastilky proti kašli a kapky.Jinak Paralen klidně můžeš v den punkce už jsem jakž takž byla o.k
Tak hodně vitamínů a odpočívej co to jde do čtvrtka to bude lepší🙂

hanimili
19. lis 2017

@misko5
Ještě pořád moc věřím že u tebe budou // ❤
Ten stres je ale hroznej asi se stoho zbláznim😂

rosalline
19. lis 2017

@juliia ahoj, ☹k nakonec mrcha dorazila? Já ji čekám v pondělí nebo úterý Včera 9DPO jsem stejně jako ty už testovala Samozřejmě sněhobílo Vždycky 5 dní před ms špiním - bez vyjímky Tentokrát čisto, tak mě to dalo takovou naději A zase jsem já bláhová skočila na špek a zase prda mezi oči

rosalline
19. lis 2017

@hanimili takže budeš mít už tenhle měsíc transfér? Já též já též, čekám na ms

rosalline
19. lis 2017

@volfici ahoooj, jak se daří tvému drobečkovi? Nevolnosti už pryč Co nového?

hanimili
19. lis 2017

@rosalline
Už zítra 😉

rosalline
19. lis 2017

@jeanne_g @koudelka82 jsem na tom úplně stejně jako vy Včera jsem testovala 😂 a nula nula nic zkoumala jsem to u okna, svítila si na test telefon, kontrolovala ho každé dvě hodiny, druhý den Termín mám v pondělí, ale zatím žádné náznaky, naopak bazální teplota je ukázkově těhotenská Jinak @jeanne_g už mám doma všechny léky estrofem budu brát 1-1-1 a budu si píchat fraxiparine Byla už jsem na té immunologii, výsledky ale budu mít až 4tého prosince, to už asi budu mít buď těsně před nebo po transféru

rosalline
19. lis 2017

@hanimili to je rychlost, to je rychlost Tak tfuj tfuj, ať se u tebe zrnko pěkně pustí kořínky 🍀

juliia
19. lis 2017

@hanimili
Krasna 2 stačí ❤❤...i jedno by bylo super 👍
Tak zitra pohodový transfer a at se drobek pekne zavrta.🙂

rosalline
19. lis 2017

@antoaneta ibalgin s paracetamolem by se všeobecně neměl míchat Ale dle mého ti tu punkci udělat musí Nemůžou tě přece nechat s kvantem vajíček a nafouklými vaječníky nebo ano? Sama jsem na to zvědavá a držím pěsti, ať jsi brzy ready

juliia
19. lis 2017

@misko5
😢 je mi to lito...ale jeste doufam, že se ta druha carka jeste ukaze...moc bych ti to prala! 🙏😘

rosalline
19. lis 2017

@misko5 ahoj miško, taky mě to moc mrzí Jsem velmi emoční člověk a vím, jak zklamání prožívám já Ty už máš jedno dítko, to se povedlo přirozeně?

juliia
19. lis 2017

@rosalline
Hele ja si rikam pokaždé, že s testovanim pockam az po 14.DC a neco mi to narusi. Ted to byla třeba bolest prsou, kterou bezne nemivam...MS stejně, sice o 2 dny později , ale přišla.
Tak to uz to mas za par a za chvilku nam tu budes psat, že jedeš na transfer...👏

rosalline
19. lis 2017

@juliia a já zase před ms mívám tak bolestivá prsa, že si je musím držet, když jdu dolů ze schodů a tentokrát nic 😀 Mám doma ještě jeden test a chtěla jsem ho dělat zítra, podle toho, jaká bude teplota a víš co, já počkám do těch 14dpo 😎 Zítra jsem 11 dpo a to mi většinou teplota padá a přichází ms

juliia
19. lis 2017

@antoaneta
Narkozu ti daji jen pokud bude v poradku krev a EKG, tak jsem to teda mela alespon ja.
Jeste se to podstoupit bez narkozy, kdyz je 1-2 vajicka nebl treba v analgosedaci.
Punkci ti ale urcite udelaji, urcite te nenechají nastimulovanou bez odberu.

Urcite můžeš panadol, ten není v KI, u ibalginu si jista nejsem.

Strana