icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

martulaz78
12. pro 2017

@antoaneta zatim nedorazila,ale test bilo....jinak ja spozdeni?nikdy.spis drive.po iui ani utros nezabrzdil ms.byla dokonce o den driv....jenze prsa nic.myslim,ze uz by se melo neco dit natoz kdyz ms nedorazila.jinak ctvrtek.mam dojit do caru na krev,takze se dovim jak to je

juliia
12. pro 2017

@martulaz78
Ja taky furt nic, dnes 14.den po IUI, vcera TT negativni a bolelo me celý den bricho...dnes to zas ustalo a nic...

martulaz78
13. pro 2017

@juliia kdy mas mit ms?ja uz 2dny spozdeni.u me zazrak tohle.test porad nic.zitra mam odbery krve

rosalline
13. pro 2017

@antoaneta já to teď po hormonální injekci dostala po 19 dnes, 24.12 začínám s estrofemem, fraxiparinem atd.,3.1.18 utz a 8.1. by měl být transfer.....je to dlouhé.....poprvé, co jsem navštívila kliniku bylo 8.9., čekám už 4. měsíc ...

jeanne_g
13. pro 2017

Ahoj holky, tak u nás to vypadá, že zase nic 😢 9. den po transferu a test negativní. Chjo, dočkáme my se někdy???!!!

hanyas
13. pro 2017

@jeanne_g to snad neee?! Zkus ještě zítra, pořád se tam může dušík objevit :-*

daphney
13. pro 2017

@jeanne_g není třeba ještě brzo? jak staré bylo emryo? Budu držet palečky ať se // ještě ukážou :-*

jeanne_g
13. pro 2017

@hanyas Nevím nevím, moc nadějí tomu nedávám. Duši bývají od 7. dne a 10. den už by měla být viditelná druhá čárka. A když není dušík dnes, těžko bude čárka zítra ☹( V sobotu půjdu na krev.
@daphney 5denní blastocysta po pgs. Brzo zas až tak není ☹(

martulaz78
13. pro 2017

@jeanne_g a mela jsi prodl.kultivaci?ja ne 3denni 6bunecny embryjko.dnes 11den od et,2 dny zpozdeni ms,ale test asi nic.zitra uz jdu teda na krev do caru.nadeje si uz nedavam moc.presto embryjko bylo 3den vyvoje tak pry pridat 2 dny na tt.oproti 5denni blastocyty.takze az 14den testovat u me.vyjadreni jineho caru

jeanne_g
13. pro 2017

@martula78 JJ, já měla prodlouženou kultivaci, bylo to 5denní embryo. Minule jsem měla ducha od 7. dne, bohužel nezesílil ☹

fanunka
13. pro 2017

@jeanne_g na norm test je brzy zkus ten krevní jestli tam něco má být tak tenhle ti to ukáže

hanyas
13. pro 2017

@jeanne_g tak je fakt, že blastocysta už by aspoň náznakem vykouknout mohla... a není tam ani pidi duch? Ani po limitu? Pošli foto, třeba něco vykoukám 🙂

martulaz78
13. pro 2017

@jeanne_g ja taky nic na tt...11den.zitra se dovim pravdu

jeanne_g
13. pro 2017

@hanyas Dneska fakt nic ☹. Ani jsem to nefotila.
@fanunka Na krev půjdu v sobotu, ten domácí krevní test dělat nebudu, to nemá cenu. Zkusím ještě zítra a pátek test z moči. Ale fakt už tomu nevěřím ☹

jeanne_g
13. pro 2017

@rosalline @koudelka82 Tak se přidám k vám lednovým transferům, holky.

juliia
13. pro 2017

@jeanne_g
Hmm, to me mrzi 😢...tak vam fandím, preci henom zvyšují po PGS šance, tak jsem věřila. Alespon mas ještě mrazacka.😘

@martulaz78
Ja termin MS včera, takze dnes 15.den po IUI, TT doma nemám, naposledy predevcirem negativni, vcera rano mi klesla BT na 36.94, tak uz jsem to čekala a ono nic. Vecer jsem po styku zacala spinit, tak uz to prislo a rano zase čisto a BT se zvedla na 37.04, ja uz se v tom svem tele nevyznám...

jeanne_g
13. pro 2017

@juliia Díky, Juli. U nás už je to druhé embryo po pgs, co to s ním nevyšlo ☹ U toho mrazáčka bohužel genetika nevyšla úplně dobře, je tam jen malá šance, ale zkusíme to.

martulaz78
13. pro 2017

@juliia ja si bt nemerim.vubec jsem do ted nezaspinila nic.zitra se dovim pravdu no.ale vidim to blbe

renda1231
13. pro 2017

holky já si mám dělat test v neděli tak uvidíme zatím ale nic je to nějaký špatný měsíc ten prosinec

koudelka82
13. pro 2017

@jeanne_g Ahoj zlato, to nám neříkej ☹ kolik dni jsi po transferu?
@rosalline
Holky tak já jdu 4.1. na tu hysteroskopii, tak jsem zvědavá, jak to dopadne a nějak ke konci ledna (okolo 24.1.) bych šla na Ket.

rosalline
13. pro 2017

@jeanne_g to mi neříkej !! :o(((( já to ani nechci slyšet. 😢 ani jsem ti nepsala, abych něco nezakřikla ...už jsem na to pověrčivá.....ale přála jsem ti to hrozně moc!!....do hajzlu !!!! :o(((((

rosalline
13. pro 2017

@jeanne_g jaké mělo známkování tohle embryo? to je v kelu! říkají, že když vyjde PGS je šance až 80% bez ohledu na věk :o(

rosalline
13. pro 2017

@koudelka82 s tou hysteroskopií mám špatné svědomí, že ji nemám. Kdyby ve mně bylo něco špatně, tak by to odhalila a já se nemusela tolik bát, jestli to v tom lednu vyjde! Je to moc dobře, že na ni jdeš.

jeanne_g
13. pro 2017

@rosalline Bylo to 3BB, blastocysta, která ještě nehatchovala, zamražená 5. den. U nás už druhý transfer dle pgs v pořádku a nic ☹(( Co je sakra špatně???!!!

merilina
13. pro 2017

To mě mrzí .. Můžu mít dotaz, co je PGS?

koudelka82
13. pro 2017

@rosalline jsem zvědavá, jestli něco najdou, co by mohlo bránit v uchycení. Já mám zase špatne svědomí, ze jsem neměla emryjka na tom vyšetření, ale když jsem se na to ptala, tak mi rekl, ze jsme mladí a ze se to děla spíše u starších páru. Ale nevím, je mi 31, nepřijdu si uplne teda nejmladší a myslím, ze by to měli dělat všem

pxtulka
13. pro 2017

@merilina to je genetické vyšetření embrií. Dají se zjistit odchylky v chromozomech...my ho měli kvůli manželově genetické vadě

rosalline
13. pro 2017

@jeanne_g ty máš za sebou hystero nebo laparoskopii?

jeanne_g
13. pro 2017

@rosalline Nemám, hystero jsem chtěla teď před transferem a doktor mi řekl, že není potřeba, že podle ultrazvuků v děloze ani náznak nějakého problému. No tak teď mi ji ale pěkně udělají a žádný vytáčky. Laparku nemám, byla jsem jen na průchodnosti vejcovodů a ok.

jeanne_g
13. pro 2017

@merilina Preimplantační genetický screening, odeberou pár buněk embrya a kontrolují chromozomy.

Strana