Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@martulaz78
Ja taky furt nic, dnes 14.den po IUI, vcera TT negativni a bolelo me celý den bricho...dnes to zas ustalo a nic...
@juliia kdy mas mit ms?ja uz 2dny spozdeni.u me zazrak tohle.test porad nic.zitra mam odbery krve
Ahoj holky, tak u nás to vypadá, že zase nic 😢 9. den po transferu a test negativní. Chjo, dočkáme my se někdy???!!!
@jeanne_g a mela jsi prodl.kultivaci?ja ne 3denni 6bunecny embryjko.dnes 11den od et,2 dny zpozdeni ms,ale test asi nic.zitra uz jdu teda na krev do caru.nadeje si uz nedavam moc.presto embryjko bylo 3den vyvoje tak pry pridat 2 dny na tt.oproti 5denni blastocyty.takze az 14den testovat u me.vyjadreni jineho caru
@jeanne_g ja taky nic na tt...11den.zitra se dovim pravdu
@rosalline @koudelka82 Tak se přidám k vám lednovým transferům, holky.
@jeanne_g
Hmm, to me mrzi 😢...tak vam fandím, preci henom zvyšují po PGS šance, tak jsem věřila. Alespon mas ještě mrazacka.😘
@martulaz78
Ja termin MS včera, takze dnes 15.den po IUI, TT doma nemám, naposledy predevcirem negativni, vcera rano mi klesla BT na 36.94, tak uz jsem to čekala a ono nic. Vecer jsem po styku zacala spinit, tak uz to prislo a rano zase čisto a BT se zvedla na 37.04, ja uz se v tom svem tele nevyznám...
@juliia ja si bt nemerim.vubec jsem do ted nezaspinila nic.zitra se dovim pravdu no.ale vidim to blbe
holky já si mám dělat test v neděli tak uvidíme zatím ale nic je to nějaký špatný měsíc ten prosinec
@koudelka82 s tou hysteroskopií mám špatné svědomí, že ji nemám. Kdyby ve mně bylo něco špatně, tak by to odhalila a já se nemusela tolik bát, jestli to v tom lednu vyjde! Je to moc dobře, že na ni jdeš.
To mě mrzí .. Můžu mít dotaz, co je PGS?
@rosalline jsem zvědavá, jestli něco najdou, co by mohlo bránit v uchycení. Já mám zase špatne svědomí, ze jsem neměla emryjka na tom vyšetření, ale když jsem se na to ptala, tak mi rekl, ze jsme mladí a ze se to děla spíše u starších páru. Ale nevím, je mi 31, nepřijdu si uplne teda nejmladší a myslím, ze by to měli dělat všem

@antoaneta zatim nedorazila,ale test bilo....jinak ja spozdeni?nikdy.spis drive.po iui ani utros nezabrzdil ms.byla dokonce o den driv....jenze prsa nic.myslim,ze uz by se melo neco dit natoz kdyz ms nedorazila.jinak ctvrtek.mam dojit do caru na krev,takze se dovim jak to je