Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@wendissek vim vim, bedlive sleduju jak to s tebou vypada 🙂 jmeno docenta nevis? Ja jdu zitra na klasickou kontrolu ke sve dr.tak na tebe budu myslet, at nam to obema dopadne na jednicku 🙂 je fajn, ze si vas hlidaji. Verim, ze vse bude O.K.... ja ted momentalne dobry. Na 1.screeningu jsme nedopadli ukazkove, tak nas cekaly tri tydny desnyho stresu, ale po kontrole v 16.tt vypada mimco v poradku. Jen zase neco s placentou. Kousek se mi odloucil, ale hojilo se to, tak jsem zvedava, co mi povi zitra. Bylo by to asi divny, kdyby nam to prochazelo bez nejakych komplikaci, vid? 🙂
@hanyas no pravdách jo taky to nemáš lehké no me screening první dopadl OK jen sem u něj mela o úplně maličkost zvedlou hodnotu hCG ale na tripl test me nehlani ona se zvedá kvulinkrvaceni mela sem mít max 2 bylo to 2,065 ale v 16 TT vše OK a ve 20 TT druhy screening taky 🙂 a už vis co to bude ?
@luciebx Luciii, Gratulace !!! Hlavně zdraví a ať Vám mala děla jen samou radost ❤
@koudelka82 dekuji. dnesni noc byla lepsi. nakonec spala s nama v posteli haha... prsa nality takze kojeni muzeme rozjet v plnym proudu. mala ted spi takze ja dala snidani synovi nakrmila psy a mam kafe. oci jak tenisaky. haha.. v poledne zalehnu a budu spat.
5. den po ET a ráno při zavádění Utroše maličko růžovo.... Tak snad je to na dobré cestě 🙏🙏🙏🙂
Ahojky tak uz sem po transferu, vse ok mam zavedenou hatchujici blastocystu. Druhe embryo ma lehkou mozaiku, ale po konzultaci s genetickou je tam jen malinkata odchylka, ktera dle ni nedela zadej problem, riziko poskozeni plodu je cca 4%. Verim teda ze zabere tohle co mam v sobe 🙂
Dneska 6. den po ET. Bolesti ustaly a je děsné vydržet netestovat. Četla jsem, ze někomu už to 6. den vylezlo 🙂
Ahoj holky, mám za sebou ivf, transfer 3denniho embrya v pátek před 14 dny. Centrum už bude mít přes Vánoce zavřeno, tak mě vyslali na kontrolu už 12. den po transferu. Dr viděl na ultrazvuku 1mm embryo, sliznice vysoká. Šla jsem tam s tím, že už den špiním, že to nejspíš nedopadlo a byla jsem fakt překvapená. Druhý den test z krve negativní. Podle dr prý ještě ani krev nemusí vyjít, že může být brzy. Mám pokračovat v Utrogestanu 2+2+2, pořád špiním. To, jak to může dopadnout, je mi jasné. Důvod, proč píšu, jen jenom ten, jestli jste se s něčím podobným některá třeba ve svém okolí nesetkala? Díky.
Stalo se vam, ze den po transfereu vam bylo "tehotne". Chapu ze takhle brzo to neni mozny citit, ale me je blivno, zaha pali jako blazen a unava o te ani nemluvim, a to do stredy jsem byla uplne v pohode.
@tetaleta tak pokud videl neco na utz, tak bys mela byt tehotna a bud se to uchytilo a bude to ok, nebo to spineni muze znamenat ze to samo odchazi. V krvi by uz melo byt taky poznat, hladina hcg tam je ikdyz to odchazi, tezko rict...

@wendissek preju pevny nervy Wendy. Taky se mi to vlece a to jsem doma. Uz mas za sebou ale obrovskej kus cesty. Ten zbytek uz bude jen o vyklusavani. Ani se nenadejes a budes mit prizneznu v naruci 😍