icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
28. pro 2017

@merilina ahoj tak co odbery krve? Kolik si mela?

jeanne_g
28. pro 2017

@fanunka Žádný příznaky nemám. Občas se mi trochu zvedne žaludek, ale kdybych se nepozorovala, ani si nevsimnu 😃

fanunka
28. pro 2017

@jeanne_g uz jsem se bala ze se mnou neni neco v poradku kdyz se citim uplne normálně🙂

hribek
28. pro 2017

Muzu mit prosim dotaz? v CARu mi rikali, ze po pozitivnim testu toho 4.1. mam nasadit i duphaston, a když sem si cetla pribalovej letak, tak tam bylo psany, ze ho nemaji používat tehotne... tak jak to je?

fanunka
28. pro 2017

@hribek tyjo koukam ze kazdy car ma uplne jine postupy... ja treba zitra dobiram posledni uttous a vy ostatni ho tu berete az do 12tt ja tam 2x volala jestli si mam prijet pro dalsi a rekli ze ne

merilina
28. pro 2017

@fanunka Nevím, výsledky budou zítra 😬 tak uvidíme... ale doufám, že ok ... testy už mám docela výrazné. Já dnes v CARu dostala recept na další Utroš a mám ho brát furt dal 2-2-2 asi až do toho 12 tt...🙂

merilina
28. pro 2017

@hribek S tím Duphastonem nevím 🤷‍♀️ ...ale snad ví, co dělají... Holky a jaké berete vitaminy? Berete vůbec nějaké?

luciebx
28. pro 2017

@fanunka s tím utrogestanem je to divné ze ti ho nenechají brát déle. Teď to závisí hodně na přírodě ale ten utros to potvrdí lépe. Já bych si ho vydupala. Nevím o nikom kdo po ivf nebral do 12 tt nejméně

hribek
28. pro 2017

@merilina dali mi v caru acidum folicum a beru k tomu i femibion

luciebx
28. pro 2017

@hribek cece to nevím ale zkus hodit otázku sem. Někdo ti určitě odpoví

fanunka
28. pro 2017

@luciebx hmm je to podivny, kdybych tam 2x nevolala... ted jsem doma jeste zahrabala a nasla jsem z minuleho IVF jedno baleni tak si ho jeste naordinuju na vasi radu 🙂 snad mi neublizi

volfici
28. pro 2017

@fanunka utroš ničemu neuškodí, taky se divím, že ti ho nenechali déle. Držím palce 🍀

handulkak
28. pro 2017

@hribek ten duphaston by mel byt to same jako utrogestan, na kterem je mimochodem take napsano, ze v tehotenstvi se neuziva.😉

fanunka
29. pro 2017

Ja beru olej 3omega, listovku, jeden citron a komplex vapnik horcik zinek tohle jsem brala pred otehotnenim tak to ted dobiram

hribek
29. pro 2017

@handulkak aha vidis. Utros beru uz dlouho tak sem to uz nestudovala. Diky😉
Jinak testik sili😉

fanunka
29. pro 2017

@hribek radost pohledět 😘

luciebx
29. pro 2017
sticker
luciebx
29. pro 2017

@hribek krasa

merilina
29. pro 2017

Tak výsledky krve jsou pozitivní ... 186 těch jednotek Hcg 🙂 To není moc, že?

merilina
29. pro 2017

Já právě beru GS Mámavit... tak nvm. 😉👍

handulkak
29. pro 2017

@hribek tak to drzim palecky.
Krasa.

jeanne_g
29. pro 2017

Holky, tak ja zas na gynde v čekárně, v noci jsem krvacela, ted už zas nic. Bojím se, ze se mrnous neudržel 😞

luciebx
29. pro 2017

@jeanne_g musíš myslet pozitivně. Hodně holky krvaci v začátku.

hribek
29. pro 2017

@jeanne_g to bude dobry neboj! Drzim palce

merilina
29. pro 2017

@jeanne_g Držím palce 🙏

jeanne_g
29. pro 2017

Díky, holky. Jsme na návštěvě u příbuzných na menším městě, mají tady mizerny ultrazvuk, takze nicmoc nebylo videt, ale sliznice i vacek zatím snad na svým místě. Vzali mi krev na hcg, tak se uvidí podle hodnoty.

fanunka
29. pro 2017

@jeanne_g uff tyyblaho :( to je potesenicko teda? A nejake leky ti dali?

hribek
30. pro 2017

Dneska jinej test. Zda se mi nejakej slabsi😯

merilina
30. pro 2017

@hribek zase ta čárka je širší 😉

merilina
30. pro 2017

Já zas nevím ... včera mě objednali na vyšetření až 18.1. Jak já do té doby budu vědět, že jsem pořad těhotná? Hcg je v krvi i když třeba už nebudu, ze?

Strana