icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
30. pro 2017

@hribek má méně barviva. Neboj vše jde jak má

rosalline
30. pro 2017

@jeanne_g ahoj, jak ti je dnes?

rosalline
30. pro 2017

@hribek tak oni s se mělo měřit ob den. Ale dle mého je silnější do šířky 😃

rosalline
30. pro 2017

@luciebx jak ty zápasíš s novorozeňátkem? Rodila jsi tady nebo venku?

jeanne_g
30. pro 2017

@rosalline Blby 😞 Mám už regulérní menstruaci. Zítra si teda ještě nechám nabrat hcg pro kontrolu, ale vypadá to, ze je to v p...😢

rosalline
30. pro 2017

😢😢😢 do hajzluuuuuuuuuuu 😢😢@jeanne_g jsi pořád u příbuzných? Máš bolesti? Nechci ti dávat falešné naděje.... ale je malá pravděpodobnost , že se to ještě srovná. Měla jsem tak velkou radost z tvých testů... půjdeš na pohotovost?

jeanne_g
30. pro 2017

@rosalline Nee, jeli jsme domu. Byli jsme u partnerových rodičů a fakt jsem nechtěla se tam sesypat. Půjdu zítra na pohotovost na tu krev.

koudelka82
30. pro 2017

@jeanne_g Ach jo, to snad neee 😠😢Zítra nám dej vědět, jak jsi dopadla na krvi. Držíme pěsti 🙏😘

hanyas
30. pro 2017

@jeanne_g co to ctu, proboha? Den tu nejsem a tohle? Beru, neves hlavu. I MS muze byt v poho! Udajne az 12% tehulek na zacatku menstruuji. Verim, ze patris mezi ne! Hlavne, aby se mrnousek drzel! 🙏

hanyas
30. pro 2017

@hribek jinej test muze zkreslovat 😉 a jinak, treba ja mela pocit, ze mi 10.den test nesili. Byl stejnej, mozna i slabsi nez predesly den. Letela jsem na pohotovost na krev, hCG bylo pekny. A dalsi den uz se rysovala pekna dalnice 🙂

hanyas
30. pro 2017

@merilina pokud by to embryjko vzdalo, hCG by ti zacalo klesat. Zkus jednou za par dni curnout na test a uvidis, ze bude porad krasna dalnice 🙂

fanunka
30. pro 2017

@merilina to je hrozna nejistota... ja si myslim ze kdybys nedej boze tehotna nebyla ze zacnes krvacet

fanunka
30. pro 2017

@jeanne_g 😢😢 nevim co na to rict protoze vsechna slova v tuhle chvili nemaji zadnou vahu. Hodne sily!!

hribek
30. pro 2017

@jeanne_g moc na tebe myslim a doufam ze bude vse v poradku.

hribek
30. pro 2017

@rosalline
@hanyas ja vim ze byse melo obden ale vite jak to je😉

hanyas
30. pro 2017

@hribek nic si z toho nedelej. Ja taky vzdy testovala kazdy den 🙂

merilina
30. pro 2017

@hanyas
@fanunka To máte pravdu holky... nebudu se stresovat 😉

@jeanne_g To mě moc mrzí 😔

fanunka
30. pro 2017

@merilina nezbývá nic jiného než čekat

merilina
30. pro 2017

@fanunka Přemýšlím ale, jestli by se u mě MS vůbec spustila, když beru takovou koňskou dávku Utroše (2-2-2). On tu MS asi nepustí ...?

rosalline
30. pro 2017

@jeanne_g myslím na tebe celý den 😔 kéž se ti krvácení zastaví

jeanne_g
30. pro 2017

@rosalline Diky, ale moc to nevypadá. No co uz nadelam, doufám, že nebude nutná revize a budu moct jít na ket v lednu. A kdyžtak v únoru další ivf. Ona se ta smůla musí jednou prolomit!!!

fanunka
30. pro 2017

@jeanne_g utrogestan beres a v jakych davkach?

jeanne_g
30. pro 2017

@fanunka Beru 2-2-2. Když je něco špatně, menstruace přijde i pres něj. Jen v kombinaci s Estrofemem u me menstruaci zadržoval.

fanunka
30. pro 2017

@jeanne_g dekuji myslela jsem si to

merilina
30. pro 2017

@jeanne_g Aha, to jsem nevěděla...

misko5
30. pro 2017

@jeanne_g drž se holka, myslíme na tebe... :-*

hribek
1. led 2018

Stastny novy rok!!