icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
1. led 2018

Holky Vám všem, ať v Novém roce se nám daří ve všech směrech....a vykročíme do ulic 🤰

koudelka82
1. led 2018

@rosalline děkujeme. A taky přeji vše nej nej do Nového roku. Hlavně zdravicko a 2018, ať je plný úspěchu 😘

volfici
1. led 2018

Držím vám tu všem palce. Já od dneška můžu říkat, že to bude už letos 😍 a vy to taky letos krásně stihnete 🍀❤️

fanunka
1. led 2018

@jeanne_g ahoj tak co jak je?

juliia
1. led 2018

Pripojuji se s pranim Vseho nejlepšího v roce 2018 a at se vsichni dockame toho uzlicku stesti ❤️

merilina
1. led 2018

Všem vše nej do nového roku 😉🙏🤰

jeanne_g
1. led 2018

Holky, šťastný nový rok, ať se všechny dočkáme tech vytoužených👶👶👶

jeanne_g
1. led 2018

@rosalinne Dekuji a doufám, že v tom už brzy budem spolu litat😉 Úspěšný rok sklizeni plodů!!!😍

merilina
1. led 2018

Můžu se ještě zeptat... Co kdybych zítra vyrazila na gyndu, že jsem těhu. Vezme mě? Udělá mi ultrazvuk? Já proste nechci čekat 3 týdny 😒

hanimili
1. led 2018

Holky taky přeji vše nej nej do Nového roku 2018 hodně sil a hlavně štěstí k Těm vytouženym mrnouskum :-*

fanunka
1. led 2018

@merilina taky chci zitra volat me gynekolozce jestli by me vzala chci s ni probrat ten utrous mam ho uz jen na 1 den a dle caru bych ho uz brat nemela...

merilina
1. led 2018

@fanunka Zítra budu volat, tak uvidím, co mi řekne ...

hribek
1. led 2018

@merilina no asi ti utz udela, otazka co bude videt.. kdy jsi mela transfer?

merilina
1. led 2018

@hribek 16.12. a podle appky mi vychází, že jsem v 6. týdnu ...

hribek
2. led 2018

@merilina tos mela o 5 dni driv nez ja, vydrzela bych urcite do konce pristiho tydne, ted by bylo na utz sice neco videt ale myslim ze bez srdicka,ale zalezi na tobe. ja pocitam ze me veme nejdriv kolem 20.1., jen si musim objednat utros ten mi vydrzi do 12.

fanunka
2. led 2018

Tak jsem se dovolala k me gynekolozce a rekla jsem ji tom utrogestanu tak se zdesila a samozřejmě ho musim brat do 12tt jenze ona potrebuje zpravu z CARU... zacarovany kruh

hanyas
2. led 2018

@fanunka a na co ji potřebuje? Vždyť Utrogestan ti může předepsat i ona, bez jakýhokoliv povelu odjinud. Já si pro něj taky chodila ke svojí dr.,abych nemusela jezdit 50 km do CARU.

luciebx
2. led 2018

@fanunka divné ze chce zprávu ale mrkni na doktorka on-line. Hodně se tam prodává. Já se ho teď taky zbavila jinak bych ti ho poslala. Optej se tu na fóru taky

hribek
2. led 2018

@fanunka a v caru ti ho nechcou predepsat? To je dost divnej postup

fanunka
2. led 2018

@hanyas
@luciebx hele nechapu to mi hlava nebere uz mam zase nerva z tech jejich postupu nebo spis pristupu... ze musi mi njaky doklad ze jsem byla na IVF jako by si tam nemohla zavolat a zeptat se.. treba

merilina
2. led 2018

@hribek Já bych spíš chtěla pro svůj klid. Dost mě pobolívá až jakoby bolesti na MS... tak nevím.

merilina
2. led 2018

Tak mě objednali na čtvrtek 💃🙂

merilina
2. led 2018

@fanunka Hele a ty nemáš zprávu z IVF? Mě ji dali normálně do ruky. Mám jich i víc... zprávu o stavu embryii, zprávu z odběru oocytu a pak i zprávu z IVF ... a bez toho jsem nemohla vždycky odejít. Kam chodíš do CARu?

fanunka
2. led 2018

@merilina mam neco malo doma jenze doma je 50km daleko a nic moc tam stejne nepsali. Chodim k Apolinari

misko5
Odpověď byla odstraněná
fanunka
2. led 2018

@misko5 dekuji snad mi ho zitra dr predepise, kdyz ji prinesu zpravu z CARu a dnesek jeste mam. Ale reda jsou to nervy s tema dr....

luciebx
2. led 2018

@fanunka já třeba měla domluvené ze recepty mi budou posílat na e-mail. Já si to vytiskla a šla do lékárny.

fanunka
2. led 2018

@luciebx hmm tak to je moc šikovné, nechápu že v dnešní době elektronizace prostě ty lékařské systémy nemůžou být propojené to mi hlava nebere....

hribek
2. led 2018

@merilina ty bolesti muzou byt roztahovanim delohy. Ale pro klid duse k dr klido bez.

merilina
2. led 2018

@hribek Právě, potrebuju jen ten klid duše 😁 Hlavně mě taky zajímá, jestli tam mám 1 nebo 2.. Nechavala jsem si zavést 2 embrya. To už na Utz snad uvidí, podle HCg to vypadá na jedno uchycené... 🙂

Strana