Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Muzu mit prosim dotaz? v CARu mi rikali, ze po pozitivnim testu toho 4.1. mam nasadit i duphaston, a když sem si cetla pribalovej letak, tak tam bylo psany, ze ho nemaji používat tehotne... tak jak to je?
Ja beru olej 3omega, listovku, jeden citron a komplex vapnik horcik zinek tohle jsem brala pred otehotnenim tak to ted dobiram

Tak výsledky krve jsou pozitivní ... 186 těch jednotek Hcg 🙂 To není moc, že?
Já právě beru GS Mámavit... tak nvm. 😉👍
Holky, tak ja zas na gynde v čekárně, v noci jsem krvacela, ted už zas nic. Bojím se, ze se mrnous neudržel 😞
Díky, holky. Jsme na návštěvě u příbuzných na menším městě, mají tady mizerny ultrazvuk, takze nicmoc nebylo videt, ale sliznice i vacek zatím snad na svým místě. Vzali mi krev na hcg, tak se uvidí podle hodnoty.
Já zas nevím ... včera mě objednali na vyšetření až 18.1. Jak já do té doby budu vědět, že jsem pořad těhotná? Hcg je v krvi i když třeba už nebudu, ze?

@merilina ahoj tak co odbery krve? Kolik si mela?