Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Já brala prednison ráno s ostatními léky. Ale teď nevím zda na lačno. Už si bepamatuji
Páni vy máte plno pilulí tolik jsem toho nikdy nebrala. Já před OPU měla jen léky z centra, po OPU utrogestan 10 dní a nyní před KETem nemám nic kromě femibionu který už beru dlouho a ještě teda železo.
Taky jsem hrozně unavená... celé odpo ležím a večer se mi nechce spát...:/
@fanunka
@hanimili
@juliia
@hribek
@jeanne_g
@koudelka82
@rosalline
@volfici moc děkuji za milá slova a podporu. Už jsem doma, do práce se tedy ještě nechystam, tak budu odpočívat a v pátek na vyndani stehů.
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo někdy řešil něco podobného, jakoale změnu caru nebo stížnost. Od začátku jsem měla pocit, že je něco špatně. Opakovaně jsem volala do caru, že hcg roste velice pomalu, zda mohu k nim přijít na kontrolu. Vždy jsem byla odbytá, že opakovat odběry hcg jsou zbytečné, vše je v pořádku a já se mám hlavně uklidnit. V úterý mi dokonce sestra řekla, že vzhledem ke špatně rostoucímu hcg se o mimodelozni těhotenství jednat nemůže.kontrolu jsem dostala až za dva týdny. Ze zoufalství jsem ve středu začala vše řešit se svým gynekologem, který měl úplně jiný názor a v pátek pak musela akutně na operaci, jelikož mi vejcovod praskl. Chápu že nikdo nemůže za to, kde se embryo uhnizdi, ale přístup v caru mi rozhodně v pořádku nepřipadá. Řešil by to někdo zněkdy vasna stížností, nebo to mám přejít a nechat být... Děkuji za názory🍀
@daphney ja teda nevim, ale v 1.CARu, kde jsem byla (a musim rict, ze jsme tam spokojeni nebyli), si tohle ohlidali. 14.dni po ET krev, hCG nizsi + spineni, takze pro jistotu kontrola za dva dny. Opet nizky narust a tak jsem tam jezdila 1 za 2-3dny s tim, ze se mi snazili delat i utz, jestli nekde neco neuvidi a to i pres to, ze se hodnota v krvi pohybovala hluboko pod 1000jednotek. Plus pouceni o tom, ze kdybyprisly nahle bolesti, na nic necekat a jet na pohotovost, popr.volat rychlou. Ac nikde nebylo nic videt, rozhodli se pro laparoskopii, aby vajecniky prohledli, ale v den nastupu do nemocnice mi jeste vzali krev a zjistili, ze se hCG zacina snizovat. Z operace tedy seslo a kontrolovali me az do hCG 0 - nakonec to odeslo samo... Tot moje zkusenost. Postup tveho CARu se mi rozhodne nelibi a asi bych to resila, nebo minimalne presla jinam.
@daphney Nevím jestli má smysl se v tom starat a ani nevim jak bych reagovala ja.Budou mit právníky.Jaká je to vůbec klinika??Jejich chování je nepřípustné měli to řešit,a hlavně to co se stalo mohlo dopadnout ještě hůř.Co můžeš udělat,rozhodně napsat recence kam to půjdeJak se k tomu staví partner??

@merilina presne ja mam taky jen utrous ale dle Caru je zbytecny ze mam vyzivy dost