Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline Na nějakém fóru jsem to vyguglila. Jinak jsem našla i anglickou studii https://academic.oup.com/humrep/article/19/5/11...
@jeanne_g ta Hromadová, ne? taky jsem to četla, takže 10 min. po tom, co jsem si ho píchla, jsem se začala chytat za hlavu, co jsem to provedla...ale teď už jsem klidná. V tom výzkumu psali, tři dny po transferu.....ale pak jsem četla ještě jeden výzkum, že u zmrzlých embryí je ten statistický rozdíl malý
@rosalline peosim te nevite jestli je nekdo po stymulaci vajecniku?
@natysnovec To jsme asi všichni tady, ne?!
@natysnovec Myslíš stimulaci na ivf, nebo jen na podporu ovulace při domácím snažení?
@jeanne_g Ano myslim stymulaci na ivf....s injekci...
@jeanne_g Ahoj omlouvam se na dopredu za chyby pisu na tel.)Od 5 dne cyklu jsem brala clostik a kazdy den jsem pila a piju nosifol.Byla jsem na ultrazvuku a dr.rikala ze mam krasnej pravej vajecnik a to jsek dostala injekci do bricha (mam za ti ze se to jmenuje Oteivelle ale nejsem si jistA) a zajima me jestli to nejaka mela uplne stejne jako ja a jaky jsou sance na uspesne otehotneni hned na poprve....ja mam problemy jen s ovulaci jinak jsem naprosto zdrava.Prosla jsem s manzelsm ruzne testy i geneticke a vse jev poradku.Takze asi tak.Abych nebyla za kravu ze to nerozepisu.
@natysnovec Aha, z toho, co píšeš, jsem pochopila, ze mas jen Clostil a Ovitrelle na podporu ovulace a pořešíte to doma s manželem. Takže teď čekáš ovulaci, ale nejdeš na odebrani vajíček. Nebo jo?
@jeanne_g jeste moje chyba zapomala sem napsat od zitra uzivam duphaston 1_0_1 po dobu asi 10 dni....a ovulace byla ted uz budem jen cekat.
@natysnovec ahoj, my s manželem jsme oba v pořádku a nedařilo se vůbec ani ťuk 3 roky až 3IVF se teď povedlo. Takže jestli se Vám zadaří hned napoprvé s clostikem tak to buď opravdu moc vděčná a moc ráda!!!
Já si dneska ráno musela udělat test. Vůbec nemám pocit, ze jsem tehu 😁
@fanunka aha tak to je mi lito....ja si stejne myslim ze se to nechyti...

@jeanne_g ano ..tam chodím, kde to čteš?