icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

natysnovec
11. led 2018

@fanunka a co jste mely za procedury?Jestli se mohu zeptat

fanunka
11. led 2018

@merilina no tyjo já taky ne dokonce už 2 dny mi není ani Soul. Pokud je vše v pořádku tak se mi to těhotenství i začíná líbit 🙂

fanunka
11. led 2018

@natysnovec imunologie, genetika, hormonální vyšetření, průchodnost, spermiogram, vyšetření prostředí já už ani nevim

natysnovec
11. led 2018

To mi az takhle ne..
.dneska sem zacala brat ten duphaston 1_0_1.
Tak uvidime co bude.....ani nevim kdy si muzu udelat test.

natysnovec
11. led 2018

@fanulka
To mi az takhle ne..
.dneska sem zacala brat ten duphaston 1_0_1.
Tak uvidime co bude.....ani nevim kdy si muzu udelat test.

hanyas
11. led 2018

@natysnovec no pokud nejsi po IVF, ale jen se snazite doma, tak test NEJDRIV za 14 dni, spis pozdeji...

natysnovec
11. led 2018

@hanyas ne jsme v programu ivf....jsem po otrevelle v pondeli jedna injecke

hanyas
11. led 2018

@natysnovec ale na punkci jsi nebyla, ne? Oplodneni in vitro neprobehlo, snazite se prirozene doma, jen s clostikem a ted ovitrellem na ovulku, ne? Chapu to dobre?

rosalline
11. led 2018

Děvčátka, dnes ráno při zavádění utrogestanu na prstu trochu krve...............je to 2.den od KET....hodně holek špinilo, ale tak od 5. dne.......měl to z vás taky někdo takhle?

hanyas
11. led 2018

@rosalline buď v klidu 🙂 na MS je brzy, takže to teoreticky může být zavrtáváním, pokud máš 5i denní embryjko. Stejně tak to může být i z čípku - přecejen při transferu se může podráždit 😉

fanunka
11. led 2018

@rosalline já 9. Den po ET jeden cucek sražené krve ale fakt malej

natysnovec
11. led 2018

@hanyas ano nic takoveho neprobehlo....

hanyas
11. led 2018

@natysnovec tak ještě nemluv o IVF. To je až další krok, který třeba vůbec nebudete potřebovat 😉 Jak jsem psala, testovat zkus nejdřív za 14 dní od ovulace. Spíš později 😉

rosalline
11. led 2018

@hanyas popravdě, dnes mám fakticky den ms, ale měla jsem vypnuté hormony, abych neměla ovulační krvácení při kterém se mi naposledy uvolnilo trochu sliznice a byl odložen KET. Ale termín jinak je dnes. Že je to zavrtávání, viď? V 5. dnu embryjko zamrazili, dnes je mu 8 dní

hanyas
11. led 2018

@rosalline jasně že to může být zavrtávání 🙂 černý myšlenky hoď za hlavu. Mrňousek potřebuje klid na stavění pořádnýho domku 🙂

rosalline
11. led 2018

@hanyas volala jsem do caru, tak uvidím, jestli se mi ozvou. Kéž by to bylo zavrtávání, kééééééééééééééééééž by..... byla jsem na záchodě a je to vyloženě růžové špinění bez kousků

jeanne_g
11. led 2018

@rosalline To bude zavrtávání 🙂

fanunka
11. led 2018

@rosalline tak pak dej vědět tyjo to jsou pořád nějaké problémy :(

hanyas
11. led 2018

@rosalline růžové špinění je v pohodě. Fakt. Nestresuj se ;) kdyby to přešlo v krvácení, bylo by to horší, ale ani to by ještě neznamenalo konec. Navíc určitě bereš Utrogestan nebo něco jiného, což většině z nás MS drží na uzdě až do vysazení. Proto mi přijde nepravděpodobný, že by to byla MS 😉 Jinak špinění v době MS je úplně normální na začátku těhu (což teď v podstatě jsi 🙂

rosalline
11. led 2018

@jeanne_g dobré dopoledne, kéž by....jsem z toho na sračku. Ve většině případů, kde začaly holčiny špinit takhle brzy po ket, to nedopadlo. Vlastně jen u jediné ano. :o(

rosalline
11. led 2018

@fanunka jsou! To nemůžu mít krucinál bez problémů. Je pravda, že logicky by to zahnízdění mohlo být ...časově to sedí....ale statisticky tady z diskuzí je to naprdlačky

rosalline
11. led 2018

@hanyas díky díky.... logicky ano. Ale potřebovala bych víc šťastných příkladů, že takhle 2 dny od KET a dopadlo to dobře

hanyas
11. led 2018

@rosalline jak sama píšeš. Časově to odpovídá zavrtávání, takže ostatní možnosti vypusť z hlavy! 😉 Bude to OK! Na ostatní nekoukej, jsi originál, který funguje po svém!

rosalline
11. led 2018

@hanyas dobře no...jdu si lehnout a pokusím se usnout...třeba se probudím a bude po špinění ......

natysnovec
11. led 2018

@rosalline Ja to popletla je to ovitrelle 250

natysnovec
11. led 2018

Jsem ctvrtej den po ovitrele s boli me podbrisek...spis jako mi prijde vajecniky co to je....je to normalni...omlouvam se hoklky

merilina
11. led 2018

@rosalline Hele já jsem byla v sobotu na transferu 5ti denní embryjko a už v úterý jsem slabě špinila, ten den to i zabolelo a dál nic.... V sobotu jsem dělala test a byl tam jasnej duch. Takže já bych to úplně nezavrhovala.. Po 2 dnech už se klidně zavrtávat může, když ho foukli třeba blízko ke stěně ;)

rosalline
11. led 2018

@merilina takže 3 dny od transferu. Jaké bylo to špinění? A jak dlouho? Teď už jsi Ok?

rosalline
11. led 2018

@natysnovec ovulace už proběhla, teď se o sebe hezky starej a za pár dní testík

merilina
11. led 2018

@rosalline Jj, 3 dny... špinění bylo opravdu růžovoučký, žádný sraženiny atd... Trvalo to jen to úterý. Teď jsem doufám OK =D V 7. týdnu snad...

Strana