Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@natysnovec imunologie, genetika, hormonální vyšetření, průchodnost, spermiogram, vyšetření prostředí já už ani nevim
To mi az takhle ne..
.dneska sem zacala brat ten duphaston 1_0_1.
Tak uvidime co bude.....ani nevim kdy si muzu udelat test.
@fanulka
To mi az takhle ne..
.dneska sem zacala brat ten duphaston 1_0_1.
Tak uvidime co bude.....ani nevim kdy si muzu udelat test.
@natysnovec no pokud nejsi po IVF, ale jen se snazite doma, tak test NEJDRIV za 14 dni, spis pozdeji...
@hanyas ne jsme v programu ivf....jsem po otrevelle v pondeli jedna injecke
@natysnovec ale na punkci jsi nebyla, ne? Oplodneni in vitro neprobehlo, snazite se prirozene doma, jen s clostikem a ted ovitrellem na ovulku, ne? Chapu to dobre?
Děvčátka, dnes ráno při zavádění utrogestanu na prstu trochu krve...............je to 2.den od KET....hodně holek špinilo, ale tak od 5. dne.......měl to z vás taky někdo takhle?
@hanyas ano nic takoveho neprobehlo....
@natysnovec tak ještě nemluv o IVF. To je až další krok, který třeba vůbec nebudete potřebovat 😉 Jak jsem psala, testovat zkus nejdřív za 14 dní od ovulace. Spíš později 😉
@rosalline růžové špinění je v pohodě. Fakt. Nestresuj se ;) kdyby to přešlo v krvácení, bylo by to horší, ale ani to by ještě neznamenalo konec. Navíc určitě bereš Utrogestan nebo něco jiného, což většině z nás MS drží na uzdě až do vysazení. Proto mi přijde nepravděpodobný, že by to byla MS 😉 Jinak špinění v době MS je úplně normální na začátku těhu (což teď v podstatě jsi 🙂
@rosalline Ja to popletla je to ovitrelle 250
Jsem ctvrtej den po ovitrele s boli me podbrisek...spis jako mi prijde vajecniky co to je....je to normalni...omlouvam se hoklky
@rosalline Hele já jsem byla v sobotu na transferu 5ti denní embryjko a už v úterý jsem slabě špinila, ten den to i zabolelo a dál nic.... V sobotu jsem dělala test a byl tam jasnej duch. Takže já bych to úplně nezavrhovala.. Po 2 dnech už se klidně zavrtávat může, když ho foukli třeba blízko ke stěně ;)
@natysnovec ovulace už proběhla, teď se o sebe hezky starej a za pár dní testík

@fanunka a co jste mely za procedury?Jestli se mohu zeptat