Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline ty jsi tak hodna.. ja se modlim kazdej den aby to vyslo....
@natysnovec to víš, my tady po umělém oplodnění se taky modlíme každý den..... kolik viděl uzrálých vajíček tvůj gynekolog?
@rosaline asi jedno ja presne nevim....na dekursu bylo vajicko o 22 mm
@rosalline nedalo mi to a chtela sem videt jak vypada ten tt s ti ovitrele ale zadna carka...uplne hooodne slaboulinka....
@natysnovec jojo dozvuky...
@rosalline co to znamena....sem ilnejsi postavy myslis ze by to vyprchalo driv?A jak se pozna ze jsi tehotna ze to sili?
@rosalline ja vim ze je to brzo hoodne brzo...ale...
@natysnovec každá ho odbourává jinak.....já ho třeba taky odbourávám velmi rychle. už 10 dnů od aplikace jsem měla naprosto úplně čistě bílo...ani stínek.
@natysnovec ale nevím, co bylo 9., 8,.7. den...to nevím, to jsem netestovala
@rosalline Jojo, šťastná samozřejmě jsem. Ač se trochu stydím, protože jsem nebyla v úplné zoufalství. Je mi 27 a tak nějak jsem to brala, jak to přišlo - 2 roky snažení.
Úplně si ale dovedu představit pocity žen, kterým je třeba 38 a konečně se jim život povedl tak, aby mohly mít děti a ono nic. To musí být šílený psycho. I pro mě bývalo zklamání vždycky neúspěšný cyklus.
Právě, ze moje okolí to ví. Protože dost často se nedalo utajit moje pravidelné ježdění do Gennetu. A to mě docela štve. Všichni přesně ví, kdy jsem na čem byla a furt se ptají, kdy už a jak atd... A to mě docela štve, připadám si, jak nahá před nima... chtěla jsem aspoň ten 1. trimestr noo..
@rosalline Ahoj uz ted vim ze to nevyjde....ze tenhle mesic tehotna nebudu
@natysnovec to nemůžeš vědět. 22 mm folikul je dost dobrý
@rosalline Citim to....
Čím to, že mě vždycky bolí večer děloha... zní to blbě, ale je to tak 😁
@rosalline prosim ty tomu nejak rozumis?Co to znamena...prosim
@natysnovec a cemu na tom nerozumis ty? Jak jsi psala, mela jsi dominantni folikul 22mm. Pichla jsi Ovitrelle a doma jsme se snazili. Neni jediny duvod, proc stresovat, ze to nevyslo. Na jakykoliv zavery je proste brzy. Takze zachovej klid a nestresuj. Psychicka pohoda je pro otehotneni dulezita! 😉
@hanyas myslete ze by to mohlo vxjit jsem hroznej stresant. ..😢
holky, že by si tu z vás někdo dělal srandu??
a co jinak, jak to jde? kdo je teda těhu, komu se to podařilo, nějak jsem se v tom ztratila...
My jsme teď v jiném caru po list.neúspěchu a budu vás taky informovat..zatím proběhla jen vstupní konzultace, utz.a spermio. Př.měsíc jdeme pro výsledky a léčebný plán..je tady možnost rekanalizace vejcovodů..jinak podle utz.jsem na tom s folíkama moc dobře, říkal.dr,že by mi mohly mladší ženy závidět..tak jsem ráda..takže uvidíme, jak to dr.prozkoumá, jestli to půjde zprůchodnit..jinak jsem v pořádku..Sice tady nepíšu, ted teda po dlouhé době..teda sleduji vás..ale ztrácím se v tom..tak napište, budu ráda..Hodně štestí v roce 2018 :-*
@natysnovec musis pockat. Je to 50 na 50 😉
@hanyas Doufam,ze moc neprudim.....mam prave stach a anichz bych na to chtela myslet mi to lete furt a porad do te hlavy.
@merilina je mi 37 a o miminko se snažíme 3 roky. Neměla jsem v životě štěstí na chlapy tak proto řeším děti v tak pozdním věku a Jako na potvoru to zrovna vůbec nešlo. Spousta holek odsud mě lituje a Nedovedu si představit co vydělaly v mém věku Když by to nešlo Jenže já za ty léta vztahu Jsem vděčná aspoň za toho partnera teď už manžela že ho mám vedle sebe a ke štěstí mi to úplně stačí miminko by bylo jen ta Třešinka na dortu Rozhodně se ani jeden nerozumíme z neúspěchu početí prostě to tak bereme a užíváme jeden druhejo a společné chvíle. myslím že život máme naplněný i tak. Někdy děti nejsou úplně všechno...

@rosalline jsi moc hodna...ano ovu uz byla prislo my ze v uzery mela sem hrozny bolesti...