icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

natysnovec
12. led 2018

@rosalline dekuji za vysvetleni

merilina
13. led 2018

@hribek
@fanunka
Tak to já to mám přesně naopak... zácpu 😁

fanunka
13. led 2018

@merilina no tak presne podle tabulek vsude totiz pisou o zacpe 🙂

fanunka
13. led 2018

@natysnovec blbe mi bylo kdyz jsem utrous polykala to je divný🙂 asi uz si telo rika ze ty leky nepotrebuje 🙂

rosalline
13. led 2018

@fanunka
@merilina já zažila několikadenní zácpu po OPU. Řekla bych, že ty průjmy jsou lepší způsob problému..:o))))))

natysnovec
13. led 2018

@fanunka Ahoj,dneska je mi dobre ...a nejak uz to neresim....vcera sem si rekla co se ma stat se stane...proste uvidime co bude...ale myslim si ze tenhle mesic to nevyjde

hribek
13. led 2018

@rosalline
@fanunka
@merilina je mi dobre kdyz zvykam zvejku, takze celej den melu pantem 😀 dneska dokonce zvladam uvarit, sice je mi soufl ale ne jak vcera. chudak chlap 🙂 holky intimco otazka, jak to mate se sexem? my byli zvykli na obden a ted ma chlap chudak smulu 😲 jak je mi zle tak sem rada ze nezvracim

fanunka
13. led 2018

@hribek uaaa ntvle to mi povidej my ted nemame vubec sexualni zivot bojim a i trosku stydim ze mi vyrajbuje utrogestan a mymu telu by pak mohl chybet

fanunka
13. led 2018

@rosalline ja si na ten prujem vubec ale vubec nestezuju

hribek
13. led 2018

@fanunka tak to ja utros beru az po 🙂

merilina
13. led 2018

@hribek
@fanunka
Já se sexem taky nevím, bojím se.... Hlavně mě ta děloha večer fakt bolí, takže na to nemám ani chuť 😏

fanunka
13. led 2018

@merilina me teda neboli deloha ale usinam jeste pred 20.h a jeste jsem vecer jako míč sotva se valim a taky se bojim

juliia
13. led 2018

Holky poradte, od rana mi neni dobre od zaludku a ma zvysenou teplotu. Vypada to ma nějakou strevni virozu. V 19 si mam aplikovat ovitrelle, co myslite? Je to bezpečné? Nemam se ted koho zeptat. Diky za rady...

jeanne_g
13. led 2018

@juliia Juli, já myslím, ze v pohodě. Ani při opu není nemoc překážkou, jen vylozene horečka by vadila při narkóze. A ty jdeš stejne bez narkouzy, ze? Hezky to pichni a ať jsi do pondělka fit.😘

rosalline
13. led 2018

@juliia buď v klidu a konej. Hlavně odpočívej.

merilina
13. led 2018

@juliia jj, v pohodě. Já byla zase marod při transferu..

hribek
13. led 2018

Holky je vam taky nektere tak blbe? Ja mam pocit ze mi to zhorsuje estrofem. Uz pri stimulaci mi delal zle a ted je to jeste horsi. Je mi zle z jidla i bez jidla

juliia
13. led 2018

@hribek
Mne -🙂)))))....ale bohužel tehotna nejsem

holky diky, pichnu o 2 hodiny pozdeji a uvidime...

rosalline
13. led 2018

@hribek
@merilina
@fanunka holky, co vám to vyšlo. Měly jste nějaké příznaky už 5. den od trasferu? Já nemám vůbec žádný příznak.....

hribek
13. led 2018

@rosalline no kdybych si nedelala test tak o tom ani nevim. Spis az tak od 10dne me bolely prsa

rosalline
13. led 2018

@hribek mně prsa pobolívají už teď, ale to je tím utrogestanem. Bolela mě i minulý měsíc a i před KET :o) ale díky...hned je mi lépe :o). Co to zázvorové lízátko?

merilina
13. led 2018

@rosalline Já příznaky nemám doteď 😁 U mě to bylo tak, ze prsa mě bolely už před transferem a to z Utroše. Cca 3. den mě bolelo jako před MS s růžovým špiněním. V tuto chvíli se mi děje akorat to, ze se mi semtam zhoupne svět, ale nic víc ... když mi bylo špatně, tak to bylo z vitamínu GS Mamavit, to jsem se fakt málem poblila 😁

rosalline
13. led 2018

@merilina taky mě bolela už před transferem :o))) 2 dny od KET to růžové špinění. Ale jinak nic moc necítím, vlastně nic. Energie mám pořád stejně, chutě mě nepronásledují a ráda jím...takže teď ráda jím s omluvou...že jím za dva :o))))))))))))))))))

fanunka
14. led 2018

@hribek holka tezko rict jestli to jen nepatri k tehotenstvi. Kamaradka zvracela treba 2px za den ta to tehotenstvi primo protrpela a to zadne leky nemela proto jsem docela neklidna kdyz me vubec ale vubec nic neni

fanunka
14. led 2018

@rosalline ja mela strasne bolave cele bricho vcetne zaludku na dotek takove nafoukle jakoby zevnitr namozene ale myslela jsem ze mam problem se strevama

fanunka
14. led 2018

@rosalline me hrozne bolela prsa po opu jeste pred transferem a pak uz se to zlepsovalo. Trosku prsa citim kdyz vstanu z postele ale to jen ze se pozoruju jinak jsem je mela bolavejsi pred ms

fanunka
14. led 2018

@merilina a nahradilas ty vitaminy nejakymi jinymi? Ja beru C,zelezo, listovku, vapnik s horcikem, omega 3 olej. Ja totiz nejim ovoce nikdy jsem ho nejedla a ted jak jsou kolem vsichni nachcipani vcetne manzela se bojim abych to nechytla

merilina
14. led 2018

@fanunka Nene, jen jsem se naučila dávat si je až po jídle.. to mi z nich nic není 😉

merilina
14. led 2018

Ale víte, co se mi teď děje? Už druhou noc jsem se moc nevyspala. Když lezim, bolí mě hrozně v kříži a když jsem na boku, tak mě zase bolí kyčle 🤦‍♀️🤔😁

fanunka
14. led 2018

@merilina uaaa nene ty si chudak 🙂 me bolela zada o vanocich kdyz jsem vetsinu dne provalela ale ted uz mam spoustu pohybu tak me uz tada neboli

Strana