Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@natysnovec blbe mi bylo kdyz jsem utrous polykala to je divný🙂 asi uz si telo rika ze ty leky nepotrebuje 🙂
@fanunka Ahoj,dneska je mi dobre ...a nejak uz to neresim....vcera sem si rekla co se ma stat se stane...proste uvidime co bude...ale myslim si ze tenhle mesic to nevyjde
@rosalline
@fanunka
@merilina je mi dobre kdyz zvykam zvejku, takze celej den melu pantem 😀 dneska dokonce zvladam uvarit, sice je mi soufl ale ne jak vcera. chudak chlap 🙂 holky intimco otazka, jak to mate se sexem? my byli zvykli na obden a ted ma chlap chudak smulu 😲 jak je mi zle tak sem rada ze nezvracim
Holky poradte, od rana mi neni dobre od zaludku a ma zvysenou teplotu. Vypada to ma nějakou strevni virozu. V 19 si mam aplikovat ovitrelle, co myslite? Je to bezpečné? Nemam se ted koho zeptat. Diky za rady...
Holky je vam taky nektere tak blbe? Ja mam pocit ze mi to zhorsuje estrofem. Uz pri stimulaci mi delal zle a ted je to jeste horsi. Je mi zle z jidla i bez jidla
@rosalline Já příznaky nemám doteď 😁 U mě to bylo tak, ze prsa mě bolely už před transferem a to z Utroše. Cca 3. den mě bolelo jako před MS s růžovým špiněním. V tuto chvíli se mi děje akorat to, ze se mi semtam zhoupne svět, ale nic víc ... když mi bylo špatně, tak to bylo z vitamínu GS Mamavit, to jsem se fakt málem poblila 😁
Ale víte, co se mi teď děje? Už druhou noc jsem se moc nevyspala. Když lezim, bolí mě hrozně v kříži a když jsem na boku, tak mě zase bolí kyčle 🤦♀️🤔😁

@rosalline dekuji za vysvetleni