icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

natysnovec
14. led 2018

@rosalline a co kdyz zitra rano bude pozitivni?

rosalline
14. led 2018

@natysnovec tak je zkus na papír seřadit a vyfotit s popiskami, kdy jsi je dělala

rosalline
14. led 2018

@natysnovec porovnáme s předešlými

natysnovec
14. led 2018

Ok jdu na to..

natysnovec
14. led 2018

@rosalline-co myslis?

natysnovec
14. led 2018

@rosalline Boli me ty bradavky je to neprijemny...a to jsem prave rikala ze jsem nikdy nemivala...ale co uvidi se co bude.

koudelka82
14. led 2018

@rosalline beru Estrofem od 2DC. A pak budu brát ještě Utrogestan. Zítra se určitě ozvu.

natysnovec
14. led 2018

@rosalline Boze me zacala palit zaha jako blazen😢

rosalline
14. led 2018

@natysnovec to jsou hezké čárky , těším se na zítřejší porovnání

hanyas
15. led 2018

@natysnovec drzim palce, at test sili! Mysli ale taky na to, ze vsechny tyhle priznaky, na ktere nejsi zvykla, muze mit na svedomi prave Ovitrelle! 😉

natysnovec
15. led 2018

@hanyas to ja sem treba ted sem si delala test od pepina a vysek negativni ani duch tam neebyl nic...treba je to brzo treba ani tehotna nejsem.

hanyas
15. led 2018

@natysnovec však máš na testování ještě čas 😉 zkus za pár dní a budeš vědět na čem jsi ;)

natysnovec
15. led 2018

@hanyas Prijde mi ze v tom pepinu je videt slaboulililinka carka ale nejde ani vyfotit...jsem s toho docela spatna...doufala jsem ze by to mohlo vyjit....😢😢

hanyas
15. led 2018

@natysnovec pořád to může vyjít!

hanyas
15. led 2018

@natysnovec jestli jsi měla ovulaci před týdnem, tak teď právě by se mělo embryjko začít zavrtávat. Dej mu ještě pár dní! Chvíli to trvá, než se do krve začne vylučovat hCG. A teprve potom se začne vylučovat do moči. Takže máš vážně čas. Tohle neuspěcháš 😉

natysnovec
15. led 2018

@hanyas Aha..ja sem prave myslela ze s tich // po otrivelle se bud bude carka slabnout a nebo silit...🙁

rosalline
15. led 2018

@natysnovec tak teď máš alespoň jistotu, že ovitrelle je fuč a teď můžeš sledovat, jestli se objeví platná čárka. jsi 7.den po ovu, takže test zkus tak za 3-4 dny nejdříve

merilina
15. led 2018

Mein Gót holky... že vás to baví 🤦‍♀️😁

natysnovec
15. led 2018

@rosalline Co kdyz uz se tam nic neobevi.Byla sem si jista ze to vyjde😢s tim vajickem

natysnovec
15. led 2018

@merilina Neni to spis My got?A neni to o tom jestli nas to bavi nebo ne je to o tom ze kazna znas citi ze neni sama....Sama to vidim...kdyz se o tom chci bavit s manzelem tak chvilku to bylo dobry a pak uz nic....Kazda z nas to proste proziva jinak...

hribek
15. led 2018

@natysnovec kdyztak uz je to Oh my God, a jde o to, ze jsme si tim prosly vsechny, a holt proste tech cca 14 dni se musi pockat, ja treba carku mela od 4. dne a silila. Ale ptat se 10x denne jestli to vyslo?? to si muzeme vzit kristalovou kouli a vestit. Nemyslim to zle, ale zamer se na neco jinyho, nediv se ze mazela to nebavi. co ti na to ma rict? chlapy obecne ty zacatky moc neberou pac nevi co rict. zabav se necim, bez nakupovat, varit atd. utece ti to rychleji nez kdyz se budes pozorovat!

juliia
15. led 2018

Holky mam po punkci, folikul vydrzel pockat a vajicko se naslo!

sticker
natysnovec
15. led 2018

@hribek me ale neprijde ze bych se kazdej den na neco vyptavala..manzela to ne nebavi ale presne jak rikas ty nevi co na to ma rict.Nepozoruju se jen sem napisu proste co se deje kdyz mam nejaky spatny pocit od toho my prijde ze to tu je ta skupina....nemyslim to zle ani se nechci do nikoho navazet to VUBEC...jen mi prijde ze jsou tu zensky ktery uz maji hooodne za sebou a dokazou poradit kdyz ja si nevim rady nebo nevim co toje....hodne holek si sem treba pise jen pro to aby citily ze je nekdo uklidni a da jim nadeji i kdyz treba to pak nevyjde....vis.

fanunka
15. led 2018

@juliia paráááádaa!!! moc gratuluju!! držím pěstičky ať to takhle dobře jde dál 🙂

sticker
hribek
15. led 2018

@natysnovec ja to chapu, ale my ti holt na dalku nepomuzeme, navic pokud to opravdu neni 14 dni od transferu, nema cenu to resit, oni ti doktori vi co rikaji. proste vydrz. chlapa to bude bavit az ti naroste bricho a dostane kopanec do ruky, pak pochopi ze tam mas zivou bytost. muj to taky nechapal, az zpetne mi rekl ze nevedel co muze a co ne.

hribek
15. led 2018

@juliia super, to jsou dobry zpravy! a budes mit dalsi vysetreni nebo jen ET?

natysnovec
15. led 2018

@hribek to mas samozdrejme pravdu....

juliia
15. led 2018

Ted uz se jen modlit a pozitivně myslet, aby se ho podarilo oplodnit, držte nam palce....uz ted mu posilam pozitivni energii

Jeste se chci zeptat, kdyz jsem prijela domu, tak jsem ucitila jak ze mě neco tece a zacala jsem krvacet, jako kdyz mam MS, akorat je to jen tmava krev. Pred tim se mi to mikdy nestalo, je to normalni?

hribek
15. led 2018

@juliia nemely by z tebe padat cucky, a melo by se to behem dne zklidnit
ja spinila hnede dva dny

juliia
15. led 2018

Moc vam dekuju holky, jsem rada, že tu takhle pro sebe navzajem jsme, pomaha to! :-*
@fanunka
@hribek tentokrat bez PGD

Strana