Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@natysnovec hlavne si myslim, ze bys mela byt v jine skupince 😉 tady je to o IVF, coz neni tvuj pripad 😉
@hanyas a tobe to vadi?
@hanyas Nebo te tu obtezuju???
@rosalline Ahoooj 🙂 Výsledky odběru z hystero budou tak po měsíci. Vizuálně to bylo ok, žádný nález. Vidím, že jsi jak na trní...jóóó to znám. Prostě se to musí přežít😖 Aspoň nemusíš hypnotizovat testy, když víš, že je tam stejně Ovitrelle 😀 to já už bych teď začínala 😀 Kolikátý den jdeš na krev, 14? Jinak u mě teď proběhla normálně ovu, takže ms snad dostanu v termínu. Tzn. transfer cca za měsíc.
@hanyas nehlede na to ze inseminace je setrnejsi verze ivf...ne?
@natysnovec IVF je in vitro fertilisation, tedy mimotělní oplodnění, lidově "ve zkumavce", po odběru vajíček je oplodní mimo tělo ženy, při inseminaci zůstávají vajíčka v těle. Takže ne 🙂
@jeanne_g ja vim co je ivf....a proto pisu ze inseminace je setrnejsi verze!!!!
@natysnovec nevadi, vubec 😉 jen ze v jinych skupinkach jsou na tom holky tak jako ty 🙂
@natysnovec neni to setrnejsi verze IVF. Proste to je neco trochu jinyho... Podstata ivf je prave v tom oplodneni mimo telo.😉
@hanyas ano ja vim....tak pardoon
@merilina
Ano bez narkozy, ono se to da zvladnout, ale napichnul to asi az napotreti. Takze to pichlo vicekrat. To samotne odsati uz je jen malinko neprijemne.
Ja se nejprve modlila, aby folikul neprasknul driv, pak aby v nem bylo vajicko, pak aby to vajicko bylo v poradku zralé a ted za to, aby se podarilo oplodnit. Uvidime zitra rano co mi napisou...
@rosalline
Jeste nevim , to je pro mne jeste daleko, s embryologem jsme domluveni, ze uvidime podle průběhu a rozhodneme se...
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na utz před ketem, 10dc a sliznice jen 5mm 😕 takže mám přijet zase na utz ve čtvrtek, jestli roste.
@fanunka píchla jsem si ovitrelle, takže ten detekuje těhotenský test jako pozitivní, i když těhotná být nemusíš....musím počkat, až ze mě vyprchá...což je cca10 dní od injekce....a to odpovídá na toho 23.1., do té doby mě snad klepne....sedím tu v práci...klepu se nervozitou....nedokážu se uklidnit...
@koudelka82 kolik bereš toho estrofemu? určitě doroste , neboj....
@rosalline 1-1-1 . Snad jo ☹
@merilina
Jj jedno vajicko, mam cisty nativ bez stimulace.
Tak jsem do CAR volala a mam se jeste prijet ukazat, krev uz je takova sražena a ja s tim fakt nemam zkusenost...mozna jsem lehce zaspinila nebo snad ani to ne po punkci.
@rosalline
Myslim na tebe at ti to rychle utika, urcite to zvládneš...ono nam stejne ani nic jineho nezbyva. :-*
@koudelka82 to je vysoká dávka. Kolik u vás v centru požadují nejméně sliznici?

@juliia Jupííí, držím palce, ať to dál probíhá tou nejlepší cestou 😘