icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
15. led 2018

@juliia Jupííí, držím palce, ať to dál probíhá tou nejlepší cestou 😘

hanyas
15. led 2018

@natysnovec hlavne si myslim, ze bys mela byt v jine skupince 😉 tady je to o IVF, coz neni tvuj pripad 😉

natysnovec
15. led 2018

@hanyas a tobe to vadi?

natysnovec
15. led 2018

@hanyas Nebo te tu obtezuju???

rosalline
15. led 2018

@juliia držím vše co můžu... tfuj tfuj tfuj

rosalline
15. led 2018

@jeanne_g brouku, co ty? Víš už výsledky hystero....?

jeanne_g
15. led 2018

@rosalline Ahoooj 🙂 Výsledky odběru z hystero budou tak po měsíci. Vizuálně to bylo ok, žádný nález. Vidím, že jsi jak na trní...jóóó to znám. Prostě se to musí přežít😖 Aspoň nemusíš hypnotizovat testy, když víš, že je tam stejně Ovitrelle 😀 to já už bych teď začínala 😀 Kolikátý den jdeš na krev, 14? Jinak u mě teď proběhla normálně ovu, takže ms snad dostanu v termínu. Tzn. transfer cca za měsíc.

natysnovec
15. led 2018

@hanyas nehlede na to ze inseminace je setrnejsi verze ivf...ne?

jeanne_g
15. led 2018

@natysnovec IVF je in vitro fertilisation, tedy mimotělní oplodnění, lidově "ve zkumavce", po odběru vajíček je oplodní mimo tělo ženy, při inseminaci zůstávají vajíčka v těle. Takže ne 🙂

natysnovec
15. led 2018

@jeanne_g ja vim co je ivf....a proto pisu ze inseminace je setrnejsi verze!!!!

rosalline
15. led 2018

@jeanne_g Jojo, jsem jak na trní. 6 dní po! Ani v té práci se nedokážu soustředit. Ano, na krev mám přijít 14.den. Půjdu tady ale do laboratoře... , ať zase si neberu volno na cestu do Prahy...

hanyas
15. led 2018

@natysnovec nevadi, vubec 😉 jen ze v jinych skupinkach jsou na tom holky tak jako ty 🙂

hanyas
15. led 2018

@natysnovec neni to setrnejsi verze IVF. Proste to je neco trochu jinyho... Podstata ivf je prave v tom oplodneni mimo telo.😉

natysnovec
15. led 2018

@hanyas ano ja vim....tak pardoon

juliia
15. led 2018

@jeanne_g
Moc dekuju :-*

@rosalline
Moc dekuju:-*
Utika to, za chvilku uz se tu budeme kochat tvym TT uvidíš:-*

rosalline
15. led 2018

@juliia a na ET bys šla kdy? za kolik dní? za 5?

merilina
15. led 2018

@juliia Jj, mě po punkci říkali, ze můžu krvácet. A tys byla bez anestézie? Teď bude to lepší období, budou každý den volat, jak na tom embeyjko je 😉😉 to jsem se vždycky každý ráno těšila ...

juliia
15. led 2018

@merilina
Ano bez narkozy, ono se to da zvladnout, ale napichnul to asi az napotreti. Takze to pichlo vicekrat. To samotne odsati uz je jen malinko neprijemne.
Ja se nejprve modlila, aby folikul neprasknul driv, pak aby v nem bylo vajicko, pak aby to vajicko bylo v poradku zralé a ted za to, aby se podarilo oplodnit. Uvidime zitra rano co mi napisou...

@rosalline
Jeste nevim , to je pro mne jeste daleko, s embryologem jsme domluveni, ze uvidime podle průběhu a rozhodneme se...

merilina
15. led 2018

@juliia Tak to si nedovedu představit 😉 A je tedy jen jedno?

fanunka
15. led 2018

@juliia jo jo pomáhá já jsem tu pořád 🙂 jsem závislák!!

rosalline
15. led 2018

@juliia takže jsi udělala dobře, že sis Ov. píchla až za 2 hodiny potom, co ti říkali..:o)

fanunka
15. led 2018

@rosalline ja byl už 10. den na krvi jako samoplátce a už to tam bylo 🙂

rosalline
15. led 2018

@fanunka to jo, jenže když jsem si předevčírem píchla to HCG...tak to tam budu mít...tak jako tak...těm falešným nadějím se chci vyhnout....

koudelka82
15. led 2018

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na utz před ketem, 10dc a sliznice jen 5mm 😕 takže mám přijet zase na utz ve čtvrtek, jestli roste.

fanunka
15. led 2018

@rosalline ahaa tak to já vůbec nevím co je :(

rosalline
15. led 2018

@fanunka píchla jsem si ovitrelle, takže ten detekuje těhotenský test jako pozitivní, i když těhotná být nemusíš....musím počkat, až ze mě vyprchá...což je cca10 dní od injekce....a to odpovídá na toho 23.1., do té doby mě snad klepne....sedím tu v práci...klepu se nervozitou....nedokážu se uklidnit...

rosalline
15. led 2018

@koudelka82 kolik bereš toho estrofemu? určitě doroste , neboj....

koudelka82
15. led 2018

@rosalline 1-1-1 . Snad jo ☹

juliia
15. led 2018

@merilina
Jj jedno vajicko, mam cisty nativ bez stimulace.

Tak jsem do CAR volala a mam se jeste prijet ukazat, krev uz je takova sražena a ja s tim fakt nemam zkusenost...mozna jsem lehce zaspinila nebo snad ani to ne po punkci.

@rosalline
Myslim na tebe at ti to rychle utika, urcite to zvládneš...ono nam stejne ani nic jineho nezbyva. :-*

rosalline
15. led 2018

@koudelka82 to je vysoká dávka. Kolik u vás v centru požadují nejméně sliznici?

Strana