Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Dobré ranko děvčata, takže 9.den po KET. HCG by už se mnou mělo cloumat, ale až na stavy napětí až v žaludku žádné nevolnosti. Prsa mě sice bolí víc než před KET, ale to mě bolela každý měsíc před ms. Dnes v noci se mi zdálo, že jsem začala krvácet, no to bylo zoufalství v tom snu..... Zítra pátek, víkend uteče a v úterý jdu na krev..... přijde konec nejistoty ..
@merilina no jo ..nevydržela....když je jasné jako facka...že tam bude dálnice..... a je jasné, že tam bude, protože ovitrelle a možná bude, protože těhotná..... takže tím, že se otestuji, budu v nejistotě stále......snad o víkendu už by ovitrelle mohl dosahovat, resp. v neděli pouze desítkových hodnot a těhotenství by mohlo být v řádu stovek, protože k uhnízdění došlo minulý týden 11.1.
Ahoj vcera jse byla na KET. Jak mam jako vydrzet do 29.1. Netestovat? 😀
@nicoletaaa vydrz tyden aspon 🙂
@hribek ten tyden to vydrzim ale ten strach 🙂 kdy jako zacnu neco citi? 😀 jsem hrozna jak vsechno prozivam
@nicoletaaa kolikadenní embryjko ti dávali? Já jsem 9 dní po a to čekání je strašné. Na krev mám jít 23.1.
@rosalline 5-ti denni. Mame ho prohnany i genetikou.
@nicoletaaa mám to samé. Prošlo NGS testy. Jak to u vás v caru probíhalo?
@rosalline a co mate za problem zda to neni tajny. No v rijnu jsem byla na opu. Pak jsme mesic cekali na vysledky z genetiky ty nastesti dopadli vyborne 3 100%, 3 mozaiky a 1 spatny. A az do ted jsem bojovala ze sliznici ne a ne narust
@nicoletaaa taky jsem to měla podobné, v říjnu na OPU, pak čekání na výsledky, dobré bylo jenom 1, pak příprava v prosinci na KET, ale zrušené kvůli úbytku sliznice, takže pak druhá příprava na KET v lednu.... Já mám neprůchodný pravý vejcovod a sporadicky fungující levý vaječník, tak věk hraje svou roli.....a autoimunitní problém.... Tvé výsledky dopadly opravdu fantasticky....
@nicoletaaa Hele pětidenní už by mohlo být vidět 6.-7. den ;)
Já už čekám v Gennetu... doufám, ze tu mají pořádný UTz! 😁
@nicoletaaa no citit, to je tezky, kazda to citime jinak .-)
@rosalline blivno mi je od minulyho tydne to sem podle MS byla 5+4tt, spis doufej ze ti nic nebude. ono neni uplne o co stat....

@hribek no ty si chudak ze takhle trpis to vubec neznam 🙂