Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina screening delaji specializovany prenatalni pracoviste, prvne ti vezmou krev a pak jdes na utz kde dr meri sijovy projasneni http://www.prenatal.cz/index.php?id=57, kombinace vysledku krve a utz ti pak spocitaji riziko downova syndromu. vetsinou jsou ty vysledky jeste ten den vecer.
Dobré ráno děvčata, dnes 8. dní od KET. Dívám se každý den, jak by to embryo mělo vypadat.....byly jste taky tak úchylné? :o)))))
@fanunka
@rosalline ja sice appku mam ale nechodim na ni. Divam se na www.pregnology.com tam si zadate prvni den menstruace a naskoci vam tam den po dni
Tohle je zajímavost: hodnoty hCG jsou vyšší u žen, které čekají holčiku, než u žen čekající chlapce...:o)))
Holky uz abych byla kolem toho 12tt to snad ty nevolnosti prestanou😕 prijde mi ze s vekem je to horsi a horsi😯 jeste ze dcera je na horach a muzu odpocivat a nemusim varit.
Mam bajecnyho chlapa. Jel mi pro polivku aby se mi udelalo lip. 🙃

@fanunka Jo tak... Na screening nevím, kam jdu 🤷♀️😁