Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hribek týjo to jsou věci achjo ani na to nechci myslet, ale mám toho pořád plnou hlavu. Moje sousedka teď taky měla v 8tt prohlídku a srdíčko nic :( a to mají 2 děti. Prostě to tak má být a nikdo s tím nic neuděláme a rozhodně je ztráta času si nad tím lámat hlavu... se to lehce řekne :(
Ahoj děvčata! 7. den po KET. Stále se v noci potím jako myš.....nemám zatím vůbec žádné příznaky. Pořád přemýšlím, je tam , není tam, vyvíjí se, nevyvíjí atd....
@hribek tyjo ten 12 a 13tt to už musí být nehezké co? :( hlavně to zklamání to už si ušla kus a pak nic z toho :( tyjo srašná škoda... Kdybychom měli aspoň nějaký mrazáčky, ale nám nikdy do té doby nedošlo ani jedno ač jsme jich měli i 12 a nikdy na žádném nedělali PGS - nevím jestli to Apolinář vůbec zná a dělá nikdy mi to nebylo nabídnuto....
@hribek bojim se že bych "cizí" dítě neměla ráda :( to víš že jsem přemýšlela ale hrozně se bojim že bych v tom prckovi pořád viděla někoho cizího. Já obecně děti ráda nemám nebo spíš mi nic neříkají a to ani děti kamarádek, ale vím že svoje bych zbožňovala. A ani třeba nevim jestli bych dala dítě z darovaného vajíčka ..... a ještě ke všemu jsem stará takže když by mi dali dítě z adopce tak asi na miminko bych už nárok neměla :(
@fanunka nam zustaly dve embrya, jedno co mam zavedeny je uplne ok a druhy melo malilinkatou mozaiku ale geneticka rekla ze dle ni je v poradku tak je zamrazeny, no uvidime. jo no nastesti to bylo tesne pred tim screeningem takze zklamani na screeningu mi opadlo (a prachy usetreny).
ja prave s manzelem taky resila jestli kdyz to nevyjde pujdem do adopce nebo to nebudem resit a dcera zustane jedinackem, chudak ta to nese hur nez my, strasne by chtela sourozence... a nakonec sem rikala ze i ty cizi vajicka bych dala sice bych to asi obrecela ale za to mimco to stoji..
@merilina ešte raz veľká gratulácia!!! 😀 A zároveň by som ti rada doporučila, aby si odolala pokušeniu zháňať informácie o tom, čo všetko by sa mohlo stať. Skús sa iba tešiť a žiaden neúspech si nepripúšťať. Budeš mať menej stresov. Keď by to nemalo dopadnúť, tak to zistíš.. ale verím tomu, že všetko bude v poriadku! 🙂 Držím palce!
A vlastně ještě v pondělí jdu obvodní gyn. na krev a s raní močí.... to jsem trochu nepochopila proč 😁

@merilina bohuzel to jeste neni vyhra. Srdicko muze prestat bit. To ale nebude tvuj pripad! Neboj se nic a ver tomu drobeckovi! 🙂