icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
17. led 2018

@hribek no ty si chudak ze takhle trpis to vubec neznam 🙂

hribek
17. led 2018

@fanunka no ja to do tedka taky neznala

rosalline
18. led 2018

Dobré ranko děvčata, takže 9.den po KET. HCG by už se mnou mělo cloumat, ale až na stavy napětí až v žaludku žádné nevolnosti. Prsa mě sice bolí víc než před KET, ale to mě bolela každý měsíc před ms. Dnes v noci se mi zdálo, že jsem začala krvácet, no to bylo zoufalství v tom snu..... Zítra pátek, víkend uteče a v úterý jdu na krev..... přijde konec nejistoty ..

fanunka
18. led 2018

@rosalline ufff držim palce určitě to tam je 🙂

rosalline
18. led 2018

@fanunka díky ....to ale nevíme nikdo. To je právě ta nejistota.... Ani testovat nemůžu kvůli tomu ovitrelle, je to od píchnutí teprve 5 dní ....

hanyas
18. led 2018

@rosalline nevolnosti nemusis mit vubec 🙂 a jestli si chces zkratit cekani, co treba zkouset testovat, at vidis, co ta druha carka dela? Treba bys odhalila i to tehotenstvi, kdyby carky silily, misto aby slably 🙂

merilina
18. led 2018

@hanyas Viď... já bych to teda nevydržela =)))

rosalline
18. led 2018

@hanyas no drahouš už mě do toho taky tlačí, ale já mu oponuji, že mám v sobě, měla jsem v sobě ještě tisíce jednotek...... ale to víš, že mě to hlodá, že v rámci výzkumu bych mohla..... :o).

rosalline
18. led 2018

@merilina no jo ..nevydržela....když je jasné jako facka...že tam bude dálnice..... a je jasné, že tam bude, protože ovitrelle a možná bude, protože těhotná..... takže tím, že se otestuji, budu v nejistotě stále......snad o víkendu už by ovitrelle mohl dosahovat, resp. v neděli pouze desítkových hodnot a těhotenství by mohlo být v řádu stovek, protože k uhnízdění došlo minulý týden 11.1.

hanyas
18. led 2018

@rosalline no tak to otestuuuj! Jsme zvedave 😊

rosalline
18. led 2018

@hanyas tak možná v tu neděli....:o). Ale cítím na sobě, že jsem trochu srabík :o)...podívat se pravdě do očí... Dokonce jsem se i s drahoušem domluvila, že na tu krev v úterý bude volat on, ne já....:o)))))))))

hanyas
18. led 2018

@rosalline neni se co divit. Nervy mame jen jedny. Budu teda drzet pesti na nedeli 😊

hribek
18. led 2018

@rosalline ja bych teda taky nevydrzela. ja si rikala jak vydrzim do novyho roku to budu 10 den, a sup 4 den po a testovala sem 😲, ale ovitrele jsem mela jen 750 jednotek myslim

rosalline
18. led 2018

@hribek já asi 6500, jestli jsem to dobře z letáku pochopila

rosalline
18. led 2018

@hribek
@hanyas
@rosalline jste můůůůry :o)))))))))))))))) teď jsem nahlodaná jako apple jablko..:o)))))

merilina
18. led 2018

@hribek Taky jsem si říkala, vydržím do Stědrého dne, ať je to stylově .... a prd 😁

hribek
18. led 2018

@merilina no vis co ja byla na transferu az 21. a jak jsme se vratili od nasich tak mi bylo blivno a testla sem no, to bylo 25.12.
@rosalline vsak uvidis, nenech se zvyklat 🙂

nicoletaaa
18. led 2018

Ahoj vcera jse byla na KET. Jak mam jako vydrzet do 29.1. Netestovat? 😀

hribek
18. led 2018

@nicoletaaa vydrz tyden aspon 🙂

nicoletaaa
18. led 2018

@hribek ten tyden to vydrzim ale ten strach 🙂 kdy jako zacnu neco citi? 😀 jsem hrozna jak vsechno prozivam

rosalline
18. led 2018

@nicoletaaa kolikadenní embryjko ti dávali? Já jsem 9 dní po a to čekání je strašné. Na krev mám jít 23.1.

rosalline
18. led 2018

@hribek mně vůbec blivno není právě :(

nicoletaaa
18. led 2018

@rosalline 5-ti denni. Mame ho prohnany i genetikou.

rosalline
18. led 2018

@nicoletaaa mám to samé. Prošlo NGS testy. Jak to u vás v caru probíhalo?

nicoletaaa
18. led 2018

@rosalline a co mate za problem zda to neni tajny. No v rijnu jsem byla na opu. Pak jsme mesic cekali na vysledky z genetiky ty nastesti dopadli vyborne 3 100%, 3 mozaiky a 1 spatny. A az do ted jsem bojovala ze sliznici ne a ne narust

rosalline
18. led 2018

@nicoletaaa taky jsem to měla podobné, v říjnu na OPU, pak čekání na výsledky, dobré bylo jenom 1, pak příprava v prosinci na KET, ale zrušené kvůli úbytku sliznice, takže pak druhá příprava na KET v lednu.... Já mám neprůchodný pravý vejcovod a sporadicky fungující levý vaječník, tak věk hraje svou roli.....a autoimunitní problém.... Tvé výsledky dopadly opravdu fantasticky....

merilina
18. led 2018

@nicoletaaa Hele pětidenní už by mohlo být vidět 6.-7. den ;)

merilina
18. led 2018

Já už čekám v Gennetu... doufám, ze tu mají pořádný UTz! 😁

rosalline
18. led 2018

@merilina tak snad se dočkáme té fotečky..:o)))

hribek
18. led 2018

@nicoletaaa no citit, to je tezky, kazda to citime jinak .-)
@rosalline blivno mi je od minulyho tydne to sem podle MS byla 5+4tt, spis doufej ze ti nic nebude. ono neni uplne o co stat....

Strana