Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@natysnovec No tak paráda. Tak si skoc zítra ráno na krev 😊
@kasuska
Ja jsem tam podstupovala 1x IVF z původního IUI, ale vyrostlo mi.vice folikulu, tak to prehodnotili na IVF, 1vajicko-1embryo- z toho revize v 8.tt, 6xIUI negativni a 1x IVF se stimulaci Gonal- 11 folikulu, 6 vajicek, 2 blastocysty, k PGD vys., nedoporuceno k transferu...bohužel, pak jsme ram zkouseli jeste jeden NATIV, ale vajicko se jim nepodarilo odebrat,...pak jsme zmenili CAR
@jeanne_g uz sem tam byla dneska...
Proto se ptam zda muze byt po 11 dnech v tele jeste hcg s ovitrelle...dr....rikala ze by nemelk
@kasuska
Mne ty hormony celkove nedelaji dobře, jinak to pichani injekci se da zvládnout, neni to tak strasne jak to vypadá. K IUI ti urcite reknou, že to ho klidne s jednim vejcovodem udelaji, ale uz predem ti reknou, že úspěšnost je strasne nizka a at s tim moc nepocitas...nejsou uplne jeho zastancem...ja si ho prosadila, bohuzel se nezadarilo
@natysnovec a kolik hodnota hcg?
4 u-l rikaly ze je to hoodne zacatek tehu...a ono by to i odpovidalo
@natysnovec To je úplně maličko. Ale ještě je taky brzo. Muze to byt oboje. To ti ted někdo neřekne. Fakt nezbývá než pockat, jestli hcg poroste.
@jeanne_g oni rikaly ze by to odpovidalo ttomu zacatku tehu.Podle poctu dni
@natysnovec Nj, jestli jsi 11 dni od Ovitrelle, tak je fakt brzo. Tak uvidíš, jak to poroste.Ale má cenu chodit tak ob den na krev.
@jeanne_g rikala to dr.z kliniky
@natysnovec Každopádně naděje tu je, tak buď na sebe hodna a nestresuj se 😊
@kasuska
Děkuji...ja mam asi problem s kvalitou vajicek kvůli veku(39), jinak mame totiž veskera vysetreni v norme, po revizi byla hranicni imunologie, ale to se pry stává.
Ted jsme podstoupili 3. Nativ IVF, to znamena bez injekci, bez hormonu, v přirozeném cyklu. Nevyhoda je, že se ziska jen jedno vajíčko, ale i nemusí bohužel. 1.cyklus vajicko se naslo, ale nebylo vhodné k oplozeni, 2.cyklus- folikul prasknul jeste pred odberem, 3.cyklus vajíčko se naslo, oplodnilo se, dnes 3.den vývoje
Ahoj holky, nečeká některou z Vás teďka KET? 🙂
@jeanne_g
No nakonec jsme se rozhodli pro PK. Embryo neni pry moc kvalitni, uz po 1.dnu kultivace mi napsali, že to na dalsi vyvoj nevypadá, 2.den kultiva prisel email , ze se zacalo ddlit, ale ze to nevypadá dobre a dnes 3.den mi dokonce volali, že embryo se dale vyvíjí a kriticky bude přechod v kompaktní tvar zítra...ze je to 50na50.
Takze ja uz s tim od 1.dne kultivace nepocitam, uz jsem to obrečela, ale kupodivu embryjko stále jeste bojuje. 🙂

@kasuska ale rada bych tu lehčí variantu